Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.C

őstag

válasz Chal #29942 üzenetére

Igen, laptop de iMac ID-vel. Most én is úgy hagyom, hogy fel van nyitva és alszik, megnézem, pofámba fog-e világítani éjszaka. Amúgy semmit nem írtál azzal kapcsolatban, melyik os verzio, milyen hw, clover/chameleon(mondjuk ez utóbbi sztem ki van zárva)...

sad_Vamp:
    Valószínűleg azért jöttek hibaüzenetek, mert valamit nem úgy csináltál ahogy kell. Amúgy pandora's box az insanelymac-en lehet letölteni regisztráció után.ajdnem olyan, mint a unibeast, ilyen all-in-one cucc, de nekem csak az kellett, hogy krealjon egy usb installert.
    Szted daráld le a rendszert és kezd elölről. Nálam (hangsúlyozom, nálam) így volt:
    Működő mac environment > leszedtem a szükséges fájlokat + legutolsó clover release +pandora's box.
    2 pandora's box telepítése és indítása, ezen belül lesz olyan opció, hogy olyat csináljon, ami tökre mint az eredeti. Utána nem engedtem, hogy bármilyen bootloadert vagy kext-eket rakjon bele. Ez az app csak eddig kellett
    2 diskutil mount EFI
    3 CLOVER telepítés de nem a működő mac-re, hanem az usb-re kell telepíteni! (Sztem ezért is kaphattál hibaüzeneteket). Fontos, hogy van olyan, hogy customize, amin belül neked kell tudni, mi kell és mi nem.
    4 mindent amit letöltöttem rámásolom a telepítő usb-re (nem az EFI-re!), Hogy meglegyen. Ez azért kellett, mert csak egy gép volt nálam és ha meghal, nincs azonnal rescue.
    5 diskutil mount EFI
    6 itt már kell lennie CLOVER foldernek, ha nincs, akkor nem jó. Ide behúzod azokat, amik kellenek.
    7 mehet a boot, és ha tudsz installer-be bootolni, akkor megvan a meló könnyebbik fele. Ha megvan, rakd fel, többször újra fog indulni lehet.

A többit majd holnap írom, ha kell segítség

Új hozzászólás Aktív témák