Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mkbla

senior tag

válasz Met30 #157 üzenetére

rpm csomagokat sokféle helyről leh lehet szedni, volt h én is 8 külömböző helyről szedtem le , és 1 működött közülük. A csomagfüggőségekkel valójában én is szívok, mert nekem nincs otthon internetem, tehát ha kell vmi akkor nem tudom azonalla leszedni, megnézni megcsinálni utánajárni h mi a gond... egyébként én nem használok semmi extra programot.... fél internet... volt amikor egy program vagy 20 függőséget magával akart rántani, azt hittem h legalább egy cdnyi anyag, de kideült h csak 8-10 mega az egész... szóval nem olyan sok, de sztem a mandrake a függőségek kezelésében nagyon jó, eddig nem volt velük semmi gondom, csak h néha tényleg a netről kellet letölteni pár cuccot, felraktam, és ment. Én innen szoktam rpmeket felrakni: [L] http://rpmfind.net/ [/L]
    nem azt mondtam h ne kérdezz semmit csak sok fórumba (jogosan) hozzávágják az meber fejéhez h RTFM (Read The F*cking Manual), bevallom h volt amikor nekem se sikerül ez alapján eredményt elérni... ez van. ezért vannak a fórumok, kérdezz nyugodtan, csak ne lepődj meg ha azt mondják h olvasd el a manualt.
    Egyébként, mi is a problémád, mit nem sikerült felraknod?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák