Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Sziasztok, adob flash player updetkor futottam bele, de most már másadszor.
Auto update, induláskor felugrik az ablak és kéri hogy mentsem, vagy futtassam. futtatást választottam és szó nélkül elkezdte tölteni a frissítést csak mellé kérdés nélkül a Google toolbart és a Google chromot.Microsoftot ezért beperelték, hogy nem rakott az operációs rendszerébe böngésző választót. Lehetőséget sem adott hogy válasszak, és nem is chrome a mostani böngészöm. A google toolbarrol ne is beszéljünk.
Nincsen bajom a chrommal amúgy, csak ehhez a gépemhez nem teszem fel a chromot az ssd miatt. Kérdésem az lenne hogy tudnám ezt legközelebb elkerülni (ha van rá mód), illetve hogy végül is akkor most kaptam-e frissítést az aktuális böngészőmhöz, vagy csak a chrome-hoz.
Köszi a válaszotokat és a türelmeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest