Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
Sziasztok! Megpróbálok értelmesen kérdezni, annak ellenére, hogy nem értek a Flash-hez. Mostanában a print mellett az ügyfeleknek szükségük van online kiadványra is, amit nagyrészben meg tudok csinálni továbbra is InDesign-ban. Megcsinálom az aktív tartalmat, a beágyazott videókat stb., és kiexportálom ID-ből swf fileként, és tökéletesen működik is. Egyetlen gubanc van csak, hogy nem lehet zoomot és pant beletenni. Erre is találtam megoldást, egy ingyenes cucc, az összes forrás file-lal, ami nekem tökéletesen megfelelne funkcióját tekintve, csak a kinézete szerintem borzalmas. : [link] az oldal alján jön elő a zoom és néhány navi gomb. Ehhez a katalógushoz kellene, amit nyomdába készítettem, csak kiegészítettem néhány funkcióval: [link]
A kérdésem az, hogy hogyan tudom átrajzolni, átszínezni a navigációs menüt? Illustratorhoz, Photoshophoz, InDesign-hoz értek csak. Egy sablonra lenne szükségem, amit minden digit kiadványhoz tudnék használni. Ez nagyon bonyolult, inkább kérjek meg egy flash programozót? Köszi a válaszokat vagy a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest