Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• damatic

tag

válasz AGE-T #51 üzenetére

Basszus!

Az a baj, hogy bár nekem van TV-m, de tőled igen messze: Kisteleken (Szegedtől vissza Pestország felé 28km.

Meg az is gond, hogy úgy néz ki, vagy egy vagyont kell költenem rá, vagy kompromisszumot kötök. Merthogy nem annyira filmezni akarok, sokkal inkább a zene az életem. Legtöbbet rádiót hallgatok (foglalkozási ártalom) meg nagyon sok zenét. Közte nem ritkán klasszikust, azt meg inkább nem kéne egyszem középmagasos szatelitekkel. Ne érts félre, tudom mi a Magnat, de attól tartok, hogy az én hangzás (nem hangerő, mert az nem kell egy szobába szumma 80Wattnál több) igényem tekintetében inkább a nagycuccban kellene gondolkodnom.

Bár azon is gondolkodtam, hogy mi van, ha ráakasztok vmi komolyabb dobozokat (az enyémeket) mondjuk frontsugárzóknak.

Neked nincs vmi jobb hangfalad? Nem próbáltad még?

Mert ha a szatelitekre az van írva, hogy 6 OHM (nemtom ezen a billentyűn hol az omega betű), akkor 8 OHM-os falakat ráköthetsz, nem teszi tönkre az erősítőt, csak ha 6 helyett 4 ohmmal terheled be. Kíváncsi lennék úgy hogy szól (bár lehet, hogy ha úgy meghallgatod, akkor majd el se akarod adni)!

Aktív témák