Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dolphine
üzenetére
Sajnos nem látszanak a képek. Vagyis az előzőt láttam, de az utolsót nem.
Lehet, hogy újat mondok vele, lehet, hogy nem, de úgy tudom, hogy a naptárbejegyzések csak akkor értesítenek, ha a beállított idő a beállítástól minimum 5-15 perc. Azért írtam tól-ig értéket, mert nem tudom biztosan. A pontos vagy csak 3 perces beállítás biztos, hogy nem fog működni.
A MD loggolja azokat a feltételeket is, amelyek miatt nem tudott az adott művelet lefutni. Ez lehet IF, vagy bármi. Az IF-eknél már ki lehet kapcsolni a loggolást.
A naptár eseményeket - rossz esetben - egyesével a be és ki kapcsoláshoz mind a 10-et létre kell hozni. Tehát 20-at. Viszont, ha jól emléxem (most ugrott be
), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akkor a naptárak feldobnak egy értesítést is, amikor esemény van. Ha ez így van, akkor lehet az értesítésre hivatkozni, ha van benne pld "foglalt" vagy "szabad" szó vagy bármi, ami egységessé tudja tenni az értesítéseket. Ezek birtokában már lényegesen könnyebben meg lehet oldani a makrót.
Mcrazy
Oldman2