- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
Sziasztok! Megpróbálok értelmesen kérdezni, annak ellenére, hogy nem értek a Flash-hez. Mostanában a print mellett az ügyfeleknek szükségük van online kiadványra is, amit nagyrészben meg tudok csinálni továbbra is InDesign-ban. Megcsinálom az aktív tartalmat, a beágyazott videókat stb., és kiexportálom ID-ből swf fileként, és tökéletesen működik is. Egyetlen gubanc van csak, hogy nem lehet zoomot és pant beletenni. Erre is találtam megoldást, egy ingyenes cucc, az összes forrás file-lal, ami nekem tökéletesen megfelelne funkcióját tekintve, csak a kinézete szerintem borzalmas. : [link] az oldal alján jön elő a zoom és néhány navi gomb. Ehhez a katalógushoz kellene, amit nyomdába készítettem, csak kiegészítettem néhány funkcióval: [link]
A kérdésem az, hogy hogyan tudom átrajzolni, átszínezni a navigációs menüt? Illustratorhoz, Photoshophoz, InDesign-hoz értek csak. Egy sablonra lenne szükségem, amit minden digit kiadványhoz tudnék használni. Ez nagyon bonyolult, inkább kérjek meg egy flash programozót? Köszi a válaszokat vagy a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Microsoft Excel topic
- Milyen egeret válasszak?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest