Hirdetés
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Sokan írnak itt erről a rádiózós problémáról...kicsit elbizonytalanított...amúgy én is egyből Logitech-et venném.
-
Motion_Blur
félisten
Ha teljesen leveszem a hangerőt, valósággal ordít a Magyar Rádió adása. Ennyire még soha sem volt hangos. Kezd elszakadni a cérna...
-
csaboo
tag
Sziasztok! Bocsánat,hogy itt off-olok,de a topikot amit nyitottam ezügyben nagy ívben...nem segít senki.
Szóval : szeretnék 5.1-est venni,a két szett,amit kinéztem : Logitech X-530,ill. Creative Inspire T6060...szerintetek melyiket vegyem??? Audigy 4 hangkártya lesz mellé,ez már biztos,a hangfalaknál viszont nem tudok dönteni.
Szóval légyszíves,valaki segítsen,véleményezzen
Üdv.: Csaboo -
Laca19 (a)
aktív tag
Végülis a Z3e mellett döntöttem.
Valami miatt a zárt rendszerű felé hajlottam.
Egyszer egy hangfalakról szóló leírásban azt olvastam, hogy a nyitott hangfal erőteljesebb, de nem tiszta a hangzása annyira. A zárt hangfalaknak viszont precízebb, pontosabb a hangzása. Ezt úgy általánosságban írták, én nem értek hozzá, arra tudok támaszkodni amit olvasok.
Meg a szobám úgy van berendezve, hogy ez jobban mutat.
A jövő héten meglesz, ha minden igaz -
ali3m
tag
Na végül melyik mellett döntöttél ? Esetleg meghallgattad őket?
-
ali3m
tag
válasz
Laca19 (a) #189 üzenetére
Z3e Sztem jobb válazstás mint az x-es!!!
-
chop
őstag
válasz
Motion_Blur #188 üzenetére
hat, ez tenyleg mukodik, cska eleg barbar megoldas
de ha nincs jobb..
-
Motion_Blur
félisten
Z3e nagyon jó választás.
X-230-ról itt egy teszt: [link]
Alvin szerint az X-230 mélynyomója sokkal jobban megépített, sokkal jobban van hangolva, mint az X-530 és dinamikusabb a basszusa is. -
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a Logitech X-230 és a Z3e modellek (2.1-esek) valamelyikének a vásárlásán gondolkozok. Filmnézésre és zenehallgatásra is legyen jó. De minél többet olvasom ezeket a hozzászólásokat, annál bizonytalanabb vagyok, ugyanis teljesen ellentétes hozzászólások vannak például azzal kapcsolatban, hogy melyik a jobb filmhez és melyik a jobb zenéhez. Bár nekem mind a kettőhöz kellene.
Ha valaki esetleg filmre és zenére is fele-fele arányban használja, akkor melyik a jobb választás? -
Deluxe00
senior tag
Azért azt túlzás lenne mondani, hogy a Z sorozat zenehallgatásra lett volna tervezve
Vagy aztán lehet, hogy arra akarták tervezni, de szerintem nem sikerült -
chop
őstag
nagyon jo ez a cucc, de ez az esti radiozas kiakaszt..lehetetlen halkan zenet hallgatni, mert beledormog a kossuth radio..idegesito. nem hiszem el, hogy nem lehetett normalisan learnyekolni a dobozt. esetleg vmi szaki meg tudna buheralni szerintetek? mar a tunerkartyam radiovevojet is kiszedtem, hatha attol jobb lesz, de nem sokat ert. kicsit halkult, de ugyanugy hallom, szoval lenyegeben ugyanaz..
-
Criton
veterán
Én minden esetben kiválónak tartom ezt a hangfalat, mint game,movie,mp3. Volt szerencsém hallani 5.1 es Creativokat, és hát..... A Creative tulaj meg azóta megakar szabadulni a hangfal rendszerétől ,és ő is x-530 ra akar átjönni
-
ali3m
tag
válasz
csasziga #183 üzenetére
A srác valószinüleg nem hallot még x-es logitechet ezért mondja azt hogy a z3e basszusa túl erőteljes. Mit szolna vajon egy x 530hoz?
Amugy ha valakit érdekel:
Sztem a két hangfal között a különbség az hogy az x-es széria ugy van kiképezve hogy a mély és a magas szoljon rajta jól és különüljön el egymástól. Hogy is van ez megcsinálva? A kis hangfalakba darbonként 2db ua . magas sugárzó van beépitve a kettő valószinüleg azonban más frekvenciáju hangot sugároz. Kerestem de sajna nem találtam pontos müszaki leirást a cucc hangváltoiról pedig érdekes lenne, igy ez csak feltételezés , mindenesetre az biztos hogy a két sugárzó ua.Ezálatl a hangfal ugy viselkedik mint egy 2 utas hangláda . van benne egy mély nyomó és egy magas sugárzó.Ezenkivül a magas sugárzok kiképzése ( ez a boomerang szerű alak)szintén a magas frekvenciák erősödését eredményezi. Igy éles határ keletkezik a különböző frekvenciáju ( magas és mély) hangok között.Miért is jó ez ? Ha meggondoljuk játék és filmnézés közben mit is kell hallanunk? Véleményem szerint az a jó ha a különböző efektek elkülönülnek egymástól játék és filmnézés közben. Mondjuk egy lövöldözős játékban külön szeretnéd hallani a mögötted eldörömbölő tankot és a szemben sipákoló vietkongot igy lesz realiszitkus és térhatásu. Filmnézés közben szintén azt szeretnéd hallani ( pl. top gun) hogy hogyan zug el a fejed fölött egy repülő miközben tom cruise hangját hallgatod és nem pedig azt hogy a kettő közép frekvenciáju hangjai hogyan mosodnak össze. Igy az x-es széria sztem rendkivül alkalmas olyan irányu használatra ahol az a cél hogy az egy időben megszolaló hangok, effektek élesen elkülönüljenek egymástól pl. játék és film , míg a z-s széria egy homogénebb spektrumon szolal meg ami elsősorban zenehallgatás közben előnyös ( hiszen senki sem szeretne ''külön'' hallani egy basszus gitárt meg egy zongorát mondjuk ).
A fent leirt elmélet általam generált és nem válalok semmilyen feleőséget érte. Puszta megfigyelés és némi agyalás rajzolás után született . Ha nem igy gondoljátok irjatok nyugodtan kiváncsi vagyok hogy mit gondoltok ?
[Szerkesztve] -
csasziga
csendes tag
Egyetértek ez valahol már ízlés dolga is, kinek mi a fontos!
Érdekes éppen most olvastam pár felhasználói hozzászólást az edigitálon és ott valaki pont az ellentétjét állítja amit te leírtál: ''A jó vélemények hallatán felbátorodtam és én is vásároltam egy ilyen cuccot. Játékok hangja borzasztó jó rajta, filmet nézni is nagy élmény vele. A zene viszont nem szól rajta meggyőzően. Szerintem túl erős a mély a középső és magas hangokhoz viszonyítva, egyszerűen nem találom a megfelelő beállitást hozzá, pedig Audigy 2-es hangkártyával hajtom.''
Ez is azt támasztja alá hogy ízlés, néző pont kérdése a dolog!
[Szerkesztve] -
ali3m
tag
válasz
csasziga #180 üzenetére
Szia !
Pont a z3e-nek nincs doboz hangja legalábbis sztem. Az x -es logitech sorozatnak pont az a hibája sztem hogy a mélynyomó egy hatalmas reflex nyilással van ellátva ami lehetővé teszi ugyan az erőteljesebb hangzást de nagyon levegőssé , más hangszinüvé teszi a a baszust ezáltal az ''elkülönül'' a többi frekvenciáju hangtól.A z-s hanfalaknál viszont nincs a mélynyomón reflex nyilás hanem a logitech által feltalált szabadlmaztatott és dijnyertes felfüggesztési, hangfal szerkezeti módszerrel lett gyártva igy nem döng, kopog mint az x-es hangfalak hanem beleolvad a zenébe. Azonkivül a z3e 40w-os. Sztem a z-s hangfalak zenhallgatásra lettek tervezve mig az x-es sorozat inkább játékra és filmézésre. Ja és arról még nem is ejtettünk szót hogy az x-es sorozatból egy kicsit ''kimaradt'' a középfrekvenciáju sugárzó... ami ugye megint csak azt erősiti hogy nem zenhalgatásra lett tervezve hanem inkább hangefektek, beszéd megszolaltatásásra. Amugy döntsön mindenki egyéni izlése és igénye szerint. Azt is eltudom képzelni hogy van olyan ember aki kifejezetten a sok magas kevés közép sok mély hangzást részesiti elönybe ( mondjuk a trance fanatikusok ). -
ali3m
tag
válasz
littlemole #179 üzenetére
Az biztos hogy filmezésnél csak az 5.1 játszik. Vehetsz akármilyen 2.1-t azt az élményt amit a térhatást nyújt nem lehet a hangzással felül mulni legalábbis filmnézés közben. Az x 530-t pontosan arra tervezték amit leirtál( nappali, dvd stb.) szóval Te mindenképpen azzal jársz jobban
. A basszusal meg majd óvatosan !
-
csasziga
csendes tag
Én sokáig vaciláltam a z3-e és az x530 között, de a z3-e mélynyomóját pár helyen megszólták hogy nagyobb hangerőnél doboz hangja van a subnak és pontozásos teszteknél se szerepelt olyan jól mint az x530, el kell ismerni azt is hogy nálam is ugrál az asztalra rakott telefon és mp3lejátszó mikor jobban megngedem a basszust, én az x530-as mellett raktam le a voksomat mert (igaz többnyire zenét hallgatok) de normál (ennél a hangfalnál kis) hangerőn, és kis hangerőn jó hangzása van, a másik pedig az hogy eddig 2.1-es hangfalam volt, ami abszolúte nem volt gyenge (22W), de így 5.1-es hangfalall sokkal élvezetesebb a zene hallgatás legalábbis számomra!
-
littlemole
őstag
a 21k az már nagyon a határ lenne. Soknak is érzem. Ez a klipsch valóban nagyon jónak tűnik. De nekem a stereó speaker nem szimpi ennyi pénzért akárhogy is szól.
Közben gondolkoztam hogy 2.1 (z3) vagy 5.1 (x-530) és a végén csak az 5.1 mellett teszem le a voksomat, mert ha akarom akkor át lehet pakolni a nappaliba is és filmekhez is lehet használni a DVD hez. Nem lesz az az überhangfal, de jobb lesz mint a TV speakerje.
Otthon még sosem néztem térhangzásban semmilyen filmet, úgyhogy az élmény mindenképpen növekedne. Akkor végülis az x-530 mellett tezsem le a voksomat. Meglátjuk beválik-e. -
ali3m
tag
válasz
Motion_Blur #176 üzenetére
Ja pontosan !! Valaki azt szereti ha körülveszi a zene és az sztem is nagyon jo dolog . Olcsobb kategoriás hangfalaknál ezt valoban a a térhangzásu rendszerekel lehet elérni ( minnél több hangfal annál jobb) . Azonban ha valaki tényleg akar és tud költeni ilyesmikre akkor már megéri csucs kategoriás 2.0-2.1 rendszert venni ahol a zene nem a tér hatás miat vesz körül
De belátom hogy ezt nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak , sajnos én sem
( van ismerösöm akinek olyan hangfaljai vannak otthon amiből 1 db több mit 1.2 millobakerül !!!)
Talán majd egyszer nekünk is telik rá
[Szerkesztve] -
ali3m
tag
Egyébként ha van 21k hangfalra akkor már érdemesebb egy klipsch márkáju stereora beruháznod !!! El nem hiszitek hogy milyen hangot ad egy ilyen kis ördög!!!!!!!
menj fel a köv linkre[link]. Itthon is lehet ilyet kapni egy pesti boltban a honlapon fenn van hogy melyik az.
Ez egy olyan hangfal ami nagyon megéri !!!!
Egyszerüen kurv@ jó!!!!!! -
ali3m
tag
válasz
littlemole #172 üzenetére
Nézd meg az extremedigital.hu-n !! Logitech z3e rulez! Az ár/minőség arány sztem nagyon jó(15k) !!! Nekem volt ilyen hangfalam és nagyon elégedett voltam vele!! A cucc 2.1 es de ha nem filmet nézel vele akkor sztem még jobb is mint az 5.1 , legalábbis én ritkán szoktam koncert közben a zenekar közepén ülni.. Bár ez egyéni izlés dolga!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
littlemole #172 üzenetére
Ha nem kell filmre, akkor Z-4
Sokkal elegánsabb, jobb minőség!
-
littlemole
őstag
A te véleményed akkor inkább az x-530 felé viszi a mérleget.
Egyébként bármelyiket venném meg, fényévekkel lenne jobb mint a mostani kis stereó speakerek a monitor mellett.
Filmnézésre nemigen használnám, inkább játékra meg böngészés közben zenehallgatásra. De nem vagy egy vájtfülű hifis zenehallgató, úgyhogy a különbségeket nem hiszem hog észrevenném a modellek között.
A boltban ahol néztem Logitech Z-4e t lehet még kapni.(21k) kb 3500ft al drágább mint az
X-530. -
ali3m
tag
válasz
Motion_Blur #170 üzenetére
Pontosan erről beszélek !!!
-
ali3m
tag
válasz
csasziga #168 üzenetére
Sziasztok !
A logitech x530 tényleg nagyon jo választás , sokkal jobb mint a creative hasonló áru termékei. Egyetlen baj van vele. Nagyon sokan irjátok hogy tiszta , hangos basszusa van . Azt kell sajnos mondanom hogy sztem a basszus kifejezeten levegős egyáltalán nem tiszta és rendkivül rezonál. Az összes közelben lévő tárgy (asztal, szék, ágy) ugy rezeg mintha légkalapáccsal törném a falat(és ez nem a baszus ereje hanem levegőssége miatt van ). Az valóban igaz hogy nagyon erőteljes a basszus de nem olvad bele a zenébe. Ha főleg zenehallgatásra szeretnéd használni sztem jobban jársz a logitech eggyel jobb kategoriás hangcucával a logitech z3-al. Az ára ua (igaz ez a hangrendszer 2.1 es). De ami nagyon fontos ez az első olyan mélynyomó ( tehát a legolcsóbb) a sorban amely a logitech szabadalmaztatott eljárásával készült és nem tartalmazz reflex nyilást. ez azért nagyon különleges mert egy viszonylag kisméretű mélynyomról van szó amely fantasztikus teljesitményre képes . A hangzás egyáltalán nem az a levegős dörömbölös kopogós baszus mint a a x530-nál . Én hazsnáltam mind a kettőt de a z3 szerintem sokkal sokkal jobb mint a x-es sorozat. Elsőre természetesen engem is lenyügözött a x 530 as mélynyomója hiszen nagyon erőteljes a basszus, csak huzamosabb zenehallgatás után jöttem rá hogy nem ad igazán szép hangot, sajnos a közép frekvenciák valahogy nem szólnak a mély ''elkülönül'' a többi frekvenciától a magas pedig túl sok. Ha valaki igazi hifis zenehallgatos hangfalat szeretne annak nem ajálom. Természetesen a hasonló ár kategoriáju 5.1 es rendszerek közül ez a legjobb választás !!!! -
csasziga
csendes tag
válasz
littlemole #165 üzenetére
Hát ez a rádiós baki érdekes, nálam időszakosan jelentkezik nappal akár mennyire halkítom nem hallom (igaz csak 2napja van meg) eddig csak 1x késő este hallottam a rádiót!
Összehasonlítási alapom nincsen tehát nem tudom hogy szól a Creative, én is több helyen olvastam és mondták többen hogyha nagyobb teljesítményt, erősebb, tisztább mélyet szeretnék akkor Logitech én még hozzá tenném hogy külsőre is jobban bejön mint a Creative persze ez ízlés dolga!
Szerintem hallgasd meg mind a kettőt, az az igazság nekem is elég lett volna egy kisebb teljesítményű mivel nem tudom kihasználni úgyse de mikor megrendeltem nem gondoltam volna hogy ha félre felcsavarom a sub-ot 3házzal arébb is érzik/hallják hogy valaki zenét hallgat -
Criton
veterán
válasz
littlemole #165 üzenetére
Hát Creative -ból 5.1 es rendszerem nem volt - de hallotam. De mindenhol ahol volt ez a Logitech , meg egy Creative T5900 as rendszer, mindenhol azt mondták, hogy a Logitech megéri , árban a Logitech olcsobb volt kb 2k -val, de teljesítményben/minőségben ugyan az mint a Creative, és persze ez szebben is néz ki - könyebben falra szerelhető stb... a Creativnál lettek volna problémáim a falra szereléssel.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
csasziga #164 üzenetére
Jaja, este én is úgy nyomom, hogy a windózban leveszem a hangerőt kb. 1/3-ra és a hangrendszeren meg fenyomom 50%-ra.
+ nekem játékokban is eléggé le van véve a hangerő (20-30%-ra)
Amúgy tényleg nagyon jól dübörögPl: F1-es játékban a visszaváltásoknál olyat szól a lábamnál a mélynyomó, hogy kiráz a hideg
-
littlemole
őstag
Mi vitt a inkább az x-530 felé? Creativről tudsz mondani valamit? Ezekről az olcsóbb fajtákról nem találtam topikot a fórumon.
Amiket csasziga írt később a hozzászólásában engem inkább a creative felé visz.
A rádiós probléma ami nála is megvan, idegesítene szerintem, mert nem szoktam nagyon hangosan hallgatni, főleg nem Játék közben így valószínű előjönne. -
csasziga
csendes tag
Egyszóval: csodás ez a hangfalszett! Én se gondoltam volna hogy így fog szólni pláne a mélynyomó, minden minimum állásban van még a hangerő is és még így is szólnak anyámék hogy kapcsoljam ki a mélyet mert dürömböl az egész emelet
A rádiós probléma nálam is megvan, a dolog igazából akkor zavaró mikor este akarod hallgatni nagyon-nagyon halkan, pukkanás nincs viszont van berecsegés igaz nagyon ritkán csinálja de mióta hallgatom már 3x berecsegett úgy hogy lekellett állítanom a zenét, ma még nem csinálta (kop-kop) ezek felett megpróbálok szemet hunyni, ilyen hangzási minőség esetén nem olyan nehéz! Én az apró hibáival együtt csak ajánlani tudom az árát simán megérte! -
Criton
veterán
nekem is pukkan egyet
, de űtös nagyon
-
Criton
veterán
válasz
littlemole #161 üzenetére
Logitech X-530, jó választás , én is Creative és eközött választottam. Creative -om már volt ( T3000), és ezzel is megvagyok elégedve.
-
littlemole
őstag
a 136 ra valaki?
Creative Inspire T6060 vagy
Logitech X-530 -
Ryder
csendes tag
nah ma megvettem az 530ast. Kibaszott jol szol. A mélynyomója brutális
-
Ryder
csendes tag
olyanom van egy csomó
Nagyon köszi mindentTi(most te) vagy(tok) a LEGJOBBAK ÉS AZOK IS LESZTEK
-
Ryder
csendes tag
köszi sokat segitett
!!! és ilyen átalakító van hozzá gyárilag???
-
Ryder
csendes tag
de három jön a hangszorobol nem?? akkor meiket kellesz bedugni?
-
Ryder
csendes tag
abit BD711
-
Ryder
csendes tag
AC97en szol mind1ik hangszoro?
hány bemenet van géphez??az 5.1-ből nem vok szakértő, de 3at láttam és gépbe egy megy -
Ryder
csendes tag
akkor SB live 5.1 van 3-4Kért?
-
válasz
Motion_Blur #144 üzenetére
ne általánosíts plz, nem mindegyik x530 szokott rádiózni...
-
Ryder
csendes tag
AC97esem van és nemtom h 5.1-es e de asszem, az arra érdemes megvenni az x530-ast? mer láttam beállitásokat és elvileg jónak kéne lennie.
sztetek???? -
Ryder
csendes tag
vaki adna msn-t még ma fontos lenne h kérdezzek a logitech x530-al kapcsiban pár dolgot!!!FONTOS!!!köszi
-
mcroberto
tag
hy all.
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hány méter kábel van a hangfalakhoz, nem láttam sehol leírva, és érdekelne. Eltudnám nagyából dönteni hova kerüljenek a hangfalak, mert ugye a zsinor távolság a tényezöMegköszönném ha valaki lemérné nekem melyikhez mennyi kábel jár cm-ben.
Köszönöm elöre is.
Robee -
littlemole
őstag
Egy up neki hátha valaki szaki erretéved este.
-
littlemole
őstag
Eközül a kettő küzül melyiket ajánlanátok? Drágább vááltozatokban nem gondolkozom mert nem használnám ki.
Creative Inspire T6060
Logitech X-530
Olvastam teszteket, meg itt is, de végső elhatározásra még nem jutottam. Árban minimális a különbség az X-530 javára. -
chop
őstag
arra van vkinek tippje, hogy pl winampban kb negyedere feltekerve mar jo hangja van a cuccnak, de pl bsplayerben igy meg nagyon halk. ez mitol lehet? kodek gond?
-
chop
őstag
en is beruhaztam egy ilyenre, egyelore tetszik, az eddig cuccomhoz kepest a mennyorszag a kicsike. nekem is radiozik a draga, de eleg halkan, szoval csak akkor lehet hallani, ha odarakom a fulemhez. ez meg nem tul jellemzo.
ez a sisterges+pukkanas nalatok az elejetol fogva elojott, vagy csak egy kis ido utan?..mert nekem egyelore nem csinalja, szeretnem, ha nem szokna ra.. -
Broome
csendes tag
Sziasztok! A hangfalam (Logitech X-530) időről-időre pukkan egyet, mintha nagy feszültségingadozés lenne, vagy teljes hangerő mellett kapcsolnák ki egy nagyobb hangfalat. Nem használom teljes hangerőn és kikapcsoláskor sem jelenik meg a hang. Mit lehet csinálni, hogy a jelenség elmúljon?
-
magyarl
tag
válasz
Motion_Blur #128 üzenetére
hát, nagyon úgy tűnik...
De szerintem még így is király kis hangfalszett
[Szerkesztve] -
siriq
őstag
Nekem olyan 2-3 orankent pukkan egyett aztan semmi sisterges. A radios effekt az nalam is megvan. Tovabbra is varom a tanacsokat.
-
siriq
őstag
válasz
Motion_Blur #124 üzenetére
Barmi fele modszer a megszuntetesere??
-
magyarl
tag
Rajtam kívűl senkinek nem sistereg?
(nem a rádióra gondolok)
-
magyarl
tag
Nekem az x530-asom néha halkan pukkan egyet. Az alaplapival és az audigy4-esemmel is ezt csinálja. Esetleg valakinek van tippje, hogy lehet ezt megszüntetni?
-
zeg
őstag
válasz
paramparya #119 üzenetére
5.1-ben nem volt lehetőségem kipróbálni usb/cardbus 5.1-es hangkari hiányában. De mivel +3K volt az 5.1-es, mely nagyobb teljesítményű mint a 2.1es X-230, így ezt vettem. A 3 hangszóró(center,rear) a dobozban pihent míg el nem adtam a rendszert(inkább fülest használok).
-
zeg
őstag
válasz
paramparya #117 üzenetére
Ha csak sztereóban(front) hallgatod akkor a mélynyomóra is vágja a mélyet. A notimon sztereo analóg kimenet van, de a mélynyomón csak a mélyek jöttek, a frontokon a többi.
[Szerkesztve] -
zeg
őstag
válasz
paramparya #115 üzenetére
A hangrendszernek 6db bemenete van(3 kábel): 1.frontok, 2.hátsók, 3.center+mély
-
paramparya
őstag
Milyen bemenetek vannak ezen a cuccon?
Olyasmit tervezek, hogy alapból a gépből jönne ki neki egy 2.0-s jel, és még rákötnék egy valószínűleg yamada vagy chili dvd-lejátszót, szintén 2.0-s jellel, ez utóbbi még jobb is lenne, ha csak a 2 hátsóban szólna. Működne ez így? (ha esetleg 3 havonta 5.1-es, normál dvd filmet néznék, akkor legfeljebb gyorsan átdugdosnám, alapból zenét hallgatnék, és divx-es koncerteket hallgatnék rajta, zenét a gép előtt ülve (itt lennének a frontok), koncertet az ágyon fekve (itt a hátsók)) -
c41r0^
őstag
válasz
Motion_Blur #108 üzenetére
Én is x-530 tulaj vagyok (Audigy1-el), ha már picit felveszem a hangerőt a hangszórón (kb. 1/6od), már nem hallatszik be a rádió (BP., XVII. ker). Maximum hangerő-álláson is hallani amúgy
Amúgy egyáltalán nem zavaró a dolog, mert aki hallgatja valamilyen szinten a hangcuccot, az azért annyira felhangosítja úgyis, hogy eltűnjön a rádiójel, ha meg nem használja valaki, akkor meg ki kell kapcsolni, nem lehalkítani szvsz...
Engem az zavar jobban, hogy ha pl. valami elektromos szerkezet ki vagy bekapcsol (akár villany felkapcsolás pl.), ''reccsen'' egyet a szett, valami interferencia miatt. Hogy lehet ezt szerintetek kiküszöbölni?
De a szett nekem nagyon bejött, én a mélynyomón lévő szabályozót minimum állásra állítottam, hangkari driverben viszont meg van tépve a basszus, így tisztábban is szól.
[Szerkesztve] -
zeg
őstag
Nálam a hangszórón negyed hangerőállás fölött megszűnik ez a rádió effektus.
-
magyarl
tag
Nekem is x530 van és megvagyok vele elégedve, sztem kiváló az ár/érték aránya.
A rádiót két alkalommal hallottam csak pár másodpercre és akkor is iszonyat halkan itt Debrecenben.
Elején én is AC97-es alaplapival nyomtam, majd szert tettem egy Audigy4-re. Szebb hangja lett, de nem volt annyira lenyűgöző a váltás, mint amikor a sztereót cseréltem le az x530-ra...
[Szerkesztve] -
cosmo
aktív tag
Sziasztok, nekem is logitech x530-am van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Az enyém nem rádiós
Mondjuk ez egy holland darab és elég jutányos áron jutottam hozzá.
Csak sajna az integrált hang nem hoz ki belőle mindent -
FasterX
csendes tag
Logitech X-530
Creative Inspire 5.1 T6060
Creative Inspire 5.1 P5800
Ezek közül melyiket éri meg legjobban megveni?Én a Logitechre gondoltam.
Vagy ha van vm más ami jobban megéri akkor írjátok le azt!
AC97-es alaplapos hangom van, de a mostani 2*2.4W-os hangfalaktól így is jobban jobban fog szólni nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Sorozatok
- Opel topik
- Trollok komolyan
- Projektor topic
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest