Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Elkelt!!! Lehet zárni!
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up!!! Villám ár 28e!
-
AGE-T
őstag
Köszi, majd felhívom őket, hogy mi a stájsz?
-
Gaba
senior tag
Dobj egy mailt ,megmondom ,honnan tudsz szerezni távvezérlőt hozzá.
-
Gaba
senior tag
Hát ha nem adod akkor további kellemes mindent
-
Gaba
senior tag
Inkább te add el a cuccot nekem 25k-ért
-
Gaba
senior tag
Elcserélődött a cucc?
-
TexT-BoY
addikt
Srác nemtudod a szervizmentüt hogyan lehet elérni Cinemotion 750be? nagyon szarul sztól az enyém sajnos
-
AGE-T
őstag
Telefonon leszek leszek elérhető, hétfőig nincs netem. Aztán zárható a topik
-
AGE-T
őstag
Sajnálom, de a lejátszó része ér 25-5. Csak azért adnám, még el, mert van egy jó ajánlatom egy komolyabb 5.1-es cuccra, csak nincs még pénzem rá! KB hétfőn viszont ez változik, ezért adnám még el, mivel nem szeretném, ha más vinné el! Sajnálom, de még a 28 is kevés lenne érte, de most még odaadom annyiért.
-
AGE-T
őstag
...28e vége, és ez villámár! Úgy, hogy garlevél fogalmam sincs hol van
és ez az ár max hétfőig él. Aztán megmarad a ketyere, pénzügyeim rendeződni látszanak, és fillérekért nem adom el!
-
AGE-T
őstag
vicces kedvű emberkék kíméljenek! UP
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
30e?
-
AGE-T
őstag
!!!NEM 750 em van 760!!! ÉS : Bővebben: link
és 31e! Link elárulja mit tud a kicsike.
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up! És jó reggel!
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
damatic
tag
...FUUUHHH---HUUUFFF...
Persze azért Armand Van Helden-t vagy David Morales-t sem vetem meg, de a kedvencem Andre Tannerberger (ATB), meg az őstechno.
Sajna asszem nem megyek fel meghallgatni (drága hallga lenne), talán beugrok inkább Szegeden a MM-be, s ott kagylózok a 7végén. Remélem van nekik Magnatjuk!
Azért kösz a figyelmet, jó volt veled dumálni!
Majd jelentkezem - ha még meglesz... -
AGE-T
őstag
...Izlések és ...
Elég sok elektronikus zenét hallgatok, főleg Technot, abból is a durvábbik láncfűrészzúgástDe mellette, hallgatok még mindenfélét,(néha mág klassukusokatis), meg kell hallgatni, hétvégén átjösz és meghallgatod. Nem tom, hogy neked mi a jó hangzás. Bár az orion után...
Ha jól el vannak helyezve, és nem csonton hallgatod, szerintem nem olyan rossz. Rákötni hangfalat sajnos nem tudunk, nincs semmi komoly cuccom. Mindent eladtam
Remélem januárra meg tudom venni a kiszemelt áldozatomat
De ez már más tészta...
-
damatic
tag
Basszus!
Az a baj, hogy bár nekem van TV-m, de tőled igen messze: Kisteleken (Szegedtől vissza Pestország felé 28km.
Meg az is gond, hogy úgy néz ki, vagy egy vagyont kell költenem rá, vagy kompromisszumot kötök. Merthogy nem annyira filmezni akarok, sokkal inkább a zene az életem. Legtöbbet rádiót hallgatok (foglalkozási ártalom) meg nagyon sok zenét. Közte nem ritkán klasszikust, azt meg inkább nem kéne egyszem középmagasos szatelitekkel. Ne érts félre, tudom mi a Magnat, de attól tartok, hogy az én hangzás (nem hangerő, mert az nem kell egy szobába szumma 80Wattnál több) igényem tekintetében inkább a nagycuccban kellene gondolkodnom.
Bár azon is gondolkodtam, hogy mi van, ha ráakasztok vmi komolyabb dobozokat (az enyémeket) mondjuk frontsugárzóknak.
Neked nincs vmi jobb hangfalad? Nem próbáltad még?
Mert ha a szatelitekre az van írva, hogy 6 OHM (nemtom ezen a billentyűn hol az omega betű), akkor 8 OHM-os falakat ráköthetsz, nem teszi tönkre az erősítőt, csak ha 6 helyett 4 ohmmal terheled be. Kíváncsi lennék úgy hogy szól (bár lehet, hogy ha úgy meghallgatod, akkor majd el se akarod adni)! -
AGE-T
őstag
hmm...komoly cumo! Bár nekem is meg lenne a még szalagos ketyerém, vadálat volt amit produkált. Mai napig meg van még az erőlködője. Philips, amiben figyel egy integrált chip, körülvéve 5kilónyi hűtéssel és kész. Az is szépen szól. Nincs agyonbonyolítva. Volt még egy jó kis dekkem is, már a neve sem jut az eszembe, de csak a dekk semmi erőlködő nélkül volt 20kiló. Jó kis ruszki technika volt
....kis nosztalgia
Szooo, a szatellitekben mi figyel? Fogalmazásom sincsen, hogy van-e benne hangváltó, szerintem a DVD-ben van mindene, (látnád mekkora) elég cipelniEgy szál hangkeltő van a szatokban, jó kis közép-magas cucc. annyira nem jók(nem hifi), de tud szépen szólni. Sajnos nem max hangerőn, úgy max discoban düböröghetne
Mint feljebb írtam elég jó fülem van, és ehhez társul egy ''kevés'' igény is ezen a téren, nem azért van egy zsebpiszok 10forintos fülesem. Persze, beszerezhető lenne, néhány külföldön kapható ketyere...óóó
...szóval nekem annyira nem jönnek be, mozizni lehet vele, jól csattog(robbanás, lövés, stbstbstb), viszont nagyon szépen szól térben. Még azt is el tudom képzelni, hogy valami komoly DSP van benne, báár
Viszont a pro logic 2 teszi a dolgát! Szépen szétkeveri a sima zenéket 6csatornába(középen énekelnek, oldalról gitár...) Én nem szoktam feltekerni egekbe a hangerőt, amikor épp rászánom magam, egy filmre, úgy elég jó!
9ker-ben megtalálsz, tv nincs szóóó marad a hangkeltés. De elvihetjük hozzád is, ha bp-s vagy, vagy nekem 8. Hozz egy tévét))
[Szerkesztve] -
damatic
tag
Asszem tévedésben vagy a cuccommal kapcsolatban. Nemhogy Mo-n nem, de már sehol nem lehet kapni, merthogy 16 éve is sorba álltak érte.
Ez az a legendás Magyar ORION kis Hi-Fi tornya, tudod, a hármasfejjel, ami igaz, hogy 2X25W, de az VALÓDI teljesítmény és tényleg megfelel a Hi-Fi szabványnak mind jel/zaj, mind freki átvitelben, mind torzításban. Mindezeket a mai cuccoknál úgy titkolják, meg elfedik a szolgáltatások áradatával, mintha valamit szégyellni kellene rajtuk (lehet, hogy kell is). A magnódeckjéhez egyébként japán (asszem matushita) mechanikát szereltek. A tunerje meg hagyományos forgókondis, de a kijelzése digitális. Van egy mérőkőr, ami a valódi behangolt frekvenciát méri, és azt jelzi ki digitálisan.
Az erősítőnek meg az a lényege, hogy nincs agyonbonyolítva. A bemeneti választó egyből minden fokozat nélkül a hangerőpotira kapcsolja a jelet, onnan meg egy kapcsolóval döntöm el, hogy akarom-e továbbrontani hangszínszabályzóval, vagy egyből a végfokra engedem a jelet - így nincs tele felesleges zajforrásokkal, meg fázistoló elemekkel, főleg nem DSP-nek titulált vacak elektronikus hangszínszabályzóval.
Mert a DSP valójában Digital Sound Processor.
Szóval ez egy olyan legenda, ami mellett a nagyratartott Videoton cuccok eltörpülnek, az AKAI kiegészítőkkel együtt, pedig azok is jók voltak a maguk korában.
Csak a két hangfal nem eredeti, az Norvég licensz alapján Litvániában gyártott 2 utas 50/60 wattos kicsi, bass-reflex hangfal kb. 5 kg tömeggel, amiben a mélyeket már sajnos ki kellett cserélni, kaptak Somogyit, de minőségben, hangzásban hibátlan. Hülyére veri ezeket az olcsóbb házimozikat - csak hát ugye nem surround, és nem távkapcs.
Szóval ez egy nagy becsben tartott cucc, és tuti nem kótyavetyélem el, sőt még valszeg a fiamnak sem adom oda! Inkább veszek neki vmi Thomson hordozható-félét. Azt nyírja szét, de ezt NEEEEEE!
A szatelitek jó testesek, de valóban kétutasok (hangváltó-középmély-magassugárzó)?
Szal mert ha igen, akkor ha a 7végén jól jön össze a lé, na meg nem aranyáron, de tisztességesen elmegy az én Panám, akkor kell a Magnatod!
Hol is leledzel?
Bocs az offért, de legalább nyomtam egy up-ot!
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Szerintem, ha nem valami nagyon táp hifid van, amit persze magyarországon(szerintem) nem is lehet kapni, szooo...szerintem attól csak jobb lehet. Néha még elgondolkodom, hogy el akarom e adni, annyira nem rossz, de kell a Monitor
Fain kis gumimembrános nehéz szatellitekből áll, s a mély doobz is viszonylag jó.
Mondjuk szerintem sejthető, egy német márka mellé a minőség!
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
?...Szerintem nem Qtya
A szettet úgy kaptam, tudni illik, faternek mindíg sikerül valamit kifognia. MédiaMárkos cucc onnan hozták, valami haverjával(gondolom) megbeszélte, hogy olcsón vágja hozzá, mert pici fiának van szülinapja, örüljön a szájaSzóval így került hozzám. De gondolom költséghatékonyságot fokozta a távvezérlő hiánya, vagy nem tom...
Gondolom arra gondolsz amire én gomndolom, hogy gondolsz..Szerintem lehet hozzá kapni valamit, sőt jól rákérdezek majd! De előlapról minden megy, talán a Zoom amit macera lenne előlapról vezérelni
De azt ki használja?
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Nahh, biztos nem volt elég egyértelmű fent
Mindene meg van a szettnek, csak épp a távvezérlőjét valaki lenyelte. -
AGE-T
őstag
Re ment!
-
AGE-T
őstag
Valahol mindenkinek igaza, van, de ez nem az a hely
! Szóval up!
-
damatic
tag
Bocs, igazad van ez itt a PH BOLHAPIAC - ami elgondolásom szerint arról szól, hogy mindenki a kis cuccát, amit el akar adni, meghirdetheti (mellesleg, mint írtam, nem gondolkodtam eladásban, de ha már megkérdezted, nyekkentem valamit). Azért fórum, és azért több, mint egy újsághirdetés, mert online folyhat az alku. Ha úgy érzed, hogy hülyére akartalak venni, arra azt mondom: akinek nem inge, vegye fel gatyának. Aki idejön legelni, tud nyitni egy másik ablakot, beleirja a guglit, rákeres, és eldönti, hogy neki mit ér, és ír rá valamit, de nem durrog, mivel egyrészt nem olajkályha, másrészt meg világhálót megjárt kultúrember.
Szal, ha meg tudunk egyezni úgy, hogy megítélésem szerint a Magnatot meg tudom venni, akkor megy a bolt.
mégegyszer hangsúlyozom: nem árultam a Panát, csak megkérdezted, ezért mondtam egy árat - mondj te is. -
AGE-T
őstag
elnézést, hülyének senkit nem néztem!!! De basszus, be kell ballagni egy Ócskába( Auchan) végigbámulni, hogy mit adnak 50e ért, és láss csodát. OK! Ittveddmeg, meg onlájn rendelés 40000, de mint utóbb kiderült ez nem az a tipus amit 40 pénzért (talán) kapsz. Elnézést, én nem néztem utánna a Phil dvd- árának, abba nem tudok beleszólni. Csak idegesítő, hogy egy minőségi cuccot, fillérekért akarnak megvenni. És ez már nem az első eset volt. Szori, kicsit ideg vagyok ma...
-
Gaba
senior tag
''Ingyen kéne'' kategóriába tartozna ,ha azt mondtam volna rá ,hogy adok érte 5ezret......
Azért ,mert ''hülyének néztetek'' az áraitokkal és én nem dőltem be nektek, nem haragudhattok rám.
Ez itt a PH!....
Használt dolgot nem annyira ''illik'' eladni nettó felett.
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
Szori, furcsáltam, de hogy ennyire vak legyek
!!!NEM 750 em van 760!!! ÉS : Bővebben: link
és 32e! Link elárulja mit tud a kicsike. -
Gaba
senior tag
MEnnyiért adnád a Pana dvd-t?
-
damatic
tag
Pénz ez: 20 ezer, de te tudod. Így maradt volna egy DVD-d is.
Amúgy meg Panasonic DVD-S27.
Bővebben: link ez az.
Január 8-án kaptuk - szintén souvenir (azóta nős vagyok).
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
Átraktam a Bolhapiacra.
-
AGE-T
őstag
utolsó up!
-
AGE-T
őstag
tehát hirtelen megondolatlan alkudozás vége, 31e lett. Viszont ez az ár vége!!!
-
AGE-T
őstag
31...sajnos ez a vége!
-
AGE-T
őstag
Fadobozos jini egyébbként sem érdekel. Szori!
-
-
AGE-T
őstag
Kösz, de monitorra kéne pénz, mert a drágaságom betegeskedik
-
-
AGE-T
őstag
van egy viszonylag mindenre képes számítógépem, nemrég volt hozzá egy elég jó 5.1-es szettem is, szóval ''sokat'' volt használva, a szett. De te tudod alig fél éves.
-
AGE-T
őstag
31nél nem mennék lejebb! Szerintem 1,5 év gari, és a nagyon megkímélt állapot megér ennyit!
-
AGE-T
őstag
legyen 32, és viheted!
-
AGE-T
őstag
Elég karcsú! HOl láttál 39k ért?
Egyébbként Bp 9ker. -
Gaba
senior tag
28ezerért vinném. Hol lehet mghallgatni?
39900ft az új ára. -
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
up
-
AGE-T
őstag
ja és ajándék volt, szóval faternak egy szót se...
-
AGE-T
őstag
Még annyit, hogy pénz szűke miatt adnám el.
Tükör az eleje, csinos a kicsikeJól mutat a tv- mellett, viszonylag jó a hangja(nem Genius fadobozos
Szépen szól térben, mélynyomó szépen morog, maga a dvd részleg, mindent tud amit a leírásban leírtak
Többet nem!
Vigyétek míg kell a pénz.
-
AGE-T
őstag
ááá....Azért az elég nevettséges...Ez azért annál szintekkel jobb. Főleg a szatellit.
[Szerkesztve] -
AGE-T
őstag
-
AGE-T
őstag
Villám link!
Bővebben: link
Kép:
házimozi rendszer
DVD/VCD/CD/CD-R/CD-RW kompatibilis
MP3 lejátszás/JPEG megelenítés
RDS tuner
zoom funkció
Dolby Digital/DTS/Dolby ProLogic II dekóder
6 csatornás erősítő
300 W teljesítmény
S-Video/Video bemenet
koax/digitális kimenet
ezüst szín
35e.
+ gar(2év) - egy távirányító
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest