Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
Szia!
Köszi, hogy megosztod velünk a tapasztalataidat!

Én sokat kísérleteztem a saját gépeimen és a barátaim gépein is a Splash Lite progival. Soha semmiféle stickel, semmiféle windowszon nem ment egyik gépen sem a tévénézés vele. Valami hibás memóriacímzéssel állt le mindig.
A SmartDVB-t nekem szintén nem sikerült beüzemelni. Igaz nem sokat foglalkoztam vele, mert ott a linuxon a Kaffeine, ami tökéletesen vesz fel, azt használom mindig.
Framering Smart Cutter? Ha nem ingyenes, akkor már ott a VideoReDo. Az tényleg kényelmes kezelésű és valóban nem kódolja át sem a videót, sem a hangot. Szerinted van valami előnye a Framering Smart Cutternek vele szemben?
A Tsmuxert én is említettem, de nagyon macerás progi. (Ráadásul linuxon nem szeretem az olyan programokat, aminek a forráskódja nem áll rendelkezésre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Arc Raiders
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest