Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Hello.
Arra van lehetőség, hogyha egy adott számról jön SMS, akkor azzal az SMSsel csinál egy műveletet (pl. törlés, vagy továbbítás stb)? A műveleteknél nem találtam ilyet.
-
llaszlo
veterán
Olyat meg lehet oldani, hogy a naptár esemény tartalmaz egy bizonyos szöveget pl: #SMS, a leírásban van egy SZÖVEG, a helyszínen meg egy telefonszám, és két órával az esemény előtt elküldi a beírt SZÖVEGet a helyszínen lévő telefonszámra?
Itt az IFTTTvel oldják meg. Ha megoldható macroval, akkor nem kéne még egy külön app erre.
[link] -
llaszlo
veterán
Kösz. Akkor akarom beállítani az időpontot is, amikor megírom az üzenetet. Mert az sem fix.
Valami widgetre vagy parancsikonra gondoltam, hogyha azzal megoldható lenne.
időpont telefonszám szövegMa is lett volna egy találkozóm. Előtte kb egy órával küldtem egy smst erről a másik félnek..Kb fél óra múlva hívott, hogy elfelejtette. Még a múlt héten beszéltük meg a mai napot.
-
llaszlo
veterán
Időzítve szeretnék SMS-t küldeni.
Mindig másik számra és más szöveggel. Van időzíthető SMS app azt tudom. Viszont, hogyha lehet, akkor ezzel a programmal oldanám meg.
Ennek hogyan kezdjek neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2