Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Akkor zárathatjuk a topikot szvsz.

-
válasz
Foglalt név
üzenetére
Szia!
Tényleg, legyen béke, de nem tudom hogy hogy beszéljünk egy "nem teljesen tiszta" rendszerről, ha nem hagyjátok. Attól, hogy leírja az ember az adott 'disztró' nevét, az még nem warez. Én úgy tudom, hogy az a warez, ha az ember berakja a 'cucchoz' vezető linket, stb.

Egyébként, ha Magyarországon nem ütközik törvénybe a cucc használata, akár OSx86 akár EFI-X (teljesen legális, USB-s kütyü Tessék, link, olvasnivaló) formában, akkor nem értem, hogy mi a probléma, ha az USA-ban lennénk akkor persze jogos ez a (túlzott) moderáció, de nem ott vagyunk.
MOD: ha 24/7-ben kalózöblös linkek szerepelnének, akkor teljesen jogos a moderáció, a topik zárása stb.
Peace!
-
rii
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
zsíír (:
én is örülök nyitásnak, bár olyannyira tökéletesen megy az OSX-em, hogy nem kell kérdezpsködnöm (:
egy ilyen eszközzel talán akkor még legálisan is lehet OSX-et PC-re tenni ... ugyanis ez valami EFI emuláló eszköz, és az eredeti OSX telepítô hackelés nélkül felmegy a PC-re.
-
biker
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nagyon szépen köszönjük a nyitást!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED TV 55CS6LA
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

tlac