Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
..:Ateee:.. #412 üzenetére
közben rájöttem hogy lehet kapni csak magyarul kell keresni..
cdgalaxisnál is van de csak ha magyarul keresek rá.. -
WhosTheHigh
csendes tag
Szentesi Tescoban láttam 3db-t még az 1-ből.Amúgy ennek a játéknak,mármint a 2.résznek meg az 1.nek és a kiegnek is van hivatalos játékoldala,ez a www.bfme.hu
-
gtasystem
őstag
illetve beruháznék ha lehetne kapni..
gyorsan megnéztem 3 helyen de nincs első rész sehol csak második.
képek alapján ugyanaz a játék.
köszi megnézem ezeket..
nekem azért jött be ez a lotr mert nagyon hasonlít az age of-okra a játékmenete.
ráadásul még szép is.úgy tűnik spellforce lesz ebből..
-
válasz
gtasystem #406 üzenetére
Csak a második résszel játszottam én is, de az első se rossz a beszámolók alapján, szerintem próbáld ki. Na meg ott van a kiegje is a második résznek, ha még nem próbáltad.
Egyéb RTS ami hasonló? Nincs túl nagy választék fantasy típusú RTS-ekből sajnos, de érdemes meglesni a Dragonshard-ot, főleg, ha szereted a D&D-t, vagy a Spellforce 1-2-őt.
-
gtasystem
őstag
köszi.
de benéztem.
ezekszerint a második részt játszottam.ezt
az első is ugyanilyen?
azért kérdem mert ami kijött az már teljesen más játékmenet vagy mi lett..szóval nem lehet követni..na közben megnéztem a képeket is..
úgy tűnik ugyanaz.
asszem beruházok erre az első részre. -
gtasystem
őstag
háj ól.
nincs ennek a játéknak esetleg folytatása vagy ilyesmi?
nekem nagyon bejött mert a stratégiai alapja az nagyon jó és szép lett a grafika is..
nem tud valaki hasonló játékot? -
JiM
tag
Sziasztok!
Ha Online szeretnék csatlakozni folyamatosan azt írja ki h nem megfelelő verziószám.
Alap gáma + 1.03 patch + magyarítás.
Az utóbbi kavarhat be? -
Pocee
senior tag
az mitől lehet hogy skirmishben nem tudom kihozni gandalfot?valamiért nem akarja elkezdeni hiába kattintgatok rá?
-
joi29
őstag
válasz
RoyalFlush #399 üzenetére
-De én igen
nem tudom abbahagyni és mindig újra és újra kezdem,
különböző hősökkel kipróbálva azok egyedi tulajdonságait......mert bilincs az egyetlen.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush #397 üzenetére
Senki sem játszik már Lotr: battle for middle earth -el?
-
mamutkan
csendes tag
engem az érdekelne hogy kinekvan meg a TACHYON the fringe játék mert nyomulnák multiba és nem tudok mit kezdeni az xfire-mal!
msn:mahunka.laszlo@t-online.hu -
RoyalFlush
őstag
Az érdekelne a II-ben ki milyen hőst alkotott ?
-
RoyalFlush
őstag
válasz
Kareszovics #395 üzenetére
kössz szépen
-
Kareszovics
addikt
válasz
RoyalFlush #394 üzenetére
-
RoyalFlush
őstag
Rendszertelepítés előtt állok, kérdésem: a mentéseket hova pakolja? Nem találom .. Thx
-
JiM
tag
Hali!
Látom nem igazán pörög a topic, de azért megpróbálkozom itt is.
Olyan gondom van, hogy miután megvettem a mostani vasam, a játékban bárhol ha mozgaatom az eger, a játák az egérmozgás alatt megáll. Ez érvényes a nyitó animációra, a menüre, és a játékban is sajnos. Roppant idegesítő, használhatatlan a játék így.
Hallott valaki már ilyenről? Minden más tökéletesen megy a gépen, csak ez az egy gondom van... :S -
Tanisz
senior tag
Akko' senki semmit?
Vagy már erre a madár sem jár? -
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Zavarnék egy kicsit,ha lehet, hátha tudtok segíteni!
Adott egy teljesen új gép, nincs 2 hónapos se(jó tudom, nem új), adott ez a játék.
Felrakom a játékot, elindítom és a betöltési logónál az elején úgy marad. Task Manager azt hadobálj nekem, hogy nagy ívben kakil a fejemre a program és game.dat 50% procimunkát megzabál.
Minden patch, javítást felraktam, leszedtem a játékot, újrahúztam oprendszert is.
Az az érdekes még, hogy pl C&C Generals - Zero Hourral is ezt csinálja.
Úgy tűnik valamit nem szeret a gépem az EA gamesekben.
Minden más játék fut rendesen rezzenés nélkül, az az érdekes.
Valami ötlet?
Tudtok segíteni?
Előre is köszi! -
Zorc
tag
A Helm Szurdok megvédésére szerintem a legjobb ha tüzes íjászokkal rakod végig a
falat (páncél + zászló) mellé full upgrade lovasokat csinálsz és pár parasztot fullra
upgrade-elve. Tartsd a várat amíg megjön Éomer serege. Ha nem sikerül, és betörik a falat mielött meg jön a sereg tarts meg egy lovas höst és addig menekülj kint az orkok elöl,
míg meg nem jön Éomer.Párszor már lenyomtam őket HARD-ba.
Minas Tirith is nehéz, ott is a tüzes íjászok sokat érnek a falon.
Üdv. -
Kbali
nagyúr
válasz
Hegyirabló #383 üzenetére
Ezt én is kipróbálom, mert védek addig, amíg le nem jár az idő, aztán meg nem jön a segítség.
-
Hegyirabló
veterán
Szia!
Ahogy a fórumot olvasgatom, lehet, hogy csak nálam volt így, de írtóra szívtam a Helm-szurdoknál, már falon belül voltak, pénzem egységem nuku, csak a hőseim voltak.
Erre azt mondja a nővérem, hogy törjek ki a hősőkkel (mint a filmben)!
Ahogy elhagytam a várat megjelent gandalf Eomer seregével, és miszlikbe aprítottam az orkokat, valósággal átgázoltunk rajtuk.
Ha már így írok lenne nekem is egy kérdésem. Hány fejezetes a játék? Én most vagyok Minas Tirithnél, messzi még a vége? -
N4r4ncs
aktív tag
Nekem aza bajom az alapjátékkal(bfme 2,hogy néha kilép game.dat hibával főleg az uccsó pályáknál,meg Erebor ostrománál is sad.gif 1.06-os peccs van,és a settingsbe amikor bemegyek soha nem 1.06-ot ír ki a sarokba hanem mindig vmi összevisszaságot
meg ami még gyakori hogy zoom-nál túlmegy a kép is kifagy szal szó szerint bemegy a föld alá...
ezek mitől lehetnek? de a régi gépemen is ugyanezt csinálta az X800GTO-val szal itt a game-el van vmi
2 Gb ram
Core 2
8800GTS
[Szerkesztve] -
oxaher.
csendes tag
válasz
infectedmann #380 üzenetére
Csak ijjászok képzése és végigállítani őket a falon?
-
oxaher.
csendes tag
válasz
infectedmann #378 üzenetére
Miközben megy a csata mindíg menj vissza csapatokat képezni,így folyamatosan lesz utánpótlás.Először nekem se ment mert csak akkor kezdtem el újakat csinálni amikor már az összes többi meghalt
-
infectedmann
őstag
Ez a Helm szurdoki csata még easy -be is nehéz :S
ti hogyan jutottatok tovább rajta?
Ma már másodjára próbáltam, de a Helm szurdoki ütközet sztem lehetetlen.
Valamit tippet adjatok plíz. -
Kbali
nagyúr
válasz
afterburner_ #375 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyesmi van: a notebook-omra tettem fel, elindul (bejön a nyitókép), aztán hibaüzenet nélkül leáll (nemkem is C2D proci van benne).
A tiéd ''biztonsági másolat''? -
afterburner_
őstag
sziasztok srácok csinalt mar valamelyikotoknek oylat hogy nem indul el egyaltalan?valami hibauzenettel elszall az elejen game.dat nem tetszik neki, de érdekes mert amiota c2d-m van azota nem megy...
-
bigman00
tag
A lotr 2 (hát meik másik game
) második küldetésénél vok a jók oldalán ... Már kinyirtam minden goblint és mindent leromboltam ... A kívánt fejlesztéseket is megcsináltam (őr torony meg pénz fa vagy mi az
) de a Watch Towert nem tom hogy a fjanc ba kell megépíteni .. MErt az építész csávesznek nincs ienje ... Vmi plot buildel kell megcsinálni ... Az mi
HELP PLÍÍÍÍÍÍÍZ HELP !!!
-
Shadowfax
addikt
Az ELSŐ rész demója letölthető valahonnan?
Keresgéltem, de mindenütt a 2. rész demóját találtam csak.
Előre is köszi! -
alitak
senior tag
Hi!
Most, hogy végigtoltam a második részt, beszereztem az elsőt, viszont el akadtam. A helm-szurdokot kéne megvédenem, de esélyem sincs. Vagy a falat sikerül megvédeni, vagy a főkaput, de előbb-utóbb így is bejut az ellen. Próbálkoztam már azzal is, hogy kiementem a hősökkel, hogy majd a Camp-et elfoglalom és akkor happy, de arra nem volt lehetőségem. Szóval ha vkinek van vmi tuti tippje, hogy hogyan lehet mevédeni a várat, akkor plz help! Előre is köszönöm. -
Gyuzi
tag
Az mitől van mikor belépek a multiba playerbe és ott a lanba vagy az onlinba akkor mindig megvagy a game?
-
Gyuzi
tag
Már senki nem játszik ezzel a jó játékkal csak én
sajna még a 2 nincs meg
valakinek nincs kedve multizni igaz elég béna vok de kibróbálnám? -
[MGC]Hege
tag
Szevasztok!Csak olyan kérdésem lenne ha valaki közületek már csinált pályát a játékhoz vagy esetleg módoket módosított plussz hösökkel akkor a jelentkezését nagyon megköszönném mert kis segítségre lenne szükségem Elöre is köszönöm....
-
-Badger-
tag
Hy!
Nem tudtok véletlenül hozzá cheat kódokat?
Köszi előre is -
roley16
tag
Igen, az már tartalmazza. Én azért írtam ezt a tippet, mert már nekem is volt ilyen jellegű gondom a játékkal, de egy direct újratelepítés megoldotta
-
roley16
tag
Egy Direct 9.0c újra telepítés segíthet esetleg, de nem biztos
-
Herr Vida
tag
Tisztelt Hölgyek & Urak,
van 1 nagy problémám, remélem, valaki tud segíteni.
Mitől lehet az, hogy a BfME egy vadi zsír, most összerakott gépen azt produkálja, hogy, miután elindítom, egy ideig gondolkodik, majd a Winfos kiírja, hogy a mittudomémmilyen grafikus csatoló/vezérlő fájl megsérült, indítsam újra a rendszert, és ezután 4szinű (!) üzemmódba vált át az egész. Ha újraindítom a vindózt, akkor minden oké, egész a következő BfME indításig.
A gép: AMD Sempron 3000+, Abit NF7-S2 alaplab, 512 Ram, Leadtek GF Fx5900 videokártya stb. A gépen az összes többi játék tökéletesen fut; ezt a játékot peccseltem már 1.02-re, ugyanevvel a videokártyával másik gépen ue játék hibátlan, nVidia vezérlő lecseréltem (most a gyári Leadtek-es van fent) - semmi sem segít.
Ha valakinek van bármilyen megoldási javaslata, nagyon megköszönném! -
roley16
tag
Tudom hogy non warez, de már volt ilyen gondja a haveromnak is. Egy reinstall megoldptta a probléámát.
BFME 4ever!!!!!!!!!!!!!!! -
capafog23
őstag
Valaki játszik rajtam kívül online?
-
Sith1.0
csendes tag
Hello.
Az lenne a problémám hogy a Lord of the rings: Battle for middle earth nevű játékkal játszanék. De amint elindítom a játékot úgy 2 perc után összeomlik minden és veszítek.
Tudja valaki hogy mi lehet a probléma? -
roley16
tag
Sziasztok!
Íme egy újabb kis látni való a készülő második részről. A videót innen tölthetitek le:
http://www.bfme.hu/download.php?list.3
Nézzétek meg, nem fogjátok megbánni!!! -
roley16
tag
válasz
Dying Fetus #347 üzenetére
Hát csak nagyon-nagyon kicsi mértékben rpg, de télleg csak nagyon kicsit. A grafika pedig elég szép. Én 1280*1024-ben, ultra hihg-on nyomom. Úgy már azért szép
-
Troy.
addikt
válasz
Dying Fetus #343 üzenetére
sztem nem volt rossz az 1 de lehetett volna szebb is sztem
hááát, nem tudom.. sztem elég jo volt a grafika ! mért nem raktad fel 1600x1200 ra? mindent high --ra? akkor biztos szebb lett volna
[Szerkesztve] -
roley16
tag
Hát nem tudom mi köze van a Diablo 2-höz. Én mindkettőt végigjátszottam (a bfme-t többször is)
-
Dying Fetus
tag
nem csak a grafika(de sztem azért az is fontos valamennyire)
csak már egy idő után unalmassá vált egyszerűen nem tom miért
és nem azért mert nem játszottam ilyesfajta játékokkal (pl a diablo2-t is elvittem hell 3ik pályára nem is egy karakterrel a warcraf 2, 3, 3 kiegészítő ezeket is végigtoltam úgyhogy nem ez volt az ok)
(mer ugyebár van benn egy kis rpg meg egy kis rts is) -
roley16
tag
Hát ha az egy nem tetszett akkor a kettő sem fog nagyon tetszeni. Főleg hogyha a grafika számít csak neked
-
Dying Fetus
tag
sztem nem volt rossz az 1 de lehetett volna szebb is sztem(főleg a videók azok katasztrófálisak voltak)
meg egy kis idő után már unalmass lett és ez miatt sem vittem végig
(egy haveromnak ugyanez volt a véleménye)
de várom a 2t mert még bízok abban hogy jobb lesz -
roley16
tag
Örülök hogy tetszik! nekem is bejönnek.
-
roley16
tag
Nem tudtad?
Hát érdemes volt ezt ide leírnom, mert úgy látszik itt a prohardware-n nem mindenki bfme-rajongó.
-
roley16
tag
Látom ez a topic eléggé kihalt. De gondoltam ha már jön a második rész akkor nem ártana neki egy kis vérpezsdítés
Egy kis kedvcsináló a második részhez:
http://www.hdr-inside.de/gal_details.php?go=kategorie&kat=1277 -
capafog23
őstag
Mindenki a bfme.hu-n fórumozik erről a témáról
-
Tégla
tag
ehh eléggé mehgalt ez a topic!
-
Elrond
senior tag
Vennék eredeti bfme-t,
van valakinek eladó? -
Elrond
senior tag
Állítólag sima kóperatív,amiben együtt lehet játszani küldetéseket,
de ha felnézel a: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Elrond
senior tag
Nagyon kihalt ez a jó kis topic
-
Elrond
senior tag
Sziasztok!
Valaki játszott már vele multit co-op módban? -
Zol33
tag
Nah tegnap megcsináltam a Minas Tirith-es pályát (jó oldal). Hát elég zúzda volt, de azért üsszejött
Az a gaz ellen csak nem akart elfogyni. Persze miután megjött az erősítés azután már könnyebb volt a dolog, a szellemhadsereg megérkezése után pedig már esélyük se volt.
Kár hogy néha elkezdett erősen tölteni a vinyóról a nagyobb seregek érkezésekor. Lehet nem ultra high grafikai beállítást kéne használnom?
Lesz ezután még valami nagyobb csata?
-
joergie
őstag
ti szoktatok az egységeknek nevet adni?
Én a legjobbaknak mindig adok, és már a rohir csapatom campaignban túlnyomórészt 8-9-es szintű, csakorlatilag nem is kell csapatokat gyártanom, ezekre kell vigyázni.
Most azon vagyok, hogy a gondoriakat is felfejlesszem
Skirmishhez még nem kezdtem hozzá.
Szerencsétlen gép 2-3-szor kifagyott, kevés neki a 256mb ram -
ChromeX
addikt
Nekem kb egy hónapja lett meg a játék szerintem nagyon nagy.
-
Zol33
tag
Pl innen Bővebben: link, meg innen Bővebben: link
Meg ajánlom a Google-t -
Tégla
tag
Honnan lehet letölteni REPLAY-eket?
-
joergie
őstag
sikerült helyet szoírtanom a játéknak, nagyon bejön, pláne az, hogy el lehet nevezni a jól teljesítő egységeket!(Az már kevésbé jó, hogy minas tirithnél(good campaign) elvesztem az összeset
)
olifántok ellen tudtok valmi jó módszert?
Gef4 mx440-et nem nagyon csipázza a játék, minas tirith cirka másfél óra volt, ennek a felét akadás töltötte ki, talán kéne fejlesztenem?!
Üdv Joergie -
Rácz Gábor
csendes tag
SAJNOS CSAK ITT A MELÓHELYEMEN VAN NET.itt is néha elmegy vhova.
nincsennek játékaim csak 1-2 db. -
MUŁĐER
addikt
válasz
Rácz Gábor #310 üzenetére
nézd meg a Lock-on Modern Air Combat kiegészítőjének demóját, az csúnya
meg is ilyedtem -
Rácz Gábor
csendes tag
eddig....
-
Rácz Gábor
csendes tag
nekem a 6600gt bőven elég 3,2 p4 1gb ram ennyi minden megy ultra,very,extra HIGH ben akadás nélkül.
-
Rácz Gábor
csendes tag
na itt hibáztál hogy 5 perc után letörölted.
Ugyanígy voltam vele de mondom végignyomom már.
A felétől kb.
kezd ki****ott jó lenni.
már guadalcanal is jó és utána csak jobb lesz.
addig fel se tűnt hogy van zene de lesz iszonyú jó.
az elején az is szar hogy a japó fegyvert használod és az k**va pontatlan.csak néha találsz el vkit.
játszál csak. -
MUŁĐER
addikt
válasz
Rácz Gábor #306 üzenetére
6800 GT és 6800 Ultra csak órajelben különbözik, felépítése ugyanaz
6800 GT= 350 Mhz mag, 1000 Mhz Memória
6800 Ultra= 400 Mhz mag, 1100 Mhz Memória
De az én 6800 GT -m gond nélkül megy Ultra szinten ,de nem gyepálom, fölösleges, így is elég mindenreAmi meg 6800 GT-n szaggatni fog, az Ultrán is...
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Rácz Gábor #305 üzenetére
bocs, Medal of Honor Pacific Assault nekem nagyon nem jött be, 5 perc után letöröltem, nem sokat tudok róla azon kívül hogy sok zöld izé meg japcsik
-
Rácz Gábor
csendes tag
Itt olvastam a tesztet a ph és bezavarodtam a mondat szerkezet miatt.
szóval más a két kari mi? -
Rácz Gábor
csendes tag
Medal of honorban nemtudsz segíteni?
enyim az utolsó hozzászólás a topicjában -
MUŁĐER
addikt
válasz
Rácz Gábor #303 üzenetére
a 6800gt=a 6800 ultrával? Ezt nem értem
ugye direct x 10 még nincs?-Nincs, egy darabig nem is lesz.... -
Rácz Gábor
csendes tag
a 6800gt=a 6800 ultrával?
ugye direct x 10 még nincs? -
MUŁĐER
addikt
válasz
Rácz Gábor #301 üzenetére
asszem avval nem volt jó, kipróbáltam vagy 5 félét...
de lehet 6600GT-nél jó lesz
A WHQL csak annyit takar, hogy támogatja az összes Nvidia kareszt visszafelé, a 71.24-es meg csak a 6-os sorozatot...ennyi
[Szerkesztve] -
Rácz Gábor
csendes tag
inkább leszedem a 71.81
ha jól látom azt tesztelte a microsoft.
azzal is jó lesz nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PEAK DESIGN Everyday Sling 6L v2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest