- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
igen, mert egy PNG-volt az egész "leírás" a szöveg annyit mondott úgy ahogy a képen van, ha hiszed ha nem.
lehet hogy én vagyok a béna, de mindig csak efféle "leírásokat" találok meg.
Oké.... az EFI az a rész amiből a nyavajás MAC-ek bootolnak, ha jól tudom. ha nem majd meséltek (vagy nem)
De akkor kezdjük az elején, hogy állapíthatom meg melyik kextek kellenek nekem, és honnét szerezhetem be őket?
És már nem azért, de másik az, hogy itteni leírás is elég "érdekes" terminológiát használ.... Pl. mi az a GPT?! Sehol.... nincs Sierrában, meg a diskutilityban ilyesmi rövidítés, vagy erre utaló dolog GUID Partition MAP van... .ebből én -őszintén bevallom- nem tudom hogy jön ki a GPT. És HFS+ sincs.... mert már MAC OS Extended (Journaled) van.... ezekről csak azért tudom hogy ezeknek lehet a megfelelője, mert TMx86 aktuális nevezékkel irta meg hogy kell formátozni a kulcsot. Akkor egy kezdő aki még nem látott OSX-et az mit csináljon? Komolyan nem azért, mert kötözködni akarok, de csak azért mert NEKTEK valami világos meg egyértelmű, még másnak (főleg egy kezdőnek) nem biztos, hogy az. peace.
Mind1 megpróbálok végig menni az itteni leíráson (is) mert megint megkapom, hogy csak pampogok (és kívánom hogy legyen igazatok, és sikerüljön már a dolog, mert ez miatt vettem ezt a rohadt gépet).
Elnézést ha esetleg valakinek netán a lelkébe gázoltam, de meleg van, én meg ideges vagyok már kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest