Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aidan85

aktív tag

válasz delirobi #95 üzenetére

Hi

2 hónapja van nekem is X-230-am, és nagyon meg vagyok vele elégdve. Elötte két kis márkátlan cicergőm volt, még ami az első gépemhez lett véve, 10 éve... :DDD
    A mélynyomojó sztem nagyon ott van, filmnézéshez és zenéhez is nagyon bevált nálam. Persze akiknek hiper érzékeny hallása van, biztos, h találnak benne kivetni valót. De hatalmas élmény a 2 kis cicergő után és sokkal jobban szól, mint amit első ránézésre várnál tőle...
    Mikor kibontottam csak néztem, h télleg milyen ''pici'' bár media marktban már láttam elötte, és ki is próbáltam, mégis kissé meglepő volt, de amikor ráraktam gépre... húú.... :D
    Alaplapi 5.1es integrált hangkariról megy nálam 2.0-ként beállítva, és szoftverből fel van rajt tolva a mély kb 75%ig, a mélyládán meg levéve. Csak filmekhez nyomom fel a mélyládát is, és néha amikor party van nálunk :DD
    A géphez egy jackdugós kábellal csatlakozik. A mélyláda pedig egy vastagabb soros kábellal a vezérlő hangszóróhoz.
    Jahm és aviknál AC3 codec-ben be lehet állítani, h 2.1en hallgatod a filmet, azthiszem valamit még plusszba dob rajta... :C

Remélem nem írtam semmi hülyeséget... :B

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák