Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szarul
Van ugye egy grind fal a játékban amit nem láttam annyira reklámozni, de játékosok 90%-a ott fogja abbahagyni a game-et (viszlát queue :) . A T1-es cuccokat ugye upgradelni kell és ahhoz durva mennyiségű anyagra van szükség.
Pl csak a fegyó hogy felvidd +15-re (ilvl600):
- ~100k harmony shard
- 15k destruction stone fragment
Ha az összes T1 matit adó szigeti walking sim küldit megcsinálod akkor abból kábé +13-as szintre fel lehet húzni. onnan még 4-6k destruction stone és 25-50k harmony shard kell.
Nem véletlen hogy sokan alt karikat húznak fel, powerpassolnak, chaos dungont tolnak vég nélkül.
Én asszem elviszem a story-t amíg kényelmes, meglesz kb a +14 ezzel, de aztán köszönöm ennyi volt, majd visszanézek ha esetleg valami érdekes jön a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van ugye egy grind fal a játékban amit nem láttam annyira reklámozni, de játékosok 90%-a ott fogja abbahagyni a game-et (viszlát queue :) . A T1-es cuccokat ugye upgradelni kell és ahhoz durva mennyiségű anyagra van szükség.