Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
xNAGOYAx
tag
válasz
Doky586
üzenetére
Üdv köszönöm, hogy fogyatékosnak nézel......
a probléma csak az, hogy beszámították az alaplapom így nem nagyon tudom csak " úgy " deaktiválni. Eljutottam odáig én is ,hogy elirányít az oldalra, regisztráltam fiókot, és amikor hozzá akarom adni a kulcsot a fiókhoz azt írja használatban van. Itt akadtam meg és gondoltam hátha volt már valaki aki volt ilyen helyzetben és talált megoldást..... -
trance89
őstag
válasz
Doky586
üzenetére
Nem kell rögtön az ügyfélszolgálathoz fordulni
https://my.malwarebytes.com/en/subscriptions
Elég itt regisztrálni egy accountot és hozzáadni a license/id párost aztán már innen manuálisan resetelhetők a kulcsaid
Így átláthatóbb is az egész, mutatja a gép neveket amelyeken aktiválva van(nak) a kulcs(ok)
1 lifetime licensz 3 gépen aktiválható holott hivatalosan csak 1-en lenne lehetséges
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a probléma csak az, hogy beszámították az alaplapom így nem nagyon tudom csak " úgy " deaktiválni. Eljutottam odáig én is ,hogy elirányít az oldalra, regisztráltam fiókot, és amikor hozzá akarom adni a kulcsot a fiókhoz azt írja használatban van. Itt akadtam meg és gondoltam hátha volt már valaki aki volt ilyen helyzetben és talált megoldást.....