Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sad_Vamp

őstag

válasz Mr.C #29986 üzenetére

igen, mert egy PNG-volt az egész "leírás" a szöveg annyit mondott úgy ahogy a képen van, ha hiszed ha nem. :((( lehet hogy én vagyok a béna, de mindig csak efféle "leírásokat" találok meg.

Oké.... az EFI az a rész amiből a nyavajás MAC-ek bootolnak, ha jól tudom. ha nem majd meséltek (vagy nem)

De akkor kezdjük az elején, hogy állapíthatom meg melyik kextek kellenek nekem, és honnét szerezhetem be őket?

És már nem azért, de másik az, hogy itteni leírás is elég "érdekes" terminológiát használ.... Pl. mi az a GPT?! Sehol.... nincs Sierrában, meg a diskutilityban ilyesmi rövidítés, vagy erre utaló dolog GUID Partition MAP van... .ebből én -őszintén bevallom- nem tudom hogy jön ki a GPT. És HFS+ sincs.... mert már MAC OS Extended (Journaled) van.... ezekről csak azért tudom hogy ezeknek lehet a megfelelője, mert TMx86 aktuális nevezékkel irta meg hogy kell formátozni a kulcsot. Akkor egy kezdő aki még nem látott OSX-et az mit csináljon? Komolyan nem azért, mert kötözködni akarok, de csak azért mert NEKTEK valami világos meg egyértelmű, még másnak (főleg egy kezdőnek) nem biztos, hogy az. peace.

Mind1 megpróbálok végig menni az itteni leíráson (is) mert megint megkapom, hogy csak pampogok (és kívánom hogy legyen igazatok, és sikerüljön már a dolog, mert ez miatt vettem ezt a rohadt gépet).

Elnézést ha esetleg valakinek netán a lelkébe gázoltam, de meleg van, én meg ideges vagyok már kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák