-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Neil Watts #3105 üzenetére
Én sem értem ezt a túllihegett moderálási hullámot, csip-csup dolgok miatt topikzárás, pihenőre küldés, ráadásul mindenféle figyelmeztetés nélkül...
Rendben, elfogadom, nem akarok vitatkozni, de így tényleg nagyon körülményes, szinte lehetetlen segítséget kapni, vagy nyújtani az arra rászorulóknak.
Mondom mindezt annak a fényében, hogy például az egyik vezető játékos topikban simán be van linkelve egy fizetős tartalom ingyenes elérhetősége, na ez az, amit warez-nek lehet nevezni és hatványozottan súlyosabb dolog, mint amikért itt ilyen-olyan büntetések repkednek, mégis egész nap ott van mindenféle következmény nélkül. -
qwertly
addikt
válasz
Ott a pont
,evvel erővel fölösleges működtetni
topikot.Én már más fórumon érdeklődök ha OSx86-ről van kérdésem
.
-
biker
nagyúr
válasz
Értsd meg: az efi-x féle cuccokkal a MEGVÁSÁROLT osx-ed használata PC-n nem legális, de nem is illegális, egyelőre megtűrt
A buherált osx nem legális, sehogy.Ezért kértük, hogy senki ne írkáljon disztrókkal kapcsolatban, csak hibát, bár nem tudom, a választ hogy adjuk meg utána
-
Foglalt név
addikt
válasz
Ennél többet most sem tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest