Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
na mondom meglesem megy-e a full (virágbolti még csak), mert olvastam van akinek a teljes nem ment a gépén míg a demo igen
és szabályosan akad a gépemen !! már 1024x600 ra és lowra leraktam a felbontást és tetű az egész szinte játszhatatlan, már a menüben is bevan lassulva, pedig fel is van rakva rá 11 javítás, azért ez kicsit nevetséges, mert ezen a gépen Borderlandsozok és Starctaft2 multi 4v4 ben is játszható rajt 
pedig a demo alapján tökre agyaltam, hogy megveszem főleg, hogy coop lehetőség is van benne, de így most nagyon kétségessé vált a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és szabályosan akad a gépemen !! már 1024x600 ra és lowra leraktam a felbontást és tetű az egész szinte játszhatatlan, már a menüben is bevan lassulva, pedig fel is van rakva rá 11 javítás, azért ez kicsit nevetséges, mert ezen a gépen Borderlandsozok és Starctaft2 multi 4v4 ben is játszható rajt