- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine
üzenetére
Sajnos nem látszanak a képek. Vagyis az előzőt láttam, de az utolsót nem.
Lehet, hogy újat mondok vele, lehet, hogy nem, de úgy tudom, hogy a naptárbejegyzések csak akkor értesítenek, ha a beállított idő a beállítástól minimum 5-15 perc. Azért írtam tól-ig értéket, mert nem tudom biztosan. A pontos vagy csak 3 perces beállítás biztos, hogy nem fog működni.
A MD loggolja azokat a feltételeket is, amelyek miatt nem tudott az adott művelet lefutni. Ez lehet IF, vagy bármi. Az IF-eknél már ki lehet kapcsolni a loggolást.
A naptár eseményeket - rossz esetben - egyesével a be és ki kapcsoláshoz mind a 10-et létre kell hozni. Tehát 20-at. Viszont, ha jól emléxem (most ugrott be
), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook Fury 15 G7 15.6" 4K IPS i9-10885H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Mcrazy
Oldman2