Hirdetés
- A klasszikus átnevezési trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

delta9 senior tag Sziasztok! Megpróbálok értelmesen kérdezni, annak ellenére, hogy nem értek a Flash-hez. Mostanában a print mellett az ügyfeleknek szükségük van online kiadványra is, amit nagyrészben meg tudok csinálni továbbra is InDesign-ban. Megcsinálom az aktív tartalmat, a beágyazott videókat stb., és kiexportálom ID-ből swf fileként, és tökéletesen működik is. Egyetlen gubanc van csak, hogy nem lehet zoomot és pant beletenni. Erre is találtam megoldást, egy ingyenes cucc, az összes forrás file-lal, ami nekem tökéletesen megfelelne funkcióját tekintve, csak a kinézete szerintem borzalmas. : [link] az oldal alján jön elő a zoom és néhány navi gomb. Ehhez a katalógushoz kellene, amit nyomdába készítettem, csak kiegészítettem néhány funkcióval: [link] 
 A kérdésem az, hogy hogyan tudom átrajzolni, átszínezni a navigációs menüt? Illustratorhoz, Photoshophoz, InDesign-hoz értek csak. Egy sablonra lenne szükségem, amit minden digit kiadványhoz tudnék használni. Ez nagyon bonyolult, inkább kérjek meg egy flash programozót? Köszi a válaszokat vagy a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest