Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szia!
Köszi, hogy megosztod velünk a tapasztalataidat!

Én sokat kísérleteztem a saját gépeimen és a barátaim gépein is a Splash Lite progival. Soha semmiféle stickel, semmiféle windowszon nem ment egyik gépen sem a tévénézés vele. Valami hibás memóriacímzéssel állt le mindig.
A SmartDVB-t nekem szintén nem sikerült beüzemelni. Igaz nem sokat foglalkoztam vele, mert ott a linuxon a Kaffeine, ami tökéletesen vesz fel, azt használom mindig.
Framering Smart Cutter? Ha nem ingyenes, akkor már ott a VideoReDo. Az tényleg kényelmes kezelésű és valóban nem kódolja át sem a videót, sem a hangot. Szerinted van valami előnye a Framering Smart Cutternek vele szemben?
A Tsmuxert én is említettem, de nagyon macerás progi. (Ráadásul linuxon nem szeretem az olyan programokat, aminek a forráskódja nem áll rendelkezésre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest