Új hozzászólás Aktív témák

• delta9

senior tag

Sziasztok! Megpróbálok értelmesen kérdezni, annak ellenére, hogy nem értek a Flash-hez. Mostanában a print mellett az ügyfeleknek szükségük van online kiadványra is, amit nagyrészben meg tudok csinálni továbbra is InDesign-ban. Megcsinálom az aktív tartalmat, a beágyazott videókat stb., és kiexportálom ID-ből swf fileként, és tökéletesen működik is. Egyetlen gubanc van csak, hogy nem lehet zoomot és pant beletenni. Erre is találtam megoldást, egy ingyenes cucc, az összes forrás file-lal, ami nekem tökéletesen megfelelne funkcióját tekintve, csak a kinézete szerintem borzalmas. : [link] az oldal alján jön elő a zoom és néhány navi gomb. Ehhez a katalógushoz kellene, amit nyomdába készítettem, csak kiegészítettem néhány funkcióval: [link]
    A kérdésem az, hogy hogyan tudom átrajzolni, átszínezni a navigációs menüt? Illustratorhoz, Photoshophoz, InDesign-hoz értek csak. Egy sablonra lenne szükségem, amit minden digit kiadványhoz tudnék használni. Ez nagyon bonyolult, inkább kérjek meg egy flash programozót? Köszi a válaszokat vagy a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák