- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
kiskornel #89 üzenetére
Én kifejezetten élvezem a cserkelés részét, figyelni az erdő rezdüléseit, megismerni hangról az állatot mikor még nem látom, csak valami mozog a nádasban stb.
Nézegettem a lessátrakat már jó ideje, csak az a gond, hogy jó esetben havi egy hétvégét vagyok otthon, ami egy teljes szombat, de a vasárnap már csak félnap maximum, szóval nincs időm a témával eleget foglalkozni. Ha lehetne visszaköltöznék, de meló ugye...pedig kijárhatnék sokat, hejj, nem is gondolok inkább bele
Ezért van az olcsóbb megoldás, mint pl. az álcaháló. (Ami remekül bevált, készül hozzá majd egy keretet, így kvázi sátorként funkcionál majd.)Szóval igen, ha lenne időm, akkor már rég vettem volna egy detektív tükrös lest, egyértelműen a legjobb megoldás. Te egyben vetted, tehát késztermék volt vagy utólag operáltad be az üveget?
Amúgy ez a fekvős sem rossz, csak marhára jól kell belőni, mert eléggé lekorlátozza a fotózható területet, plusz ebben is megfő az ember a napon; mondjuk miben nem...Brutál szúnyog és bögöly had van, a kubik gödrök az út mentén árnyékban vannak, tele vízzel, tökéletes alap. Illetve sajnos eltűnt a madarak egy része, mert ezek a böglyök nagyok és relatív lomhák (egymáson százával csaptuk le mikor a gemenci felén fürödtünk a Dunának), de nincs semmi ami megfogná őket; az erdő is csendesebb, nincs az a madár ricsaj amit várnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Minolta objektívek
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest