Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.saint
tag
válasz
Attila2011 #599 üzenetére
Köszi a választ! Most éppen a gépem szarakodik különböző időközönként fekete képernyő és csak az reset gomb segít egész nap stabilitás teszteket csinálok minden rendben van, újra raktam a Windowst is és mégis valami program összeakad tuti. A hangra gondolok holnap berakok egy hangkártyát letiltom az alaplapit azt kiderül ha az sem passz. Tudom nem ide tartozik de hátha valaki már találkozott ilyen problémával
-
Attila2011
aktív tag
válasz
mr.saint #598 üzenetére
Szia!
Ha TP-ből akarod megvenni, akkor éppen most akciós. Traitek terén pedig a lotro.hu fórumában szívesen segítek (illetve már eleve van ott pár kisebb írás ezekről). -
mr.saint
tag
Jó napot kívánok mindenkinek! Na 1 év kihagyás után újra játszom és csak néztem ez az új trait rendszer ez elég fura, nagyon ki kell tapasztalni! Szegény capim-nál azt sem tudtam melyik skill mi.
A minit meg sem mertem nézni hát még a huntert ő a legnagyobb! Azon gondolkodom meg kéne vennem Rohant volt az akciós mostanság vagy vannak még ilyesmik. Mindenkinek jó csatározást középföldön
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Attila2011 #595 üzenetére
és hol lehet őket felkutatni, ha mind2 fórum halott?
-
whitezo88
nagyúr
te jó ég ennyire halott a magyar szcéna? itt is 1 éve nem volt semmi, a lotro.hu és a lotro-hungary fórumai is kb hullaszag
én se játszom egy ideje, de már végig kéne vinni az előző kieget, meg kisebb karikkal újra átélni a kalandozást, mert sose úgy nem fogott meg mmo hangulata mint ez. illetve wow megfogott, de az másképp, kicsit más kategória is.
snowbourneon vagyok. LaoH-ban, pár napja felléptem, de senki más nem volt online. régebben azért legalább tíz ember mindig volt.
-
Attila2011
aktív tag
Sok kérdés nézzük sorba:
melyik szerón érdemes játszani
Snowbourn, itt játszik a magyar játékosok zöme, emelett EU szerver (időzóna miatt fontos) és elég népes (legjobb pvp, legtöbb aktív játékos). Amennyiben nem itt kezdted, ráadásul US szerveren, akkor érdemes itt újrakezdened (lvl29 nem a világ)egyedül lehet-e normálisan fejlődni
Teljes mértékben lehet egyedül fejlődni bármelyik class-al. Azonban a játék "aktuális végehez" HE kontenthez már csapatra lesz szükséged (vagy is klánra, lotro-ban kinship). Sok magyar kin van, több casual és egy raidelős, meg vannak besorolatlan kategóriájúak is. Saját játékstílusodnak megfelelően válassz.
nem fizetős játékosok is tudnak-e majd nagyobb szinten normálisan játszani?
Tudnak de ez rengeteg "farmolásba" kerül, ami nagyon sok játékos kedvét elveheti. Ezért ha megtetszik a játék és megteheted akkor legalább 1 hó VIP-re fizess be, ami rengeteg limitet felold (pl gold cap, gyors utazás, traitek, pvp jó oldalon stb...)rengeteg cuccom gyűlt össze, és fogalmam sincs hogy mit érdemes megtartani
Én alapvetőleg gyűjtök mindent, de időnként nem árt szortírozni. Craft alapanyagokat érdemes mindig megtartani (ha veszel házat ládájában sok elfér), de a "kinőtt" ruhákat, fegyvereket ékszereket nyugodtan dobd ki. Ha valami nagy ritkaság pottyan egyik mobból, azt pedig szerintem biztosan észreveszed.
-
bankaii
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából másfél hete kezdtem el játszani a játékkal, és eddig semmi hasonlót nem próbáltam tehát nekem szinte minden új, a mindenféle rövidítésektől kezdve a játék irányításáig.
Nem mondom hogy nem boldogulok jelenleg egy 29-es hunterem van, ahogy nézegettem a cuccaim a szintemhez képest a legjobbak, a crafting is elég jól megy, de van 1-2 dolog ami még nem világos:
-melyik szerón érdemes játszani, egyáltalán van-e valami különbség köztük, én nem válogattam, egyből a legelsőn játszok.
-egyedül lehet-e normálisan fejlődni, vagy később mindenféleképpen szükségem lesz valami klánra vagy hasonlóra
-nem fizetek a játékért (MÉG)ez majd később elválik, de a nem fizetős játékosok is tudnak-e majd nagyobb szinten normálisan játszani? A legidegesítőbb hogy 2g fölött megy minden pénzem overflow-ba, így ami 2g-nél értékesebb az ah-ban és szeretném megvenni azt nem tudom, és rettenetesen sok turbine pontba kerül bővíteni, 5-ösével gyűjteni egy örökkévalóság.
-rengeteg cuccom gyűlt össze, és fogalmam sincs hogy mit érdemes megtartani, mert értékes vagy később még hasznát veszem, és mi az ami soha nem fog kelleni. Pl van ez a rengeteg cucc ami valami critical chance-t növel a craftolásoknál(lehet félreírtam most nem megy a játék hogy megnézzem), de ilyet még sehol nem láttam hogy kellenének és van belőle millióféle.
Így hirtelen ezek jutottak eszembe, a segítséget előre is köszönöm -
andris811
tag
Köszi a választ
Én a lotro-hungary-t nem igazán nézegettem, mert az utolsó friss hír, hogy késik a rohan... Viszont a Lotro Bunny-n egész jó leírásokat találtam, és ott meg is lett a hungaryan chat is
Ja és most vettem észre, hogy a lotro-hungary-n felül, vannak leírások
-
deuvox
csendes tag
válasz
andris811 #588 üzenetére
Snowburn szeron csodalom hogy meg nem talakoztal magyarral
lotro-hungary.hu - par hasznos leiras pl.:
Használata:
1. Játékban a chatboxba írni:
/joinchannel hungaryan
*(mielott valaki belekötne, valóban és direkt van elírva)A general tabon ekkor a program kiírja, hogy melyik csatornára osztotta ki (ez lehet channel 1, channel 2...)
2. Az egyik általad választott tabon be kell állítani a filternél (jobb egérgomb a fülön), hogy azt a csatornát is szeretnéd látni abban a tabban, vagyis engedélyezni a filtert a fent említett korábban a program által megadott channelre. (pl. Userchat 1)
3. Írni a csatornára pedig így lehet:
/[fent megadott csatorna száma] [amit szeretnél írni] -
andris811
tag
Snowbourn szerveren milyen magyar klán (kinship ugye?) van? Most sikerült elkezdenem játszani vele (triple pack hála a steamnek) és jó lenne néha magyar szót látni... Jelenleg 14-es elf hunterem van (Ilvelant a neve).
-
Zedz
addikt
Nagyjából mennyire tehető a játékosok száma?
-
RCH663
aktív tag
válasz
remington2 #583 üzenetére
Az Epic küldetések a fő sztori vonal. Sok helyen kapcsolódik a könyv eseményeihez, de van ahol elválik tőle.
-
remington2
senior tag
Hali!
Ebben a játékban létezik valamilyen sztorimód, amelyet végig lehet játszani?
-
-
L_ajos
őstag
válasz
Arc_angyal #579 üzenetére
De ha közösséghez is szeretnél tartozni ( és mondjuk magyarhoz ) akkor látogass el a lotro-hungary.hu címre, és ott találsz magyar kinshipeket ( guild ), amikhez csatlakozhatsz.
Jó szórakozást hozzá!
-
L_ajos
őstag
válasz
Arc_angyal #576 üzenetére
Én is segítek ha kell. Keress ingame: Kiscsaj, Vilagvero, Foxxyka
-
RCH663
aktív tag
válasz
Arc_angyal #576 üzenetére
Keresel egy olyan embert aki segít "meghúzatni" a karidat. Keresd Magisterequitumust, rendes gyerek, szívesen segít a kezdőknek
-
L_ajos
őstag
Itt szemezgess:
Amugy: .." Guardian: You can't fail with the tried-and-true tank/healer combo, so if you want to feel completely invincible at the cost of time, then go with an Herbalist. Again, a Bannerguard would be a good jack-of-all-trades pick (particularly for buffs and heals), while a Sage can CC mobs you're not tanking and add a nice bit of "oomph" to your DPS on the one you're devoting your time to smashing into bits. "
Én kemény DPS dealert használnék, mivel a guardnak amugy is sok az élete és erős a páncélja, igy ha haladni is akarsz akkor: Sage vagy Archer ( és persze folyamatosan szinten is tartod.
-
Hun'reeth
őstag
Őszintén szólva nem nagyon skirmisheltem.
Elvileg mindenképp egy gyógyító a nyerő, az instás tapasztalataimból kiindulva. Ott amíg a healer bírja powerrel és a tank magán tudja tartani a mobokat jószerivel elpusztíthatatlan.Talán próbáld jó cuccokkal meg tréninggel erősíteni a segítőt, hogy többet gyógyítson....az hozhat sokat a konyhára.Meg ha megvan már a protection skilled nyomd rá persze. Nem tudom a shield wall alkalmazható-e skirmishben......
Az overpoweres harcmodor single-ben nem túl hatékony legalábbis én úgy tapasztaltam.... az akkor lehet jó ha áll pár gyógyító a hátad mögött (meg dps-ek) és neked nagy aggrót kell generálnod.
-
DopeBob
addikt
válasz
Hun'reeth #571 üzenetére
Guardian mellé skirmishbe milyen segítőt érdemes választani? Most herbalist van, de elég nagy szopás a többség
Általában minden gond nélkül eljutok a végéig, az viszont nem megy, az én HP-m mindíg előbb elfogy, 2x kaja összes cd eltolva, alig healel valamicskét. Mondjuk nem lehet túl nagy DPS-em kard+pajzs kombóval... tegnap próbáltam többet is de nem igazán mentek. Overpowerrel szerintem még hamarabb végem lenne.
-
DopeBob
addikt
válasz
Hun'reeth #569 üzenetére
Közben megoldódott minden, igaz beáldoztam némi TP-t, meg pár órát elbányászkodtam, most 39 vagyok, már megvannak a lvl41-re craftolható guildes cuccok. Mire meglesz a 41 addigra lesz szerintem kettőhöz anyag, de elég jók, szerintem 46-48-as szintig bőven kiszolgálnak majd
-
Hun'reeth
őstag
Meg később lépcsőnként folyamatosan vannak guildes cuccok.
Amik a szintjükön tényleg nagyon jók.
Na meg nem utolsó sorban a legendary itemekben is van egy slot ahova csak crafted itemet lehet tenni (+10 Vitality, +10 Might, később +20 ill. +100 moral, stb.) ezeket is le tudod gyártani.
Persze vehetsz au-n is de elég drága.Nos, persze nem kötelező guild tagnak lenni csak színesíti a játékot.
Ez a te döntésed.(#567) Sn[4k3]: Nyilván úgy van értelme foglalkozást választani, hogy magadnak gyárthass dolgokat azaz a kasztodnak, legalább ennyivel kevesebb kiadásod van a cuccok miatt. Bár elég sok használható dolgot lehet találni is, meg kapni küldetéseken.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Hun'reeth #561 üzenetére
Mindegy is, felőlem kémkedjen, nem nálam van az jEgy Gyűrű
Azoj gondolkodokm, hogy eldobjam-e a Yeoman szakmát, lehet nem nekem való... a farmon kitermelt cuccokat veszteséges lenne NPC-nek eladni, mert amibe belefeccöltem 10 ezüstöt azt 3-ért tudnám eladni... AH meg nincs free accountoknak
Felveszem az Expolert vagy valami mástés annyi, inkább questelés közben bányászok, semmint, hogy ott görnyedjek a veteményeseken...
-
DopeBob
addikt
válasz
Hun'reeth #564 üzenetére
Jó lenne, általában mindenhol megcsinálok minden questet, így viszont jóval a szintem alattiak már (pl most még North-Downs tolom) illetve vagyok olyan perverz, hogy ha már ott vagyok, megcsinálok a deed-eket is :-)
Viszont amiket itt lehet találni cuccok, abból nem tudok magamnak csinálni semmi páncélt :/
Este ha lesz egy kis időm azért Misty Mountains-be bekukkantok
-
Hun'reeth
őstag
Ha ancient iron-t akarsz bányászni az csak jóval magasabb szintű területeken van, legtöbbet Forochelben ill. Eregionban találod. Ezek jóval magasabbak mint a szinted de bányászáshoz simán át lehet sétálni.
Én is folyton lilának látszó (azaz sokkal magasbb szintű) lények között mászkálva bányászgattam mindenfelé. -
DopeBob
addikt
Merrefelé érdemes questelni lvl37-38-on? Ha van ontt ancient iron, az külön előny
-
DopeBob
addikt
Nem nagyon értem ezt a VIP - Premium - Free dolgot :/
Most VIP-ként csomó mindent megkapok ingyen. Pl területeket és quest pakkokat. Ha member leszek ezek megmaradnak? Mind meglesz minden karimnak? Vagy csak amit már csináltam valamelyikkel? Vagy csak amelyiket lekezdtem?
És ugye VIP-ként is meg kell majd vennem a 3 Expansion Questet?
-
Hun'reeth
őstag
Nos, utánanéztem és ki is próbáltam.
Nincs semmilyen küldetés ami kellene a bárdokhoz. Egy mezei 6-os szintű épp csak a tutorialt végigvitt játékos is elég ha odabattyog és "Manage your Trait" persze neki még nincs mit.
Valamit benéztél vagy ettől függetlenül adott valaki küldetést de annak ehhez nincs köze. -
DopeBob
addikt
Olvastam, hogy van valami "lottó"? Ez micsoda? Mit lehet nyerni? Hol és hogyan?
-
Hun'reeth
őstag
Felesleges mindhárom szakmát maxra tolni és egy kolléga már fejtegette itt, hogy miért van ez a hármas szakma dolog, hogy egymás alá lehessen dolgozni.
Amúgy ha nagyon kell csinálj egy kis karit aki ért a bőrfeldolgozáshoz aztán majd ő megmunkálja neked a bőrt azt meg átküldöd a tailornak.
Nekem is úgy van, hogy a Guardian weaponcrafter és prospector míg a kis kari Metalsmith és prospector
ő csinálja a páncélokat a guardiannek. A kicsi bár csak 16-os szintű Supreme Mester már metalsmithként.
(#547) Sn[4k3]: Nem rémlik, hogy pl. a Virtues-ok aktiválásához kéne bármi tutorial....de régen volt.
Mit ír pontosan? -
Hun'reeth
őstag
Csak jelezném, hgy már régen megváltoztatták a repu itemek "beváltását" akárhol helyben jobb klikk és máris megadja érte a repu-t
ott helyben ahol épp állsz!!!!
Nem kell gyűjtögetni bevinni stb.
... és nem mellesleg ezzel a módszerrel lehet a turbine pontokat gyűjteni mint az állat. asszem 113 db 700-as repu és egy karit kindredre lehet nyomni ami 50 turbine pont.
Csinálsz ki karit (a bemelegítést végigjátszod akkor már lát postaládát) aztán a nagy karival összeszedett repu átemeket átküldöd neki postán ő meg egy helyben állva kindred lesz.
Utána törlöd és csinálsz másik kis karit. Ilyen egyszerű.A legendary cuccoknál pedig nem "47 körül" hanem amint 45-ös vagy azonnal irány Fagyalföld (a regény szerint) amúgy Eregion és máris összeszedheted az elsőt.
Nahh meg az se mindegy az egyes legacy-k milyen szintűek azaz tier hányas de ebbe most ne menjünk bele. Majd ha lesz kérdés.
A lényeg, hogy egy marha jót kapsz 45-ösként ami 51-ig legalább ki tart (attól kezdve barterelhetsz). -
Sn[4k3]
senior tag
Már kezd belassulni a fejlődés... megcsináltam öt küldetést (egy citrom, egy kék, három fehér), leöltem rengeteg mobot és az XP bar negyedét töltöttem fel...
Ja, és megtaláltam az instance-olt Bree-landi lakóövezetet ahol viskót is lehetne venni - ha lenne miből, ugye. Nameg, ha instance-olt akkor lesznek szomszédaim?Komolyabb gond: a bárdokkal nem tudom aktiváltatni a Traitjeimet, mert előtte valami Tutorialt kéne teljesítenem, de nem tudom, hogy az hol a bánatba van.
-
L_ajos
őstag
Fashion Week Lottery Winner is Foxxyka
-
RCH663
aktív tag
Szia! Nagyon egyszerű maxolni a rep-et bree-ben.
Nem insta, hanem sima lecsoszogás a barow downs-ba, két sírkamra van, ami nagyon bőkezűen dobja a barow teres.-t, és a cardelonian trinkletet. Ezeket Bree-ben a vadászháznál (Hunting lodge) lehet bartelezni. Egy cardelonian trinklet 700 rep. 10 Barow tres pedig 300 rep. Kb 2 óra farmolással max-ra tudod vinni.
A Két sír: Souther Barow-ba ahogy átmész a domb tetőn, a domról bal irányban mész le, a meredek úton. előtted egy kis tó, tele csontikkal. A tó bal oldalán mész el, addig amíg jobbra látsz egy olyan sír bejáratot, ahol stone hange szerűen vannak a kövek a sír lejáratáig. Bemész, és itt csak körbe körbe kell menni, mire a végét levágod, az elje respázott.
A másik Haundh Iarchit nevű sír, de itt csak elite-ek vannak lent, ide kell egy lvl 35- kisérő, vagy minimum kis csapat lvl 25 felett. itt is lehet körbe menni, 4-5 kör és az egész csapatnak megvan a teljes rep.
-
L_ajos
őstag
Azért a jeleket és a szinteket figyeld. mert ugye van Solo, Small Fellow, Fellow, Raid questek is. Kis ikonok és a neve mellett is jelzi.
-
Sn[4k3]
senior tag
Én meg itt szenvedek egy szaros kveszttel... Blade for Life a neve és egy csajt kellene megmenteni, csak ugye amikor kiszabadítom jön egy 15-ös elit és egy csicska mellé, de ez a második hullám... 13-as vagyok, "végre" lesérült a cuccom, kulloghatok vissza Bree-be...
-
DopeBob
addikt
Hogy tudok reput szerezni Bree-hez, ha már nincsenek napi task-ok? Lvl28 vagyok.
-
L_ajos
őstag
Mindenkinek, mivel HOPE ( Token )-ot ( ha erre gondolsz ) ( meg van más token is - nem írtad pontosan a nevét ) ( Reményt ) adnak. Ami növeli bizonyos statjaidat. ÉS az insták fontos kelléke mivel a Bossok Dreedet adnak ( drasztikusan csökkentik a morale-dat és fear-t ( rettegést ) tesz rád, ami alatt cselekvésképtelenné válsz.
Szóval nagyon fontos kellék.
-
Sn[4k3]
senior tag
Holnap nekiállok kvesztelni, kell a kes...
Ha valakinek kell valami Apretice és/vagy Journeyman farmról származó alapanyag, esetleg kaja az szóljon! -
DopeBob
addikt
Három szakmát kaptam, Tailor, Metalsmith, és a Prospector. Az első kettő ok, nagyon is, olyan ércek kellenének már, amit még nem találtam. Tailor meg jó lenne, ha mondjuk van egy minister altom, tudnék neki csinálni cuccokat. Csak kéne valaki aki feldolgozza nekem a hide-ot, hogy a tailor-t is tudjam fejleszteni.
-
L_ajos
őstag
Az az általános utalás utáni levonandó összeg
Az rested xp, és akkor jön amikor éppen offline vagy. A guardian lehet még könnyű, de majd amikor magasabb szinten instákban vagy még magasabb szinten raidben kell tolni és a taktikákat pontosan, kívülről tudni, még a legprofibbak is belezavarodnak időnként. + a tankon és a healelen mülik a party wipe ratio-ja
Már online vok, Kiscsaj-al
ne csináld már? Guardiannal tailor???? Neked alap az Armourer, mivel az legfontosabb HEAVY kaszt. De te tudod
-
DopeBob
addikt
-
Sn[4k3]
senior tag
Ingame keresnélek, még egy órát LotRO-zhatok, addig keress meg, kérlek
(meg is támogathatnál egy arannyal, ha akad
)
A kraftrendszer nekem is nagyon tetszik: köttöt, de nem annyira, mint a WoW-ban és van értelme minden egyes szakmának.
A farmer pedig tényleg nagyon hosszú: eltököltem vagy öt percet mire leraktam 10 graint és begyűjtöttem és most még mindig ott gugol a workbench mellett és válogatja az 57 készterméket
De legalább nem unatkozok, írok pár HSz-t itt és elolvastam két hírt GSO-n
-
DopeBob
addikt
Az volt a lényeg, hogy 0,1€-t lett premium accom
Igaz be is fizettem most 3 hónapra, így nem vészes az ára, és ha jól tudom kapok havonta 500 pontot, így meglesz a Mória kiegre a 2500, mire elérem a lvl50-et
Laurelin szerverre mentem egyébként (EU-RP)
Meg ez a bonus XP, meg ilyesmi ami VIP-eknek van is nagyon sokat segít. Nem jut eszembe a neve.
A táska helyek nagyon idegesítettek, a három az semmire nem elég, meg minden szarért fizetni kellett volna, így azért sokkal élvezhetőbb.
Guardiannal játszom, és kicsit könnyűnek tűnik. A repu miatt minden questet megcsináltam eddig, amit csak adtak, meg azért is hogy minél több mindent megismerjek, most már lvl24 vagyok és még mindíg Bree-land. Igaz talán már csak 1-2 questem van szerencsére
Még van itt van 5-6 deed-em, megcsinálom szerintem azokat is melőtt megyek tovább.
A craftolós rendszer az nagyon tetszik, sokkal jobb, mint a WoW-ban. Egész jó kis páncélokat tudok csinálni magamnak.
-
DopeBob
addikt
No, én tegnap befizettem 3 hónapra (így lesz elég pontom kieget venni majd), nekem nagyon tetszik eddig minden
Egyébként nem tudom, hogy miért de itt egy tipp amiért nem vállalok garanciát: 2-3 napja fizettem volna először, akkor 1 hónap volt a terv. Végignyomkodtam, de nem vontál le a pénzt, csak egy próbavásárlást csináltak 0,1€. Beléptem is VIP voltam, Akkor úgy gondoltam, nem fizetem, vissza az acc managerbe, és visszavontam az előfizetést. Mivel a pénzt még nem vonták le, lefokoztam premium membernek, de táskák, 3 kari hely meg minden szar megvolt 0,1€-t
-
Sn[4k3]
senior tag
Edzem a Farming skillem, de nagyon sokáig tart... ledob az ember pár Yellow Onion Fieldet, bearatja, kiválogatja, hááát.
Majd ki akarok gyűjteni egy lóra és egy standard házra. Apropó ház: annak van kertje ahol tudok farmerkodni? -
RCH663
aktív tag
A cpt nem healer, nem dps, meg nem is tank, de mind három tud lenni. Nem tartósan, mert ahhoz mindig kevés. Viszont később ha meg leszenek a legendary traitek, akkor be tudod majd állítani, hogy mire mész rá, és tudsz változtatni is. Egyéni játékban lvl 50 felett 2-3 lvl-el magasdabb questeket is simán lehet vele csinálni, mert tudja magát durván gyógyítani, meg buffolni. És ha kell akkor a traitek átállításával dps-ként is helyt tud állni. Csapatban jön ki igazán a cpt előnye, ezért is support karakter. Ha ügyes a cpt, nagyon alacsony tud lenni a vesztes csaták száma.
-
Sn[4k3]
senior tag
Hát az nagyon nagy kár, ha nem megy majd pendriveról
Ehh, meg kell venni a laptopot (Acer Aspire 5720Z 35-40e-ért, nem is rossz).
Még csak kóstolgatom a játékot, főleg a kapitányt, de tetszik. Tankként is alkalmazható (isten ments' hogy az legyek amúgy)? Elég póveres, sikerült kifognom három, nálam két-három szinttel magasabb banditát, hát megizzasztottak (sajnos csak egyetlen Athelas Essence volt nálam). Utána meg amikor félre akartam vonulni ott volt egy farkas
-
RCH663
aktív tag
Igen igaz. lvl 47 környékén érhető el a walls of moria részen a quest, ahol megkapod a legendary wep-et. 10 szintenként újra kell majd kovácsoltatni, különben nem tud tovább szintet lépni. A fegyverben vannak slotok, amikbe speciális tárgyakat ( drágakő, rúna, stb) tudsz tenni, amik további tulajdonságokat adnak a fegyvernek. Újra kovácsolásnál mindíg választható egy új képesség amivel felruházható a tárgy. ( pl +200 critical melee) utánna kapsz szintenként pontokat amivel ezt tovább emelheted.
Pendrive tudtommal nem működik.
A Cpt nagyon jó, nekem is az a kedvencem. Jelenleg Lvl 63, de mostanában keveset tolom kicsit pihentetem.
Ha kérdésed van a cpt skillezésével kapcsolatosan, írj nyugottan és kérdezz. Ha fegyver kell, akkor priviben keress meg, megadom a nevem és a játékban talizunk. (szintén snowburn)
-
Sn[4k3]
senior tag
Igaz, hogy a legendás fegyverek szinteződnek?
Továbbá: az meg lenne oldható, hogy pendrive-ra rárakom a játékot és akkor helyben futtatnám pl. internetkávézókban?
-
Hun'reeth
őstag
Akkor tegyél félre sok ingotot az alapásványokból, hogy felhúzhasd majd abból a metalsmith-t.
Persze vehetsz is au-n de az elég drága.
Amúgy az egész lotrora igaz, hogy igazán a játék majd a legendary cuccokkal indul be 45-ös szinten.Turbine pontokat meg slayerkedéssel elég sokat össze lehet hozni ha maradni akarsz a free playen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest