- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xNAGOYAx
tag
válasz
Doky586 #1412 üzenetére
Üdv köszönöm, hogy fogyatékosnak nézel......
a probléma csak az, hogy beszámították az alaplapom így nem nagyon tudom csak " úgy " deaktiválni. Eljutottam odáig én is ,hogy elirányít az oldalra, regisztráltam fiókot, és amikor hozzá akarom adni a kulcsot a fiókhoz azt írja használatban van. Itt akadtam meg és gondoltam hátha volt már valaki aki volt ilyen helyzetben és talált megoldást.....
-
xNAGOYAx
tag
Sziasztok !
Van egy malwarebytes rémium licencem és beaktiváltam tök jól ment stb.. viszont azóta volt egy alaplap, csere és újratettem az oprendszert, azóta nem tudom beaktiválni azt írja, hogy már használatban van. Felajánlja,hogy deaktiválja a régit és átirányít az oldalra,de sehogy sem tudom deaktiválni :/ tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mi a helyzet? buktam azt a kódot vagy valahogy újratudom aktiválni?
Előre is köszi a segítséget !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest