Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casterke
tag
Rendben megpróbálok, de nem tudom mikor jön. Megbeszéltek szerint érte jöttek és aztán csak vártam vagy 5napot semmi, felhívtam őket és akkor közölte velem, hogy akkor rendel nekem egyet mondom miii vaan?
Előtte megbeszéltem velük hogy elviszik és küldenek egy újat nem tudtam, hogy külön kérni kel, hogy küldjenek egy cserét
Ezután közölték velem, hogy nincs raktáron, de ahogy lesz 5nap és megkapom, de arra nem kaptam választ, hogy mikor lesz raktáron
Remélem nem kell többet gariztatnom, mert amire visszaküldik kijön egy új széria 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Android játékok topikja
- Hardcore café
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előtte megbeszéltem velük hogy elviszik és küldenek egy újat nem tudtam, hogy külön kérni kel, hogy küldjenek egy cserét
Ezután közölték velem, hogy nincs raktáron, de ahogy lesz 5nap és megkapom, de arra nem kaptam választ, hogy mikor lesz raktáron
Remélem nem kell többet gariztatnom, mert amire visszaküldik kijön egy új széria