Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mcrazy

Topikgazda

Régen volt szó a műveletek közötti várakozásról. Sajnos a fejlesztő eddig semmit sem reagált a megkeresésünkre, azon kívül, hogy akkor nyomban a levélre azt válaszolta, hogy bokros teendői miatt nem tudja megígérni, hogy foglalkozik-e a kéréseinkkel. (Lehet megdobjuk újra azzal a levéllel)
    Addig is azt a lehetőséget találtam a várakozásra (ami nem túl elegáns, de egyes műveleteknél jól működik), hogy az adott művelet után - egy ciklusba 30ms ismétlődő várakozást alkalmazva - a ciklusban addig ismétlődik a várakozás, ameddig a benne elhelyezett - de a felette lévő műveletre utaló - feltétel igaz.
    Fecske13 említette, hogy jó lenne, ha pld hang lejátszása alatt lenne várakozás. Én a következőképpen oldottam meg.

Művelet: Hang lejátszása
    Művelet: Do/while ismétlődés - Feltétel: Zenelejátszás - Aktív
    Várakozás a ciklusban - 30ms
    End Loop
    Művelet: ......

Ez a várakozás azonban nem 100%-os, mert több hibába is szaladhatunk. Pld csak akkor működik, ha a MD normál hangcsatornája a Média és a makró futtatása közben nem szól egyéb zene.
    Wifi/BT-re/ről csatlakozásnál pld jól működik, mert a feltétel jól testre szabható.
    Fájlműveletek várakozására sajnos nem jó, mert azoknak nincs feltételük. Fájlműveletekre a MD műveletei számomra semmire sem jók, helyette a Syncme alkalmazást használom, ami a MD-ból vezérelhető, visszatérési értéke maga a program értesítése (sikerült vagy meghiúsult a művelet), amire már feltételként lehet hivatkozni.
    További jó fórumozást!

Új hozzászólás Aktív témák