- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Jövőre ígéri a combosabb AI gyorsítóját az Intel
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egérpad topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki@Pécs
tag
Sziasztok!
Van egy Logitech SoundMan S-20 hangfalszettem, amit pár hónapja szétszedtem potméter csere céljából, és most mikor össze akartam rakni, nem találtam a papírt amire felírtam, hogy a ''távirányítójában'' a csatlakozóban milyen sorrendben állnak a vezetékek.
Miután összedugtam tippelés alapján szól a hangfal szett és a távirányító minen funkciója is működik, csak azóta a távirányítóban lévő IC és a stereo jack aljzat eléggé melegszik. Attól tarok nem találtam el a sorrendet a vezetékeknél.
Akinek van Logitech SoundMan S-20 hez tartozó távirányítója legyen szíves kukkantson bele és küldje el a vezetékek sorrendjét.
Köszi
Ui: az előtérben látható a kérdéses távirányító
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest