- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is abban a tévhitben voltam - amit Daelion kolléga is írt -, hogy egy kibővített Diablo klónt kapunk. Ettől függetlenül már nagyon vártam a játékot és rég megvettem a kezdőcsomagot. Tegnap egy régi barátommal nyomtuk partiban és messze felülmúlta a várakozásaimat. Eleve most derült ki számomra, hogy ez egy teljes értékű MMO, csak rendhagyó módon izometrikus nézette használ. Annak ellenére, hogy hány éves, még mindig nagyon szép a grafika és a látvány. Nálam folyamatosan, akadás nélkül futott 1440-ben max grafikával, 100+ FPS-el. A hangok és zene is teljesen rendben vannak. Az kontrollt kicsit szokni kellett a wasd beidegződés miatt, de pár óra játék után már ráállt a kezem. Egyelőre nem sok negatívumot tudok mondani róla. Talán a rengetek töltelék questet említeném (a faéknél is egyszerűbbek néha), de ezek sem zavaróak az insták és komolyabb küldik mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Linux Mint
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest