- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wid22
aktív tag
Nálam nem szol állandoan a rádio kb eddig 2-3 alkalommal szolt és akkor se hangos nem zavaró. A lányomnak is ilyent veszek most .
[Szerkesztve] -
zsoltee10
addikt
na akkor inkább nem is veszek ilyet. nekem ne szóljon a rádió.
lol.
-
wid22
aktív tag
Én is vidéken hallom a rádiót de azért annyira nem veszélyes
Ha játszok vagy filmet nézek nem jön be ha beis jön közel kell hajolni hogy haljam a rádiot.
Nem tudom milyen az 5800 s de ez jó 15 ezer alatt van és szerintem nagyon jó a HI FI ket simán leveri. -
zsoltee10
addikt
Akik hallják a rádióadásokat ugye budapestiek? hátha itt vidéken nincsenek ilyen rádióadók.
azért ez elég súlyos, hogy a hangzásba belekeveredik idegen zaj.
ilyen hangfalszetten gondolkodok. a másik jelöltem a Creative P5800. nem igazán tudok dönteni, árban viszont egy szinten van. -
magyarl
tag
Nekem is fogja a rádiót!
Álmosan üldögélek a gép előtt, amikor megszólal belőle a fura duma. Elsőre elég kísértetiesen hatott
De ez fizikailag egyáltalán hogy lehetséges?
[Szerkesztve] -
Meridián
csendes tag
A segítségeteket kérném,hogy lehet a logi. x-530-at 5.1-es dvdhez kőtni.Milyen fajta átalakító kell hozzá? Előre köszi a választ
-
wid22
aktív tag
Igen ez érdekes nálam is szol a rádió nem tudtam miaz Este nagy csöndbe a barátnöm szolt hogy valaki beszél . Tenylegfurcsa ez a rádios dolog.
-
Motion_Blur
félisten
Mennyin van nektek? Nekem 50%-on
Ja és kinél jelentkezik az alábbi probléma?
''Helló!
Kérdésem az hogy tapasztalt e valaki hasonlót mint mi:
Ha hangszórókat csutkára lehakítod akkor idegen nyelvű rádióadás szól a szatelit hangszórókból, hol orosz, hol angol, változó hangerővel.''
Nálam is ez van. Nem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek rajta
[Szerkesztve] -
magyarl
tag
Nah, én is megvettem a Mistralban.
Brutálisabb, mint gondoltam. Főleg a sztereó Geniusom után.
Első kör után már fájt a fülem, a basszusból visszább kellett vennem... -
wid22
aktív tag
Most vettem x530 s hangfalszetett a Mistralba 14600 ft ért. A 2.1 és 5.1 közt gondolkodtam ha nem tudod megfelelöen elrendezni az 5.1 hangszoroit nem érvényesül a hangzás de ezek nem nagy hangszorok elférnek az asztalon is de igy sokkal jobb mint egy 2.1 s, a játékok iszonyu jol szólnak meg a dvd filmek is pedig csak NF7 S alaplapi hangkártyám van. A Genius 27 ezerért akkor jobb ha eltudod rakni a hangszorokat. Hangja az x530 nak is nagy van és tisztán szól.
-
magyarl
tag
Én is egy x530 vásárlásán gondolkodom, csak egy két hozzászólás kicsit elbizonytalanított. Egy Msi k8n neo3-f (S754) alaplapi vezérlővel télleg gagyin hangzik? Mert egy ideig nem lesz zsém hangkártyára
A x530 drága 17k-ért?
A másik, ami még gondolatba ejtő, a Genius SW-HF 5.1 3000 ( [link] ) Szerintetek +6k-ért jobban megéri? -
Fricó
aktív tag
szerintetek a szatelitek fából vannak?
a teszt azt állítja....... -
RVN
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hozzá lehet-e kötni dvd lejátszóhoz a hangfalat (5.1 kimenet van a lejátszón)?
-
qwertly
addikt
Köszönöm az edigi segitséget
a hangfalszet kiválasztásában.Külön Zoltának
az edigi türelmét.Az a kérdésem,hogy Logitech Z-3-van hozzá tudnék csatlakozatatni
+ ketö hangszórót igy valami 4.1 hangfalszetem lenne.Megoldható?
-
gabor907
tag
creative P5800
8W -os RMS Satelit hangsugárzó (4db)
18W -os RMS Center hangsugárzó (1db)
22W -os RMS mélynyomó (1db)
40Hz - 20Khz frekvenciatartomány
80 dB jel/zaj viszony
Na meg ezeken az adatokon mit kell nézni egyáltalán?
meg ezek eggyáltalán jó adatok vagy lehetne nagyobb ? -
gabor907
tag
csá
hát nem tom miket kel nézni de a képen tök jól néz ki mondjuuk tom h az csak egy dolog!
na de szted ez jó mert azt néztem h 8000ft és akko mi lehet szar benne ha csak ennyibe van? -
gabor907
tag
[link]
jah itt van róla kis apróság!
[Szerkesztve] -
gabor907
tag
csá
most hallottam hogy naon dicsérték még a Codegen E001-CA 5.1-es hangfalat mert olcsó és még jó is !!
Vélemény? -
gabor907
tag
az biztos jó lehet! akko köcce a bíztatást ezt veszem és kész!
remélem nekem is szakad majd a plafon!
jah és csinálsz még képet ??? -
gabor907
tag
Akko biztos nem lesz sz@r?? Mert ettől félek hogy nem lesz olyan amiennek én képzeltem!
-
gabor907
tag
hello
Én is egy x-530 ast akarok venni de nem tom milyen, elég jó?????
Msi k8n neo3-f (S754) alaplapra és egy Creative Sound Live 7.1 es hangkártyához milyen lenne???
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!! -
kovsol
titán
én 4 évig használtam egy ilyen live -t és a csak jelzés felesleges ! nagyon príma cucc bármelyik integráltat kenterbe veri
ez az audigy2 -t 5e ft ért vettem! azért cseréltem csak és úgy veszem észre a mélye valamivel szebb mint a live-é -
Thomas1
addikt
válasz
Motion_Blur #59 üzenetére
Ezért írtam így: ''csak''.
Nekem elég bőven a Live, nem vagyok audiophile rajongó. -
Thomas1
addikt
Bocs, hogy így idepofátlankodok, de nincs itt valakinek tapasztalata a Logitech Z540-es 4.1-es szettel? 10k-ért tudnék új, dobozos, bontatlant.
Megéri lecserélni a Labtec Pulse 375-ös 2.1-es szettem erre?
Itt egy link a Logitech-hez.
[link]
Ja, 5.1-es szettem van filmnézéshez, de az az ágyamhoz van belőve, ez játékra kéne inkább. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #48 üzenetére
-
qwertly
addikt
Üdvözlett minden olyan kedves hozászolónak aki nagy türelmet tanusitott írántam
,
Igy kivánok nekik boldog karácsonyt és kellemes újévet..Feri
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
''A mélnynyomója csúnyán szól, inkább döng/búg, mintsem dübörög. Az igazán mély hangok nincsenek kiemelve''
Egy kicsit én is így éreztem, de amikor betettem a gépbe az SB Live-ot sokkal szebb, tisztább, dinamikusabb lett a mély. Sajnos X-230-at még nem hallottam, de nekem ez tökéletesen megfelel -
qwertly
addikt
Rövidre zártam szenvedésemet
kicseréltettem a boltba Z-3 és ráfizettem 6ezer + igy most elégedet vagyok
.Még az a kérdésem hogy érdemes hagkártyát bele venem és ha igen akor milyet.
-
qwertly
addikt
Valaki
akár ki segitsen.Pont most délután visza viném eszta sz@r ha hibás csak tudjam hogy tényleg ilyen halk vagy gond van velle.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #42 üzenetére
Vazz!!! Beraktam az SB Live! 5.1-et és egyszerűen hihetetlen! Kb. 3x erősebben szól, sokkal szebb minden (magas, mély)
-
qwertly
addikt
Ki segit rajtam
itt tiprodok,hogy jó vételt csináltam-e
mert X-230olyan halk hogy teljes hangerön tud anyit mint a Genius SP-K16 fél hangerön.Amely már 3 éves kiírtam a teljesitményét hátha valaki lenne szives megnézni,hogy ilyen brutál az elözö hanszoróm,vagy pedig a mostannival gond van?Az adataiTeljesitmény 320W PMPO és 16W RMS a frekvenciaátvitel 20Hz-20KHz.Lenne szives aki tudja a választ gyorsan válaszolni mert akor még 3 napon belül visza tudnám vinni az üzletbe.
-
Motion_Blur
félisten
Na vettem egy ilyen cuccot. Hát ez valami kegyetlenül szól!!! Gyakorlatilag szétesik az íróasztalom, akkora basszus van! 40%-nál nem mertem még jobban felnyomni a mélynyomót
Hangerőt kb. 50%-ig mertem. Fosok, hogy szétesik a szobám
20K volt -
qwertly
addikt
Szia alplapi hangkari van.Asus A7N8X-E Deuxe nForce lapkakészlet mindenre használom a gépet
szerinted érdemes bele hang kártyát veni
.Ha tudtam volna akor én is a Z-3t a mistrálba egyiért árulják vetem volna,de 20ezer körül látam igy marat ez
.
-
kovsol
titán
most megyek majd mistrálba megrendelni a Z3 -t 13e Ft ért és holnapra meglesz akkor majd
az x530 nem jött össze de az elmondottak szerint jobb is -
qwertly
addikt
Segitség
megvetem végül is a X-230,szép de nagyon-nagyon halk
most mit tegyek,voltbedig geniusom sima hagszórok és azoknak sokal hangosabbak voltakmint ez.Igaz hogy szépen szól de teljesen felcsavarva is fele anyira mint a másik hangszóróim.
-
qwertly
addikt
Egy kis segitséget szeretnék kérni valakitöl
,hangfalat szeretnék vásárolni.Marat 2 tipus Logitech-Z3 és Logitech x-230 az utóbinak ismert a hibálya a fülhalgató kapcsolatba.De nelem van Terratec TV kártyám és ha anak a távirányitójával tudom a hangeröt szabályozni.Igy lehetöségem van arra,hogy játék közben nekeljen a windows tálcán mattatnom ha hangeröt akarok szabályozni a fejhalgató használata közben.
-
qwertly
addikt
válasz
Szia lennél szives megmondani,hogy Z-3 a fülhalgató kimenett ugyan -ugy van megoldva mint a x-230-ban.Vagyia csak a op.alól álihatom a hangeröt.Mert ugy nézki,hogy Z-3 lesz.
.
-
Broome
csendes tag
Sziasztok, nekem egy ABIT AN8 ULTRA alaplapom van, és ehhez csatlakoztattam a x530-as hangfalat, de szörnyen viszzhangos és torzít a játékok, winamp stb közben. A hangfalak jól szólalnak meg, azaz nincs hangcsatorna felcserélve. Mi lehet a hiba és hogyan lehet orvosolni?
-
kovsol
titán
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
esetleg tudsz valami x 530 tesztet ? mert én csak x230 -t találtam
-
kovsol
titán
válasz
hát most kicsit megrémítettél :S a mélye nem ugyan az mint az x-230 nak ?
először z3 -t akartam na mind1 most már max eladom ha nem szól jól
15e Ft ért veszem 2év garral -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Én is a 2.1 híve vagyok.. Ez viszont meglep hogy elszúrták az X530at
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Dehogynem
Nekem is ienem van (X230) és nagyon meg vagyok elégedve vele, a fejhallgatót a tálcán tudod állítani (illetve ha van a fejhallgatón tekerentyű az műxik)
Gyönyörű hangja van egy 14 négyzetméteres szobába elég (2x6W)
Az 5.1esnek erősebb szatellitjei vannak, képzelem annak mien a hangja
Éljenek a logitech hangfalak -
Alvin_ti4200
félisten
Amilyen jóra sikerült az X-230, kb. annyira lett eltolva az X-530. A mélnynyomója csúnyán szól, inkább döng/búg, mintsem dübörög. Az igazán mély hangok nincsenek kiemelve, szerintem kicsit magasra tették az alsóvágási frekvenciát a Logitech-es srácok. A szatellitek hasonlóan szólnak, mint az X-230-nál, viszont fejhallgató használatánál a hangerőszabályzó nem működik. Ez azt jelenti, hogy hiába tekered minimum és maximum között, a hangerő nem változik. Én az 5.1-nek nem látom értelmét, mert egy átlagos szobában úgysem lehet elhelyezni normálisan. Én a sztereó vagy a 2.1 híve vagyok, és a Z3 vagy Z3e hangalszettet ajánlanám helyette. Bruttó 16-20 között meg lehet venni és egyrészt hangosabb is a témában szereplő rendszernél, másrészt szebben és jobban is szól.
[Szerkesztve] -
qwertly
addikt
Up,itt most senkinek nincsen véleménye
-
PHARD
tag
válasz
Motion_Blur #11 üzenetére
hali.én is ilyet néztem,mármint x 230-at.E-contactnál az árlistában láttam.
-
qwertly
addikt
Mindenki a karácsonyi örűletbe van
.Nemtud senki semit
-
Motion_Blur
félisten
A HWT teszt nagyon bíztató! Nem tudjátok, hogy Székesfehérváron hol lehet ilyen cucct kapni? Media Markt?
mod: ja bocs, én az X230-ra gondolok[Szerkesztve]
-
qwertly
addikt
Up.Up.Up
-
qwertly
addikt
Up
-
qwertly
addikt
Aszt szeretem ezen a forúmon,hogy itt egyböl válaszolnak
nem úgy van hogy napokig semmi ez jó itt.
.Ezen a kettö tipuson hezzitálok melyik legyen a kisebbikel az a baj amit a tesztbe is van,hogy windows alol lehet csak hangot állitani a fejhalgatón és én sokat gépelek este és nem szeretnék állandóan a tálcán mattatni
.A nagyobbikal meg az a gondom,hogy kitudom hazználni a képeségeit mert egy kis sarokba van a ''birodalmam''cirka 2×1m és itt nem nagyon lehet hangfal hegyeket elhejezni,sajna
.Úgy-hogy még mindig várom a Logitech x230 tulajdonosok véleményét.Logitech x530 a fejhalgató kiment hangerejét már lehet hagszórórol szabályozni?
-
qwertly
addikt
Senkinek nincsen tapasztalata
logitech x530 kapcsolatba,csak azért vagyok nyugtalan mert most hétvégén venném meg.A Logitech x230-röl olvastam olyat hogy a fülhalgató kimenet hangerejét csak Windows alól lehet állitanni tényleg igy van
.
-
qwertly
addikt
Halli mindenkinek
hangfal vásárlás elött állok és sokan dicsérték a logitech x530-at lenne szives valaki leirná a tapasztalatát róla.De szivesen venék olyan tanácsot is hogy a gépet általába mindenre használom
és érdemesebb-e
2.1hangfalat venni pl:logitech x-230,mert már érdeklötem boltokba de csak általánositotak az eladók.Tehát megéri-e?átlagos pc használatra +3 hangszóró.Nagyon megköszöném ha olyan is irna akinek van tapasztalata vagy van ilyen hangfalai?Elöre is köszi a választ
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer laptop MSI Thin GF63 12VE -641
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H NVIDIA T1200 32GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Ultrasharp U4025QW Monitor, Alza gari: 2027.11.
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest