Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
huphilko
csendes tag
-
huphilko
csendes tag
Sajnos nem találtam meg a korábbi hozzászólásokban, hogy meg lehet-e oldani, hogy ne a MD Helper jóváhagyásával lehessen csak a wifit ki/be kapcsolni, mert így a szabály nem automatikus.Tudom, hogy a google nem engedi, de a Helper is csak plusz kattintással. Köszönöm szépen
-
huphilko
csendes tag
Köszönöm, lekoppintottam. Amúgy éppen a te 'robotos' hozzászólásaid miatt váltottam a Macrodroidra, bízva abban, hogy tényleg baromi egyszerű. Sajnos nem egészen, illetve valószínű, hogy ha mélyen belemászunk az automatizálásba, mindegyik ilyen típusú szoftver egyre több programozói meglátást igényel a felhasználótól.
Én is nagyon egyszerű dolgok automatizálásával kezdtem és nagyon szerettem a Llama-t, mindent tudott, ami kellett nekem. Szintén egyszerű az Automateit, sokáig használtam, de egyrészt a felhasználói felülete elég borzalmas, másrészt úgy látom, leállt a fejlesztő. Most a Macrodroid a legaktívabban kezelt progi, kellemes a UI, az egyszerű dolgokat pofon egyszerűen be lehet állítani rajta.
Jó lenne, ha itt is aktívabbak lennének a 'mezei' felhasználók is, hogy felhasználhassuk egymás ötleteit.
Köszönöm elsősorban a te munkád, meg még pár 'őstag' hozzájárulását.
-
huphilko
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, mert szégyenszemre egy egyszerű dolgot nem tudok megoldani.
Összeszedtem 6 alkalmazást, amelyek indításakor bekapcsol a wifi, ez rendben is van. Amikor bezárom valamelyiket, akkor pár másodperc várakozás után kikapcsol a wifi. Ha ebben a pár másodpercben a hat alkalmazás közül valamelyik másikat elindítom, akkor is kikapcsol, erősebb parancs a kikapcsolás és nem indul el a wifi kapcsoló parancs. Hogy lehet ezt megoldani, hogy csak akkor kapcsoljon ki, ha más egyik sem fut.
Köszönöm előre is, ha valaki segít ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Horgász topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2