Új hozzászólás Aktív témák
-
Tégla
tag
hát igen az a szemét CD-másolás!
Az a gondja hogy a két játéknak ugyan az a szériakódja! -
Dave19
csendes tag
Hello!
LANba akarok LOTR-al játszani. Készítek egy játékot és amikor csatlakozni akarnék hozzá azt írja ki 'YOUR SERIAL IS ALREADY IN USE' és csak vissza lehet lépni. Mi lehet a gondja? -
Darieen
csendes tag
Hali!
Nekem van egy kis gondom a gémmel.
Felraktam minden ok, lement az intro, és amikor a gémre kerül a sor.
Hibaüzit kapok.Azt irja, hogy a képernyő beállítás kárt szenvedett indítsam újra a gépet..
Na ilyenkor mit lehet csinálni??? -
Latyakos
aktív tag
Én meg még a parasztoknak nemlátom az értlmét, nekem is segítsetek.
-
csoki
senior tag
már 4-es szintű vagyok de még mindig nem látom értelmét a szinteknek a skirmishben ...
azért arra jó ez a skirmishben való hentelés hogy fel tudjak tápolni lan-partyra -
Gleatcher
aktív tag
ÁPP!
-
Gleatcher
aktív tag
Haveromnak is lefagy skirmishben a játk, rögtön betöltődés után
Campaign megy csak a skirmish nem. Ez miért van?
Semmi sincs húzva és korábban jól ment minden. -
Latyakos
aktív tag
Nekem az lenne a kérdésem hogy aparasztokkal mit tudok csinálni?
Mert védekezni ürhetőek, de földet nem művelnek? -
Tégla
tag
Hi!
Játszok a Skirmisel és az a kérdésem lenne hogy mire jó az hogy fejlődik a kiválsztott vár?! -
LOTR
addikt
mivel történt vinyómmal egy kis gond: értsd elszállt összes partícióm és ezzel együtt minden adatom, ezért újrakezdtem gamet, természetesen hardon, hát edig 1 pálya volt amit újra kellett kezdenem, mert olyan 700 egység körül kicsit beszaggatot Helm's Deep, de másodikra piszkosul letoltam ellent, Minas Tirith sokkal könnyebb pálya, na de azon kívül, hogy nagyon könnyű semmi bajom nincs vele, még a zenéje is überbrutál
ja ezt most csak le kellet írnom -
csoki
senior tag
upszi
-
csoki
senior tag
más esetleg nem tud vmit erről a szintekről skirmishben hogy mire jók?
-
csoki
senior tag
hali!
vki rájött hogy mire jó skirmishben hogy hanyas szintű vagy?
mert én nem vettem észre semmi különbséget 1es és 3as szint közt. -
[pod]Diablo
őstag
hellosztok azt zseretném kérdezni hogy az mitöl lehet ha a játék csakugy mindennélkül kifagy miközbe játszunk de általába lanba szokta csinálni de néha előfordul hogy csak úgyis a játszok kifagy pedig van a gépembe 256,512 ram a procim 2,40 giga herces
ugyhogy nemigazán tudom hogy mi a balya????, és amugy szerintemis nagyonjo játék én a Rohant kedvelem nagyon de a Mordor se rosz csakha egy médium ellen játszok az egy picit idegesítő a 2-3,bázisával de általába a főhőseim és az entjeim meg a treebardom elintézik őket csak egypicit hoszú mire leirtom amugy a soloja milyen mert én még nemtdtam elinditani mert egy ojan félórát vártam és akkorse jött be és azóta nemis probálkoztam vele
-
Robaj
addikt
Elmegy GF2-n!!! Mondhattátok volna, hogy a c&c generals motorjával megy
De nagyon zsír, főleg a pacik, mikó elsodorják a gyalogosokat! -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #172 üzenetére
Ha esetleg nem vennéd meg, tudok egy jelentkezőt rá
-
-=Virus=-
csendes tag
válasz
Darth_Revan #172 üzenetére
Igen biztos hogy megeri!!!!!!
Amugy nem valami okos barotod lehet mert ha 5k ert adja bontatlanul akko csoppet lokott me adna 13 helyet 5 ert teljesen hulyeseg....
De ha szar akko odamesz es a fejehez vagod..
Ha nem akarja visszavenni most nem kezdem el a dolgot de hidd el nagyon sok hatasos modszer van ami segit az ilyeneken marmint most nem az agyonversere gondoltam....
De lehet hogy annyira haverod hogy bir....
De nem tom a nemed nevbol nem derul ki es arckepbol sem tudok annyira kovetkeztetni de nem mondom inkabb nehogy megsersem a alapszabalyokat...
Ha nem azonos nemeuek vagytok akkor gondolom magadtol is rajot de nem vagyok ilyen emberekell foglalkozo mittomen mi szal ebbe ne menjunk bele annyira mejjen...
A tobbieknek sorry nagyon fontos dolog jott kozbe el kellett mennem sry -
-=Virus=-
csendes tag
válasz
Darth_Revan #163 üzenetére
Miert 5 k-ert adja ha a boltban 13????
-
Ekváádor
őstag
válasz
Darth_Revan #163 üzenetére
Szerintem igen.
Hacsak nem akarsz a boltban 13k-t fizetni érte.
+ még tudsz neten is játszani ha beregisztrálod. -
Darth_Revan
veterán
1 kérdés:
Megéri 5k-ért megvenni haveromtól a bontatlan BFME-t? -
-=Virus=-
csendes tag
Ugy kb 8 orakor??? vagy 10 kor???(ma)
[Szerkesztve] -
-=Virus=-
csendes tag
Nekem lenne hozza kedvem de mikor es hany v hany ba???
-
Ekváádor
őstag
Akkor ma!
Nem akar valaki valamikor egy online csatában részt venni?
[Szerkesztve] -
ko
tag
Hali!
Valaki nem akar gémelni online??? -
-=Virus=-
csendes tag
Hi
Plzz help mert van az ha belepek a skirmishbe elkezdem es utana egy ido utan(mindig annyi ido mert tobbszor is probaltam) fogja es felrobban mindenem es vesztettem es ez mindig igy van es ma csomoszor probaltam es nem tamadnak ram meg semmi csak ugy megsemmisulok?
plzz help -
Sixkiller6
őstag
jó oldalon osgiliathnál tudtok vmi taktikát mondani?
-
Ekváádor
őstag
Nincs kedve vkinek online csatában nyomulni?
Hátha -
Tégla
tag
Végigvitte már valaki a kampányt
Én már igen elég jó volt!
A Skirmish elég durva hard-on! -
Gleatcher
aktív tag
A skirmisht is kipróbáltam. Nagyon jó, hasonló a kampányhoz...
Elején egyes szintű vagy és max 100-150-es a pop limit, de ha sokat harcolsz egy néppel, szintet lépsz és tudsz több katonát gáyrtani. A allied gép nem túl okos, nem mindig zárja be a kaput és hamar kinyúvad easyben. Hard gép már okosabb alliedben.
Az ellenséges orkok meg szokésosak, jönnek egy csomóan, néha két troll, meg egy két kataput. Nem egyszerű eset... -
Gleatcher
aktív tag
válasz
Gergello #144 üzenetére
Nem baj, egy kicsit engem is zavar már ez a sok letöltés, de gondoltam segítek egy picit, csak nem lesz baj belőle. De továbbra is szeretnék a ph! tagja maradni, ezért elismerem hibámat és vezeklésül körbefutom kétszer a házat.
Ja és Bash, ne sértődj meg, nem ironikusan gondoltam, jó látni azt, hogy foglalkoztok a fórummal és segítitek a dolgunkat. Nem kis munka lehet. gratula
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Henker, Gergello, Gleatcher!
Alapelveket (Bővebben: link) elolvasni, warezolást azonnal befejezni! Ne kelljen még egyszer szólnom! -
Gleatcher
aktív tag
Ja és most vittem végig a gonoszokkal is. Nem nagy szám,de akkor tecett, mert rajongó vótam ám... Illetve most is az vagyok...
-
lipiqe
csendes tag
nezelodtem mar a tema utan...
ugytunik valoban ez az idiota helyzet all fenn...
javasoltak a kis csapatokban valo mozgast es azok lemaszaroltatasat,
de akkor meg tul erosse valhat az ellenseg. mind1. ez egy okorseg.
ilyenkor kell torolni egy gameot. -
lipiqe
csendes tag
de ez olyan idiotasag...
akkor hagyni kell pusztulni a seregeimet?? ez milyen gondolkodas mod?
ha meg nem hagyom, akkor nem lehetnek erosebbek? csak az egyeni fejlodes altal? 3 rohirin csapatom: lvl7, lvl8, lvl8, mar csak kis fejlesztes kene alajuk ;)
ezt en nagy agyatlansagnak es hibanak itelem meg a jatekban...
megha egyedul is vagyok ezzel a velemennyel...
ui.: a kutaknak, mikor felgyogyulnak a csapaton visszajonnek az elvesztettek...
ettol meg nem fejlodik az epulet amibol jottek -
lipiqe
csendes tag
ize...
harctol nekem nem fejlodott az epulet, csak ha termeltem benne...
de a lovasaim pl nem dugdostam, 2 csapatban pusztitottam...
addig fejlodott az epulet amig legyartottam oket, utanna semmi... -
Gleatcher
aktív tag
Asszem úgy lép szintet a barakk meg minden mmás épület, hogy a csapataid harcolnak. Tehát ha minden egységedet eldugod a sarokba, akkor nem fejlődik, de ha ötpercesével küldöd rá a gépre a lovasokat, és még nem győzted le őt, ergo folyamatosan harcolsz, gyorsabban lépp szintet. De ez lehet h csak a későbbi pályákon van így, az első 8 pályán eleve nem lehet szintet lépni, de ez sem biztos. Régen volt már na.
-
lipiqe
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kerdesem, h hogyan lehet feltunningolni mondjuk egy stablet lvl2-re, ha maxon van a population limitem... Egyszeruen nem talalok olyat, hogy disban unit (vagy hasonlo tartalmu gombocska)...
Ott rontom el, h vigyazok a csapataimra?... Egyszeruen nem tudok mar tobb palya ota annyi egyseget termelni, h stable lvl2-re menjen... Mondjuk ijaszokbol sem...
Otlet?
udv -
Gleatcher
aktív tag
Áppot ennek a gamenek. Biztos sokan játszanak vele, ugye?
Nemsokára nekimegyek Minath Tirithnek mind a 2000 orkocskámmal, csak bírja el a gépem.
2000 ork + 500 gondor+mumakilok+nazghul+holtak serege, nem lesz semmi asszem. Még gyúrokk rá és vesztek bele 1 giga ramot és egy 6800SLI-t hogy be ne szaggasson 1024*768-ban...
Nem akar vki segíteni ebben? -
Wildmage
senior tag
Hát ez a gonosz campaign elég gáz. Semmi hangulata nincs... Abba is hagyom asszem, mert nem tud az lekötni, hogy tonna számra gyártsak buta orkokat és kész. Szarumán egyedül, aki vicces ebben a részben.
-
-
evola
senior tag
Sziasztok.
A játék elején járok még csak, a jókkal kezdtem el majdnem kész a pálya,
amikor 3 hídon átözönlő sereget kell visszaverni, egy valami feladat maradt vissza,
''Build a barrack and train elven warriors'', megmondaná valaki mit jelent ez
vagy mit kell csinálni, hogy tovább juthassak.
[Szerkesztve] -
letoo
csendes tag
Kellem es ünnepeket mindenkinek!
Végre hozzájutottam a játékhoz, de olyat csinál, hogy néha el-el tünnek egyes tereptárgyak, falak és így élvezhetetlen az egyébként szerintem nagyon jó játék.
Megtugyja valaki mondani, hogy mi lehet a probléma? -
-=Virus=-
csendes tag
Meg egy kerdes nem nagyon jatszok campingba de elkezdtem es ma nagyon unom hogy egyfolytaban Eomerrel kell a East,West stb.stb. Rohan reszeit vedeni ennek kb miko lesz vege marmint hogy nem eomerrel kell menni nagyon nagy tobbsegben mert ma nagyon unom ugy kb hany kuldit kell vele es a csapatval lenyomni es van valahol olyasmi ami mutatja a game hany % csinaltad ma meg??
-
-=Virus=-
csendes tag
Es azert varom a valaszt a skirmisezoktol a #106 os kerdesre.....
-
Wildmage
senior tag
válasz
-=Virus=- #104 üzenetére
Ezt csinálom. Theoden győzedelmes roham vagy mifene bekapcs, mögékattint és mennek és aratnak.
Én nem cicóztam. Minden egységemnek megvan minden elképzelhető upgrade-je. Skirmisht meg nem játszom meg multit sem.
Ami meg nem földi ellenfél, azt is el lehet intézni de nagyon csúnyán a rohír lovas ijászaimmal. Hatékonyak még a genyó olifántok ellen is,ha nincs kéznél a gyalogságom. -
-=Virus=-
csendes tag
Egy kerdes tudjatok skirmishben van olyan hogy a teamed hanyas szintu arra rajottem hogy lehet novelni de azt arulja mar el valaki hogy akkor me nem kapok ra pontot ha pl ugy jatszok:
Team1:Gondor, Rohan(azaz en)
Team2:Isengard,Mordor
ha igy gamelek soha nem kapok fejlodest meg akkor sem ha mindket ellenfelet egyedul tars nelkul nyirom ki ugy hogy a tarsam ode se jon beleutni a bazisukba szal en szedek szet mindent de megse kapok pont sot meg akkor se ha pl.:
Name: Created Un. Lost Un. stb Money
Mordor: 799 782 28.629
Isengard: 872 vmennyi 32.999
Na ezert mert nem kapok pontokat a fejlodeshez? -
-=Virus=-
csendes tag
válasz
Wildmage #102 üzenetére
Rohirokkal mindent le lehet tarolni nagyon szepen....igaz azokat csak amik a foldon vannak..
Amugy a rohiroknak adjal + pancelt es fegyverre nem is nagyon kell rakni mert az enemyket ugy szedd le veluk hogy a csapat moge kattints hogy menjenek es letaroljak az osszeset... -
Wildmage
senior tag
válasz
GeNeRaL_XT #101 üzenetére
Gyárts íjászokat, add meg nekik a tüzes nyilat! Nem árt emellé még egy 1-2 squad gyalogság sem, illetve némi lovasság, ha nem tudsz rohírokat idézni!Katapulttornyokkal építsd körbe a várfalat és pótold, amit kilőnek! A főkapunál fognak főleg jönni, így annak a két oldalára állítsd az íjászokat Gandalf és Faramír társaságában, mögéjük meg kutakat telepíts! a várkaput tartsd zárva, amíg meg nem jelenik a nagy faltörő genyó. Akkor nyisd ki és a gyalogsággal veresd szét, amíg felülről löveted! Minden más elintézhető megfelelően képzett íjászokkal könnyedén. A nazgulokra vigyázz! Íjászokat nem bírják, de a többiből aprófát csinálnak. Mondjuk én a sasokkal verettem le a többségüket.
Ha megjöttek a rohírok, akkor már nyeregben vagy. (4 10-es szintű rohír lándzsás lovasom volt + az apró + 3db 6-8. szintű rohír íjász-parasztkatona egység) Kicsit később a térkép bal felső oldalán feltűnik Aragorn is a srácokkal....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Milyen SSD-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest