Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szia!
Köszi, hogy megosztod velünk a tapasztalataidat!

Én sokat kísérleteztem a saját gépeimen és a barátaim gépein is a Splash Lite progival. Soha semmiféle stickel, semmiféle windowszon nem ment egyik gépen sem a tévénézés vele. Valami hibás memóriacímzéssel állt le mindig.
A SmartDVB-t nekem szintén nem sikerült beüzemelni. Igaz nem sokat foglalkoztam vele, mert ott a linuxon a Kaffeine, ami tökéletesen vesz fel, azt használom mindig.
Framering Smart Cutter? Ha nem ingyenes, akkor már ott a VideoReDo. Az tényleg kényelmes kezelésű és valóban nem kódolja át sem a videót, sem a hangot. Szerinted van valami előnye a Framering Smart Cutternek vele szemben?
A Tsmuxert én is említettem, de nagyon macerás progi. (Ráadásul linuxon nem szeretem az olyan programokat, aminek a forráskódja nem áll rendelkezésre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest