- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satan_Claus
őstag
humblibundliban 1 dolcsi a jatek, porogjon a topic
[link] -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Valaki egy "nosztalgia" multit? Én most akadtam rá a listában és szimpatikus játék, de egyedül élvezhetetlen.
Feltétel:
- betöltött 18. életévElőny:
- mikrofon
-
törölt tag
Aki lelkes fan, kérem jelentkezzen.
Miután 10 percig magyaráztam a rev mágiát fölöslegesen, kezdem azt hinni, hogy csak idióták játszanak. A srác a w+a kombót nem fogadta el az elektromos töltet miatt. Ne már
-
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
-
spanyoll
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én is ilyesmit hallottam, hogy érdemben kettő ember csinálja. Már csak az a kérdés, hogy az a kettő ember mennyit foglalkozik vele, de amennyi bug van ha egész nap ott ülnek is macera...
Kéne pakolni alájuk némi szponzori pénzt

-
spanyoll
addikt
Annyit nem adnék ki érte. Elég volt, hogy tegnap megvettem kb 2.5€-ért, annyit pont meg is ér...
@(#169) FehérHolló: Ezt sajnos nekem is alá kell támasztanom, bugos mint állat, látszik rajta, hogy 7 ember rakta össze az egészet ami persze nem jelenti azt, hogy szarnak is kéne lennie...
Ha nem lenne annyi bug akkor zseniálisan jó lehetne, de így
-
BMWFan
senior tag
-
FehérHolló
veterán
A játék még mindig - félezer update után is - az élvezhetetlenség határát súrolja egy közepes kategóriájú asztali és három csúcskategóriás notin is, ami épp a környezetemben van. Kínomban kicsit elmélyültem a játék kódjában, hátha valami nyilvánvaló oka van ennek. Nem kellett volna. Mintha ovisok írták volna az egészet. Egy másodéves BME infós többre képes ennél 0 gyakorlattal.
-
looser
addikt
Most nagyon akciós steamen, kipróbálom a demót és utána lehet, hogy... :-)
-
HS 2142
őstag
Az új DLC-t próbálta valaki? (Magicka: The Stars Are Left)
-
Bazzzs
senior tag
válasz
nepszter1
üzenetére
Elvileg úgy, ahogy leírtad. Azért írtam, hogy újra fel kell venned a könyvet, ha meghaltál, mert nekem csak úgy sikerült. Miután a sikertelen próbálkozás és halál után újra felvettem a könyvet, akkor elfogadta az A-S-F majd Space kombót. Ameddig nem vettem fel ismételten a varázslatot, hiába nyomtam. Jobbat nem tudok

-
nepszter1
addikt
az elején vagyok nagyon sprintelni kell de sehogy se megy asf+ space nyomogatom de semmi
-
HS 2142
őstag
A Lonely Island Cruise maphoz hogyan lehet hozzájutni?
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ASR+ASR+ASR+ASR és közben AOE formában elnyomod(shift+Rclick)
(ha az R a fagy, nem emlékszem megnézni most nem tudom) -
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Kijavították már a Khan halála utáni (mentés nélküli) játék kifagyásokat?

Hogy kicsit segítőkészebb is legyek: Az arcane+valami aknákat próbáltad már?
-
csana
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ha kell help, szívesen beszállok

Steamen: csana vagyok -
csana
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Próbáld meg befagyasztani, hátha az lelassítja. Vagy még jobb esetbe lehet jégtömbé válik. Nálam ez az egyik leghatásosabb fegyver. Először mindenkit bevizezek, majd jeget rájuk
.Szerk: vagy hívsz egy spant, és úgy megoszlik a figyelme..
-
csana
senior tag
Tegnap meglestük haverral az új pályát, erre ilyen spell jön hogy: "freeze to the desktop" vagy valami hasonló. Na mondom kipróbálom, erre mintha átváltozott volna 1 pillanatra ilyen kékhalálos kis üzenetté a varázsló, majd eltünt. De egyszercsak visszajött. Belőttem még 1X, erre eltünt, és jött a defeat üzenet
. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ugye?
Imádnivaló kis játék. =) -
Mr.Csizmás
titán
beteg ez a játék, hogy mennyi poén...

star wars-ból palpatine császár halála, 300 - this is sparta, hegylakó....áhhh

-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Lehet.

-
csana
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ne aggódj, azt majd egy későbbi fejezetben fogod begyűjteni.
Egyébként ha nem egymagad tolod a gamét, akkor szerintem sokkal élvezhetőbb, és talán nem is izzaszt meg annyira egy egy kemény támadás. Persze egyedül is élvezetes, de ha többen vagytok, akkor nem kell már annyira kapkodni.
szerk: akkor semmi

-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
ezt a bugos sz*rhalmot....
kezdjük ott, hogy instant felgyújtja magát, a másik meg az idiot map kezelés.
chapter3-ban a várban kiirtok mindenkit, nem enged tovább. újratölt, elejétől végigrambózás,elhalálozás, respawn a kővel - és az összes ellenfelet egyszerre bedobja, nem hullámokban, mint előző körben........
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Más nem megy a gépeden mi?

-
Mr.Csizmás
titán
most kipróbáltam a Magickát, és egyszerűen nagyon jó!

-
Wolverine
félisten
TotalHalibut csinált egy rövid bemutató videót a Magicka: Vietnamról.
-
Wolverine
félisten
-
adalbert1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én is naivan azt gondoltam képekről hogy milyen primitív grafikájú játék, valószínűleg a low end GT210-em is elviszi majd... Leszedtem a demóját és kb. fél perc játék után léptem is ki olyan szinten lassú volt...
1 játék miatt meg nem fogok PC-s hardware-re költeni, úgyhogy majd nekiesek pár év múlva megint. 
-
Goose-T
veterán
Előre is bocs a hülye kérdésekért, de eddig nem találtam rá egyértelmű válaszokat:
1. Akkor ez egy olyan játék, amit egy számítógépen egyszerre két ember tud játszani?
2. Egy Ati Mobility Radeon HD540v elég neki? Ez egy elég új alsóközepes noti-VGA. -
Bubee82
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, olvastam amit írtál.
Köszönöm a tanácsot. Ha még esetleg elindítom a játékot, akkor ki fogom próbálni.
-
FehérHolló
veterán
A játék az optimalizáció teljes hiányát élvezi. De az erről alkotott véleményem már kifejtettem kicsit korábban, és tényleg nem fogom folytatni azt az eszmefuttatást.

Alt+tab Vista óta animált, ha gyorsan és erőforrást kímélően akarod csinálni, akkor Wingomb+D, vagy Ctrl+Esc, vagy csak simán Wingomb. Talán segít.
-
Bubee82
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ja, valszeg túl pörgeti. Érdekes módon az NFS nem képes erre, pedig van némi diffi a két játék között.
Gondoltam most kiteszem az ablakba, hadd jöjjön rá a -5 fokos hideg, de most az csapta ki a biztosítékot h megmurdáltam és kezdhettem újra.
Az Alt-Tab-os dolog is rendkívül kellemes tud lenni...
-
Bubee82
őstag
Tök jó h a hetes szintet nem tudom végig csinálni, mert egyszerűen megöli a játék a laptopom és ha túl hosszú (ami itt relatív) ideig fut a játék, akkor egy szép shutdown-al jutalmaz, minden szó nélkül.
A legnagyobb gyökérség h nincs mentési lehetőség és mindig az elejétől kell indulni

-
bAtt001
addikt
múltkor láttam belőle vagy 2 videót annyira nem érdekelt a dolog, aztán előadás közben láttam hogy egy gyerek ezzel játszik és nagyon jól nézett ki a játék. na mondom kipróbálom aztán ha még fut is meg tetszik is az irányítás akkor megveszem mert nem az a drága játék kategória. demót letöltöttem és valami iszonyat lassú nekem is, valószínűleg a videokártyát terheli nagyon mert én is laptopon próbáltam amiben csak egy belépő szintű radeon van. igazán sajnálom mert jó játéknak tűnt

-
Sonja
nagyúr
-
zseko
veterán
na most qrvára felhúzott a 6. szint végén.
-
zseko
veterán
Kész poén ez a játék
Magyar szöveggel meg pláne, angolul a felét nem értettem. Az M60-as se semmi
, a kis k.csög nyilasok ellen tökéletes
Azért jelentősen megkönnyíti a játékot, csakúgy mint az eső/víz+villám kombó, ami a nagyobb elleneket is elég könnyen legyűri 
-
afrosamurai
csendes tag
Hy all!
Aki megvette ezt a csodálatos gamet az légyszives vegyen már fel steamen

http://steamcommunity.com/profiles/76561197981527138
Kössz.Ja és szerintem is töltsétek le a demot 5 perc mire lejön,viszont én ma letöltöttem demot kijátszottam és megvettem eredetit

-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
De halálra tök mindegy. Ezzel az offot ebben a témában befejeztem.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
Nem véletlenül fogalmaztam úgy, ahogy.
Másrészt statisztikai adatok alapján egy ember egy napja 100-150k-ba kerül beágyazott fejlesztői területen, a PC-s programozók/designerek ennél olcsóbbak. (Ebben a pénzben benne vannak a fejlesztőeszközök, a fordítóprogram, az irodabérlet és a WC takarítása is.)
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tudjuk, mennyibe kerül a fejlesztés. Valsz. már visszajött a költsége, de nem esküdnék meg rá...
És a bevétel meg a nyereség között van különbség. A 3 millió egy része eleve a Valve-nál maradt. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mit tartanál elfogadható megoldásnak?
Szerinted nincsenek tisztában azzal, hogy mekkora potenciális piacot veszítenek ezzel?
Ha beleképzelem magam az ő helyükbe, ugyanerre jutok, ugyanezt a döntést hoztam volna.
-
kovsol
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
na mondom meglesem megy-e a full (virágbolti még csak), mert olvastam van akinek a teljes nem ment a gépén míg a demo igen
és szabályosan akad a gépemen !! már 1024x600 ra és lowra leraktam a felbontást és tetű az egész szinte játszhatatlan, már a menüben is bevan lassulva, pedig fel is van rakva rá 11 javítás, azért ez kicsit nevetséges, mert ezen a gépen Borderlandsozok és Starctaft2 multi 4v4 ben is játszható rajt 
pedig a demo alapján tökre agyaltam, hogy megveszem főleg, hogy coop lehetőség is van benne, de így most nagyon kétségessé vált a dolog
-
FehérHolló
veterán
Szerintem pedig a kiadó siettette őket egy félkész játék "befejezésére", de teljesen mindegy.
Annyi biztos, hogy nem jó ez így, ahogy van.Nézd másik szemszögből (van vagy még ezer a tieden kívül).
Engem például a tartalom nagyon megfogott. Rendben, megérte szenvedni vele. De velük is közöltem, hogy nem fogom megvenni a játékukat, amíg nem javítják ki az olyan alapvető hibákat, amik miatt el sem indul a gépemen. Magyarul egy célcsoport azért nem ad ki pénzt a játékra, mert az egyáltalán nem indul.
A másik célcsoport meg azért nem, mert nem fut rendesen a laptopján.És erre nem az a válasz, hogy bocsika, nincs elég fejlesztőnk. Léteznek, és használtam is olyan toolokat, amik az optimalizálást nagyon komolyan leegyszerűsítik (kb. ezredére csökkentik a ráfordítandó időt). Igen, van ára ezeknek. De az, hogy meg sem fordul a fejükben, hogy mérlegeljék, hogy mi éri meg jobban (tool vásárlása vs felhasználók elvesztése), az gáz.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
"The arrowhead team, while also fine, consist of 7 developers. Of which 2 are programmers.
When the choice came between additional gameplay features and optimize performance on IGP's we chose the former.
What would you have chosen in our position?"
Teljesen megértem az álláspontjukat.

Egyébként meg ez van, szinte semmi nem fut rendesen az intel grafikus lassítóin.

-
FehérHolló
veterán
Nem rólad és rólam van szó, hanem arról a többségről, aki nyafog, hogy notin akarja játszani. Hozzá teszem, teljesen jogosan, mert a notebookok korát éljük. A fejlesztők (kiadó) válasza meg annyi, hogy a laptop konfigurációk 90%-a nem elégíti ki a minimális rendszerkövetelményeket. Optimalizálni meg nem tudnak, mert csak 2 programozójuk van.
Bővebben: [link]Az előző postomhoz meg egy kis helyesbítés: Nem EAX támogatást kívánok, csak annyit, hogy fusson az EAX-et is támogató kártyákkal, akár csak sztereoban.
-
kovsol
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
én demoval játszottam megjelenés napján notebookon és ment tökéletesen, talán egy picit mintha lassan futott volna, de nem akadt
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kiadás után teljesen játszható volt.(kivéve a multit, azt tényleg beta volt)
Azóta folyamatosan foglalkoznak vele, ellenben pár AAA címmel, amikről kb. ugyanez elmondható.A patchek steam-en keresztül jönnek, 1-et nem kell kattintani.
Nem értem, miért kéne várni fél évet.
-
FehérHolló
veterán
Pedig nekem is pont az a gondom.

0. Teljesen friss fejlesztőgárda.
1. Program tesztelése élesben megy (=a vásárlók tesztelik).
2. Olyan gyerekbetegségei vannak a játéknak, amit egy programozó az első évében szokott elkövetni. Ezt tapasztalatból merem állítani.
3. Körülbelül 0 erőforrásból gazdálkodnak (ember + idő), optimalizálást lekakilják.
4. Ráadásul az 1. és 3. pontokat hivatalosan nyilvánosságra hozzák.Ami megmenti őket, az a nagyon jó alapötlet, amire a játék épül.
mad1: Ez fél év múlva is egy nagyon jó kis játék lesz. Sőt jobb, mert addigra már a 100. patch után lesz. Ha szerencséd van, még akkor is találsz humánokat, akikkel multizni lehet. Mert igazából az a fun.

-
mad1
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mindenesetre erdekes stratigia alapjan vallt hiresse ez a jatek.Optimalizallas utolag...
Koszi a valaszt,ha kepbeszedik neki is esek. -
mad1
veterán

Nagyon faja kis jatek ez...lehet hogy 1x nekifexek.
Apropo hany update van kilatasban?Mert addig nem lovalnam bele magam. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez a support kérem, a Logitech elbújhat.

-
FehérHolló
veterán
Küldtem a fejlesztőknek e-mailt hibanaplóval, rendszerleírással, kutyafülével.
10 percen belül válaszoltak, hogy a következő update-be megpróbálják belepakolni a javítást.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hangkártya. o_O
Szerk.: És tényleg. Szánalmas. SB Live 24 bit nem támogatott. De miért a hibanaplóból kell rájönnöm???
Az alaplapi integrálttal működik. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kikapcsolt UAC és indítás rendszergazdaként?

-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azért egy próbát megért. Kikapcsoltam, nem segített rajta.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
UAC?
-
FehérHolló
veterán
Köszi! :-)
A demo nem akar a fenének sem elindulni az egyik gépemen. Mi lehet az oka?
Telepítés jó volt, XNA és .NET újrainstall párszor már megvolt, videokari driver a legfrissebb. A Steames fórumon sem mondtak túl sok konstruktív dolgot hibaelhárításra.
A laptopon persze elindul, csak rettenetesen tép. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
"A multi kb. mennyi játékidőt tesz hozzá?"
Ez eléggé rajtad múlik.

Én csak ismerősökkel játszom, így a második kérdést skippelném.Eddig nekem ~40 óra van a játékban.
-
FehérHolló
veterán
A multi kb. mennyi játékidőt tesz hozzá?
Meg másik fontos kérdés, hogy mennyire egyszerű embereket találni multihoz? -
Támogatják a community-t:
Features
- Support for language specific fonts added.
-
csana
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Olyasmi, csak szarvakkal

-
csana
senior tag
Hehe, én is esőmenőnek tartom magam. A társaim előre tudják, hogy ha nagyobb horda jön, akkor jobb ha felraknak magukra valami páncélt, mert már hívom is a vihart.
Más: ezt az achievementet nem tudtam megfejteni. Se lefordítani, sem kivitelezni nem tudtam. Szóval ezek lennének a kérdéseim: hol, mikor, mit?
It's raining (beast)men
Gib 5 beastmen in 5 seconds -
Keményen eljutottam a 3. pályára, de ott már kemények nagyon.
-
Feltelepítettem, de nem megy. Végigmennek a logók, és amikor megszólal a zene és bejön az a gyertyás vagy milyen kép, akkor kilép.
XP home, friss telepítés, minden driver friss... -
Köszi!

-
Nem lehet ezt letölteni a steamtől függetlenül? Csak mert itt tölteném le, ahol van gyors és korlátlan net, és otthon játszódnék vele, ahol csak lassú és korlátos van...
Van Steamem, de ugye ott csak azon keresztül lehet telepíteni meg játszani. Vagy leeht olyat, hogy letöltöm a steamről, és megkeresem a fájlt és egy másik gépen telepítem? -
jerry311
nagyúr
Alt-Tab-ot nagyon nem bírja. Tízből nyolcszor simán kilép.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Köszi!

-
TazLeacher
nagyúr
Gondoltam szólók, kijött a magyarítás.
-
-
Én találtam valahol tegnap macrokat, de nem vágom, hogy azokat hova is kéne bemásolni, mert nem írta oda az "elkövetője", hogy hova is kéne.
-
csana
senior tag
Ez a sokadik kör után jól jön. Most tűnt csak fel, hogy második nekifutásra már keményebb a single, így szükség lesz majd a társakra később.
Keresgéltem a fórumok között valami segítséget a spell bookokkal kapcsolatban, de sehol nem leltem ezzel kapcsolatos leírást. A 21 könyvből 18 van meg, és mivel nem lehet kiválasztani melyik chaptert szeretném letolni ismét, fontos lenne hogy még az újrajátszás elején tudjam merre van a maradék 3.
Egyébként elég fain, hogy újrajátszásnál meghagyta az összes korábban tanult spellt a game.
-
Tök jó, megy egyszerre a Local és az Online Co-op is.

-
csana
senior tag
Valahol olyasmit olvastam, hogy tervezik a pvp játékmódot a gaméhoz. Valaki ezt meg tudja erősíteni?
-
Problem solved: Indítsuk rendszergazdaiba

-
dokee78
félisten
Megnézem én is milyen lehet.
-
Update: Havernak sem jó pedig más gépe van :S
-
jerry311
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Itt is Ati: Sapphire 4830, 512 MB. 10.10 vagy 10.11 driverrel, nem emlékszem.
Meg kell válogatnom a drivereket, mert némelyikkel (pl az utolsó 2010-essel) vibrál/csíkozódik a második monitor képe ha bármilyen mozgás van az elsőn.
De hát itt a többi is:
A64 X2
2 GB RAM A-Data
Sapphire Radeon 4830 512MB
Asus A8N-SLi DeLuxe
SB Audigy4Aránylag legújabb driverekkel.
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Izé, lehet a Dió2 normalon még ennyi se volt.

(#36) KaiotEch: Én passzolom, a demo se megy?
-
Tudna vki segíteni? Már megfejtettem steam accountomat is, feltelepítettem a játékot, update és 2 katt a parancsikonra és Magicka működése leállt.
-
jerry311
nagyúr
Érdekes ez a pathcelgetés...
Eltűntek a szövegek és az elemek is. Biztos jó dolgokat magyaráztak az NPC-k, csak érteni nem hete, szöveg meg nem volt.
Aztán meg egy kút mellett ragadtam a városban. Kinyírtam valami fekete varázslót és onnan se jobbra se balra. Képernyő szélénél nem ment tovább.
-
Wolverine
félisten
Aki megnézné, miről van szó, annak célszerű TotalHalibut videóját csekkolnia

-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ugye a játék is kb. hasonlóan borult.

Közben végigjátszottam. 16h playtime, de ebben van pár óra multi is.
35 of 49 (71%) Achievements EarnedMásodjára is nekiláttam, hiányzik pár spell, azokat elhagytam valahol.

MOD: Ja igen, ma is volt patch.
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
59% steam szerint.
Én csak a demot 3x végigjátszottam. =)
Az utolsó frissítés pénteken volt. Elég gyakran jön.(#18) jerry311: Fogalmam sincs.

-
jerry311
nagyúr
Miért érzem úgy, hogy egy idő után egyedül lehetetlen továbbjutni?
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ezt még nem.
De tényleg nagyon gyakran jönnek a patchek.
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Igen, néha van ilyen.

-
jerry311
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Az akadozást én sem értem. CPU 40%, GPU 75% köröl mozog, RAM is van még 500 MB szabadon...

-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Igen, csak még bugos a multi.
Mondjuk nem telik el úgy nap, hogy ne jöjjön Magicka patch.(#10) horvathkrisz: Jelen.

-
jerry311
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Magicka.
Szvsz, neve alapján ez varázslós RPG.
-
jerry311
nagyúr
Van tovább is, csak láma vagyok.

Spoiler!!! -
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A demo kipróbálása érteti meg, hogy mi is olyan jó ebben.
Videón nem látszik, hogy te rakosgatod össze a spelleket.
-
jerry311
nagyúr
Ez ennyire friss játék?
Elsőre tetszik.
-
Jött, látott, győzött. Legalábbis nálam biztos.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Horgász topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Napelem
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- AliExpress tapasztalatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, kártya független, arany színben
- Apple iphone 13 Pro 128Gb/ Max , kártya független, szép állapotban
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)