Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacsu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van valami információtok arról, hol lehet beszerezni 2006 sorozathoz teflon talpat? Tudom én, hogy a Google a barátom, de ezzel a kereséssel mindig ide mutat a fórumra!Előre is köszönöm.
-
nyunyu
félisten
Aktualis toltottsegtol fuggoen 0-1-2-3, 1-2-3, 2-3 LED villog toltes kozben, ha teljesen tele van, akkor mindharom folyamatosan eg.
Ha jol remlik ~2 ora alatt teljesen feltoltodik, utana is rajta hagyhatod a tolton, nem lesz baja.
Ha mar piros a kijelzo/beszol a SetPoint, hogy ehes: kb. fel ora hasznalatra eleg meg a kraft.
-
Kicsa89
csendes tag
Akkor körülbelül reális az én akksim is.Most összeapplikáltam egy krodilcsipeszes 'töltőegységet',szépen veszi a töltést. A kérdés az,hogy hogyan fog jelezni,ha feltöltött?(A lemerülésig mevártam,míg piros lett az akkumulátor ikon az egeren,és a szoftver kiírta hogy tölteni kellene...
vamzi! Írok egy privtátot!
-
vamzi
senior tag
Köszönöm.
Jól tudom, hogy nincs a Logitechnek még egy hasonló egere? Úgy értem, hogy ilyen az ergonómiája és annak is 2 görgője van. A hüvelykujjas görgő nagyon a szívemhez nőtt, noha tudom hogy az csak egy 3 állású kapcsoló, mégis biztonságosabban és kényelmesebben használom azt, mint 3 gombot.
Egyedüli dolog, amit lecserélnék róla az a vevő illetve a kettő közötti kapcsolat. Vállalati környezetben, ahol egészen szennyezett a a környezet(elektromos szmog) ott kénytelen vagyok az egérrel szembeállítani a vevőt max 1 M-re, mert az asztal alatt a gépbe dugva már viccesen érzékel. Igazából ez csak esztétika, mert nem tudom a vevőt nagyon eldugni.
-
vamzi
senior tag
Keress meg privátban, mert lehet hogy van 1 felesleges dokkolóm elfekvőben.
Jah a gyári aksival nekem kb 4 napot bír az én felhasználásommal. De amúgy fogalmam sincs, mert minden este a bölcsőbe teszem. De általában 2 nap után 50%-on van. Nagyjából napi 10-12 óra intenzív egerészést kap tőlem és így megy 4 napig.
-
vamzi
senior tag
Az egerem:
M/N: M-RBQ124
P/N: 810-000422A gyári vevő:
M/N: C-UBC34
P/N: 810-000412Új vevő a Logitechtől:
M/N: C-UBF34
P/N: 810-000826--------------------------------------------
Amíg írtam ezt a hsz-t szétnyomogattam a connectionutility-t és láss csodát, egyszer csak beadta a derekát! JuhéééVégre megy a tartalékegerem is
5.000Ft-ért így már nem is volt rossz vételKöszi nyunyu a támogatást. Innentől mindig össze lesznek pároztatva?
Még egy kérdés. Jóféle japán kapcsolókat hogy keressek bele? Esetleg jöhet ebay direkt link is. Csak mert már nekem is kellett takarítanom a kapcsolóját, mert duplaklikkel.
-
nyunyu
félisten
Itt valakinek sikerult osszebaratkoztatnia az MX Revo 07+-t a meg eggyel ujabb vevovel.
Connection utility szurke: lehet hogy olyan regi a SetPointod, hogy meg nem ismeri a harmadik fele MX Revo vevot.
Probald meg egy ujabb SPvel.Egyebkent meg:
-connection utility elindit
-eger kikapcs
-bal gomb lenyomva eger bekapcs
-5x jobb gomb
-bal gomb elenged
-connection utilityben OK -
vamzi
senior tag
Sziasztok!
Van nekem 2db MX revo-m. Az egyik a legrégebbi, régi piktogramos, bontható adapteres füstös vevőjű és ezüst gombos. Ez tökéletesen üzemel mind a mai napig, pedig nyúzva van.
És van a másik, ami pedig szerintem az egyel újabb lesz, mert más a piktogram, fix a töltője és ezüst a gombja. Ezzel viszont történt annyi, hogy a vevője ki lett törve az USB-ből. Ezt meg is írtam a logitechnek a pontos típusokkal, errefel küldtek egy teljesen új vevőt. Viszont az istennek sem tudom a kettőt összepárosítani. Se az egyes számú egerem vevőjével, sem az új vevővel. Ha az egyes számú egerem vevőjével és a connection utilityvel próbálom összepárosítani, akkor ugyan lefut a párosítás, csak nem történik semmi(nem meglepő, nem kompatibilisek). Ha viszont az új vevőt szeretném párosítani a Connection Utilityvel, akkor minden opciója szürke(inaktív) és nem engedi lefuttatni a párosítást. A vevőt a gép felismeri.
Vajon rossz típusú vevőt küldött a Logitech, vagy csak én bénázok. A pontos típusát estefelé megírom, mert most nincs előttem.
Előre is köszönöm.
-
Kicsa89
csendes tag
Nem gondoltam volna,hogy az elektronika is az egérben van. Egyenlőre labortápról fogom tölteni,hamarosan 'faragok' neki egy dokkolót is,de gyorssegélynek maradnak a csipeszek. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Egyébként nektek az akksi meddig bírja? Napi 3-4 óra használat mellett nekem jó két hét után merül le. -
nyunyu
félisten
Egyik dokkolomon 8.56V, masikon 8.59V-t merek.
Ha jol remlik a dokkoloban alig 1-2 kondi van, tolto elekronika az egerben talalhato.Maga az eger barmilyen 4V-nal nagyobb feszultsegrol toltheto.
Ha USBrol veszel 5V-t, az boven jo neki.Amugy ha hatara forditod az egeret, akkor a bal oldali tappancs a +, jobb oldali a -.
-
Kicsa89
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon,és kérdeznék is egyet rögtön. Volna egy MX Revolution egerem,de nincs hozzá töltőm valamint dokkolóm. Szeretnék barkácsolni valami töltőáramkört neki,csupán azt nem tudom,hogy az egér alján lévő tappancsoknál milyen feszültséget adhatok a kis egérnek? Az AC adapternek utánanézve 8V/500 mA adatot találtam,de gondolom,valami van még a dokkolóban is. Ezért örülnék,ha valaki rá tudna mérni a dokkoló kivezetéseire,milyen feszültség jön ki.
Köszönöm szépen! -
nyunyu
félisten
válasz
Nyugdíjas #583 üzenetére
En a BT valtozatot hasznalom a Lenovo N500 integralt kekfogaval.
Viszont a fekete kereso gombos BT valtozat csak a CDMX5500R reszekent elerheto, kulon nem volt kaphato.
Emiatt eleg ritkan latni apron.Szar forrasztas: jo par eve be lett tiltva az olmozott forrasztoon, mondvan kornyezetszennyezo, nehezfem mergezest okoz, stb.
Olommentes onnak viszont sokkal rosszabbak a tulajdonsagai, magasabb hofokon olvad es joval ridegebb, konnyebben reped. -
Exian
addikt
Igen, én is gondoltam arra, hogy szétszedem a kapcsolót, de mivel vettem újat, ezért inkább azt raktam be. De már megbántam. Most ugyan teljesen jól működik az egér, nincs duplakatt, viszont ez egy ölég kemény, hangos darab, eléggé idegesítő a hangja, amolyan ócska egér hangulatát kelti minden egyes kattintásnál. Jobbszeretem a puha, halkabb mikrokapcsolókat. Szóval lehet, hogy én is szétszedem majd a gyári kapcsolót (ha nem sikerül szereznem Omron D2F-F-et), és visszahajlítgatom a lamellát és visszaforrasztom azt. De egyelőre nem piszkálom, amíg nincs baja.
OFF: Megjegyzem, az Opelemben a vészvillogó gombja ugyanilyen típushibával bír, csak persze nagyobb a kapcsoló: abban is a lamella fárad el idővel, ami az on-off állást hívatott vezérelni, és magától be tud kapcsolódni, ami persze rövid idő alatt akkumerüléshez vezet (párszor megszivatott, amikor még rossz volt). A gond csak az, hogy ezt a szerelők nem tudják, vagy nem akarják tudni, és 5-10e pénzért cserélni akarják rögtön (persze, senki nem nyúl manapság bele semmibe)... pedig egy kis ügyességgel simán javítható, én 2 éve hajlítottam vissza, azóta is tökéletes, nem kapcsol be magától. A trükköt nekem egy autó villanyász ismerős árulta el, és bejött. ON
-
bzoley
veterán
Igaz nem Revo-val, hanem a kistesó Anywhere MX-szel volt gondom, de esettanulmánynak jó lehet, működési elvüket tekintve pedig megegyeznek a kapcsolók.. Ezzel a hibával vettem "akciósan", szerencsére hónapokig tünetmentes volt. Az utóbbi hetekben jelentkeztek csak a tünetek, de rövid időn belül idegesítővé váltak. Cseredarabról még nem gondoskodtam, így csak spontán szétkaptam az egeret valami majd csak lesz alapon. A kapcsoló szerencsére szétszedhető, kiforrasztás után szét is kaptam. Ez a kapcsoló, akár egy hagyományos csengő, vagy villany kapcsoló, egy lamellával működik, ami nyomás hatására előbb megfeszül, majd átcsapódik a másik oldalra. Ennek a feszültségnek a hiányát már érezni lehetett, sokkal lazábban működött a bal gomb. A lamellának azt az íves részét, ami kvázi rugóként viselkedik, de idővel meggyengült, talán deformálódott, kicsit meglapítottam. Szétszedéskor szinte magától kiesett, a visszarakáshoz már jóval több erőre volt szükség.
Összeszerelés után úgy működik, mintha új lenne, és a bal gomb lenyomásához is legalább annyi erő kell, mint a jobbhoz.
Jó megoldás a minőségi csere, amiben erősebb anyagból van a lamella, de cseredarab hiányában ez az út is járható lehet.
(korábban az ablakemelő kapcsolókon is elvégeztem hasonló műtétet, ott is bevált) -
Nyugdíjas
nagyúr
Te beteg vagy
Akkor ezek szerint nekem 2006 óta megvan ez a "szar".
(Franc se emlékszik mikor vettem.)Mai napig néha elkezdek keresni valami mást, mert már kissé unom itt az asztalon,de rá kell jöjjek azóta sem csináltak ilyen jó egeret...
Viszont a BT hiányzik. Lehet majd vadászok aprón egyet, mert utálom látni a vevőjét a gépben.
-
Exian
addikt
Csatát vívtam, győztem. Egyelőre!
Szóval.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a duplakattintás problémáját esetleg NEM is a kapcsoló hibája, hanem a rossz forrasztás okozza!
Ahogy előző postomban írtam: teljesen új kapcsolót raktam be, igaz, ón hiányában nagyon szarul tudtam csak beforrasztani, ezért az új kapcsolóval is duplakattintott, illetve kijelölésnél, "fogd meg és húzd" feladatoknál eldobálta, csak akkor ment, ha belepréseltem az egeret az asztalba, annyira be kellett nyomni a gombot.
Ma viszont újraforrasztottam a kapcsolót, immáron rendesen beónozva, igaz, még forrasztó olaj nélkül, így egészen biztos, hogy nem lesz hosszú életű, de majd újraforrasztom rendesen, ha megint elkezdi a duplakattintást.
Természetesen alaposan megvizslattam és nagyító alatt meglestem a jobbgombot, ami nem duplakattint, de: nem hittem a szememnek! A forrasztás elengedett, a kapcsoló lötyög jobbra, balra, fel s alá: egyszóval a GYÁRI forrasztási pontok a kapcsoló lábánál lejöttek, az "óngolyó" nem rögzíti a kapcsoló lábait a nyáklemezre alulról, a "Szentlélek" tartja.
Az esetem még egyszer: kezdett duplakattintantani a balgombom, kicseréltem teljesen ÚJ, teljesen MÁS fajta kapcsolóra, de hanyagul forrasztva: a helyzet változatlan maradt, duplakattintott továbbra is.
Majd újraforrasztottam, egy fokkal precízebben, így most jó.
A következő az lesz, hogyha megint forrasztanom kell, csakazértis beforrasztom a gyári, eredeti kapcsolót, mert egyáltalán nem biztos, hogy bármi baja is van, hiszen új, másik kapcsolóval is rossz volt, amíg nem volt jó a forrasztás.
Lehet, hogy mindenkinek csak ennyi volt a baja és nem is kellett volna új kapcsoló, szerintem senki sem próbálta az eredeti kapcsolót visszaforrasztani
Persze, ha tud az ember szerezni jó minőségű, japán Omront, akkor érdemes már azt berakni, ha úgy is ki van szedve és forrasztani kell.
Az esetemmel csak arra akarok utalni, hogy talán mégsem a kapcsoló a ludas, hanem gyártási, gyártás technológiai hiba, hogy a kapcsolók forrasztási pontjai idővel meggyengülnek, majd el is válnak a nyáklemeztől (és ez IS okozhat duplakattot).
Mint írtam, az én esetemben legalábbis a jobb gombnál, amihez hozzá sem nyúltam, ez történt. Persze, ha már "arra jártam", azt is újraforrasztottam, mielőtt elkezdi a duplakatt esetét.
Ja, azt elfelejtettem írni, hogy nekünk is cserélték Performance MX-re, úgy, hogy megtarthattuk a Rev. Mx-et, így ez második egér, javítva.
És hogy miért kattinthat duplán, vagy miért "veszti el a fonalat" kijelölésnél a rossz forrasztás miatt, az gondolom egyértelmű: ahogy lötyög a kapcsoló benyomáskor, fals kontaktus/érintkezés alakulhat ki, amit kattintásnak érzékel.
ÉN legalábbis erre tudok következtetni a tapasztalatom alapján
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Az én MX-em is duplakattint a balgombbal. Én kicseréltem a kapcsolót, tehát újat forrasztottam be, nem Omront, valami olcsóbb, de jó minőségű kapcsolót, és láss csodát: utána is ugyanúgy duplakattint!
Ez hogy lehet? Lehet, hogy még sem a kapcsoló a hibás, akár másnál sem? Majd megpróbálom újraforrasztani, mert nem sikerült a legszebben, de lényegtelen, elvileg jó a kontaktus, de a duplakatt sokszor előjön. De nagyon érdekes, mert nem mindig csinálja. Van, hogy bekapcsolás után egy csomó ideig jó, aztán egyszer csak elkezdi és onnantól folyamatosan duplakatt van.
Ötlet? Tapasztalat?
-
nyunyu
félisten
Itt irtam egy szosszenetet a 3 MX Revo alfaj kozti kulonbsegekrol.
Mondjuk az kimaradt belole, hogy a 2006-os valtozatban meg az akkutartora volt forrasztva az akku kabel, es a tarton levo 3 elektrodanak volt nekinyomva az akku.
Igy fejjel lefele leejteskor kieshetett az akku a helyerol, es onnantol nem mukodott az eger. (amig szet nem szedted+helyre nem raktad az akkut)Ez a masik ket valtozatban javitva lett, ott mar az akkura van forrasztva a kabel, igy nem lehet erintkezesi problema, plusz kapott egy acel pantot, hogy ki ne essen a helyerol.
Meg a racsnit ki be kapcsolo villanymotoron egyszerusitettek, egyik csatlakozojat lesporoltak az ujabbakrol.
-
nyunyu
félisten
Ha M-RCL124 van az eger hasara irva, es fekete a kereso gombja, plusz ott van mogotte a kekfog logo, akkor sima ugy.
De azt az egeret csak a CDMX5500R keszlet reszekent aruljak.
Ahogy kekfogu MX1000 is csak a CDMX5000-ben volt, kulon NEM!Mezei, ezust gombos M-RBQ124-ekkel nem fog menni, fuggetlenul attol, hogy fekete vagy fustszinu vevoje van.
Itt irtam egy szosszenetet a 3 MX Revo alfaj kozti kulonbsegekrol.
-
hossszú
őstag
válasz
rootkiller #573 üzenetére
Ezt olvastam ez egérről a Logitech oldalán Logitech® Bluetooth® MX™ Revolution Laser Mouse ezt pedig az adapterről USB-alapú Bluetooth®-adapter (Bluetooth®-elosztóként is használható) , ezért gondoltam, hogy lehet.
-
rootkiller
őstag
Ez nem bluetoothos egér. Oké, hogy azon a 2.4 GHz frekvencián dolgozik ez is meg a Bluetooth meg a WiFi is, de más a szabvány, másféle jeleket küld. Ez az egér nem Bluetooth szabványú jelekre van programozva, hanem saját vezérlőjeleket továbbít!
Valami extrán hekkelt dolog játszhat, de szerintem hülyeség!
-
hossszú
őstag
A noti beépitett bluetooth-al össze lehet valahogy párositani az egeret? Win 7-et használok.
-
zazahoho
őstag
Igazad lehet,de én pontos típus szerint kerestem,mármint megnéztem az egérben,és lomexben azt mondták ilyet nem tudnak adni
,nem voltak túl segítőkészek ezen a téren.Mikronikában viszont az említett típust ajánlották (140 ft-ért) gondoltam egy próbát megér
,de megnézem majd náluk is. Konkrét típus(omron 1128RN1 D2FC-F-7N)
Annyira nem értek hozzá mint te,és bevallom őszintén csak a beszerelés után néztem meg ezt a fórumot.rootkiller: 2 nap után már nem olyan vészes,mint az első percekben.
-
nyunyu
félisten
válasz
zazahoho #568 üzenetére
Budafoki úton azt mondták
Nem csak a tularazott Mikronika van a vilagon, van vagy 25 elektronikai alkatreszes bolt a varosban.
Lomexben regebben csak rendelesre volt puha D2F-01F, minimum 10 db-ot kellett rendelni.
Ahogy nezem, miota tavalyelott hozattam magamnak, azota raktarrol is kaphato... -
zazahoho
őstag
válasz
rootkiller #564 üzenetére
Ma cseréltem ki omron 0757-had D2F mikrókapcsolót ,sajnos tényleg keményebb,de már nem bírtam elviselni a rengeteg dupla kattintást
,Budafoki úton azt mondták a gyári mikrokapcsolót,csak nagy tételben lehetne beszerezni.
-
nyunyu
félisten
Már csak aksit kell nézegetni ha behalna.
600 mAh , 3,7 Volt , Li-ion (L-LL11)Ugyanilyet nyilvan nem lehet kapni, max a Logitech alkatresz shopjabol, jo dragan. (*)
Meg kene nezni, melyik fenykepezogep akkujaval egyezo a merete, illetve a 3 erintkezo elrendezese.
1. generacional az akku tarto oldalan levo 3 elektrodanak van nekinyomva az akku, ezert mehetett tonkre az eger, ha veletlenul ugy odavagtad valahova, hogy kiesett az akku a helyerol, es nem erintkezett.
Masodik generacional kapott pluszban egy acelpantot az akku, hogy ne eshessen ki a tartobol, plusz az akkutarto kabele mar direktben az akkura van forrasztva, ezeknel at kell forrasztani a kabelt az uj akkura.MX1000-be Pentax DLi7 vagy Fuji NP-120 kompatibilis akku passzolt, Revoban levo joval kisebb akkunak meg nem neztem utana.
*: Pofam leszakad, mar ebbol is van utangyartott.
Ezen a weblapon levo kep meg kifejezetten vicces, megneznem, hogyan teszik bele az MX Revo 2007+ akkujat a kepen levo MX Revo 2006-ba, az utobbi akkutartojanak szetfaragasa nelkul. -
desigo
senior tag
válasz
rootkiller #562 üzenetére
Nah lényeg,hogy megoldottad.
Már csak aksit kell nézegetni ha behalna.
600 mAh , 3,7 Volt , Li-ion (L-LL11) -
nyunyu
félisten
válasz
rootkiller #562 üzenetére
01 a vege? Nem lesz az tul kemeny egerbe?
Egyszer tevedesbol vettem D2F-L-et -F vagy -01F helyett
-
rootkiller
őstag
Benn figyel az Omron D2F-01, tökéletes a cucc!
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet ehhez az egérhez külön aksit venni valahol és ha igen akkor az mennyi pénz? Szerintem az aksival lehet baj sokszor csinálta hogy pirosan villogott töltés közbe ilyenkor szétszedtem megigazítottam és rendbe is jött, de most egy új hiba jelentkezik nagyon gyorsan feltölti maxra az aksit majd kb 10 perc alatt lemerül annyira hogy csak az elem világít zölden. Rárakom megint töltőre feltölt kb 5 perc alatt aztán lehet megy egy napig is de van hogy megint 5 perc után lemerül
Gari már nincs rajta mert kb 5 éve vettem.
-
desigo
senior tag
válasz
rootkiller #558 üzenetére
Sokszor alaposan célirányosan próbáltam a kapcsolóba belefújni elektromos kontakt tisztító sprayt.Elvileg el is kellene magától párologni de ez valamiért nagyon lassan tette ezért hajszárítóval hideg levegővel szárítottam.
-
desigo
senior tag
válasz
rootkiller #555 üzenetére
Üdv!
Az én revóm is csinálta ezt a bal gombjával.
Én egyből szétszedtem és a mikrókapcsolóját befújtam jó alaposan érintkező tisztító sprayvel.
Aztán fültisztítóval áttöröltem majd megvártam,hogy teljesen megszáradjon.
Azóta hibátlanul működik. -
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Van egy MX Revolution egerünk, amit anya használ (PC, W7+driver). Többször panaszkodott rá, hogy dupla kattintásokat művel egyszeri gomb lenyomással. Aztán kipróbáltam én is (OS X+driver), nálam nem csinálta, utána jó volt egy darabig majd újrakezdte. Viszont legutoljára én is tapasztaltam. Eddig szoftver hibára gyanakodtam, hogy összeakad pl. a Synaptics tapipad driverrel, de most úgy tűnik hogy hardveres a hiba.
Tapasztalta esetleg más is?
Köszi: rootkiller
-
adnoctum18
senior tag
Az mitől lehet, hogy tegnap faszán bekonfigoltam über optionssal mindent, aztán lehibernáltam a gépet és most amikor felélesztettem megint alapon megy minden, pedig a program úgy mutatja mintha be lennének állítva a dolgok.
4.80as SetPoint.
-
arthur3d
tag
Nálam most kb. 10 perce hibátlan...az MX adóvevőjét egy usb hosszabítóval az egértől kb. 15cm-re tettem és így tökéletes. Ha viszont a gép hátuljába direkt beteszem az usb-be, akkor hibázik folyamatosan, pedig úgyis mindössze kb. 70cm-re van az egértől...no mind1, a lényeg, hogy most már működik rendesen...remélem nem kiabálom el...
-
arthur3d
tag
Sziasztok,
Vettem az MX Rev. egeremhez egy Razer Goliathus Speed Edition padot. 2 napja használom, de az egérke ezen olyat produkál, hogy mozgás közben megáll, megakad, sőt ilyenkor a görgő sem működik. Olyan az egész mintha ki-be kapcsolgatnám az egeret.
Lehet, hogy az érzékelője mondta föl a szolgálatot? -
arthur3d
tag
Sziasztok,
Kb. 3 éve használok MX Rev.-et, akkor vettem hozzá egy SteelSeries QCK padot. Néhány hónapja azt tapasztalom, hogy ide-oda ugrál a pointerem windows alatt. Én a padra gyanakszom, mert ha megtisztítóm, akkor 1-2 hétig megint hibátlanul működik.Milyen padot ajánlanátok hozzá?
-
nyunyu
félisten
-
sti10p
senior tag
Nem tudja valaki erre az egérre milyen Hyperglide való, meg lehet oldani mondjuk MX-3-as glide-okkal, vagy ezek teljesen nem passzolnak?! Vagy valami alternatíva?
-
jeni
félisten
Hello
Elvileg ha boltban vetted az megjelenik valahol mint megvásárolt termék. A logitech központba meg kell próbálni hátha elfogadják. Egyébként egyben cserélik és nem külön külön. Általában az van ha beviszed oda és cserélik annyit kérnek,hogy majd vág le a csatlakozó végét és ad fel az általuk meg adott svájci címre. Nekem így cserélték a Logitech MX700 kombót a MX3200-ra.Az nem igaz ha összetöröd a kalapáccsal akkor arról képet kell küldened. -
Klemice
senior tag
Hello van egy mx 5500 bill+egér kombóm, az egérben haldoklik a thumb-scroll. Két éve vettem, de a számlát nem találom. Így cserélnek valamit logitech-ék? Egy vevő van a billhez meg az egérhez, ha cserélik akkor mindkettőt beveszik, vagy csak az egeret? Igaz, hogy kalapáccsal össze kell törni és képet küldeni róla?
-
zoleeno1
veterán
nem. ha vissza olvasol sokaknak volt ilyen gondja és még a logitech-től kapott stick-el sem működött... a Performance stickjével meg biztos nem fog. Szerint hívd fel a logitech magyarországot, ott szériaszám, stb adatokkal együtt nagyobb a sansz, hogy tudnak hozzá valót adni.
-
fps8
senior tag
Sziasztok.
Van egy régóta nyúzott MX Revolution egerem, aminek sajna letörtem a stick-jét
Esetleg valakinek nincs egy másik eladóba???
Illetve mit gondoltok erről [link] ez vajon működésre bírná a kicsikémet??? -
Mutti
csendes tag
Sziasztok .Nekem is van Mx revolution egerem és a vevőegysége elromlot.Felhívtam a logitechet és küldtek egy ujjat de nem volt kompatibilis aztán küldtek meginnt de az sem működött.Pont az a vevőegység nem volt nekik amire szükségem lett volna.Úgy néz ki küldenek egy új perfomance egeret.Örülök neki de a régi nagyon a szivemhez nőt,úgyhogy ha van valakinek vevőegysége feles cserélnék vele szivesen.Amim van: P/N 831736-1000
P/N 810-000826 amire szükségem lenne: P/N 810-000422 -
zoleeno1
veterán
nohh megvettem ma én is a magam mx revolution-jét
eddig tetszik nagyon, zsír új volt, egyik srácnál szekrény tetején porosodott bontatlan dobozban, adtam érte 15k-t
lényeg a lényeg, tetszik eddig -
DarkDeer
senior tag
2008 augusztusában olyan akció volt a PCX-nél, amit nem tudtam kihagyni, mivel a 20 ezer Ft feletti áron kínált Logitech MX Revolution egeret Ők akkor 13.790 Ft-ért adták. Igaz, csak 1 év garanciát vállaltak rá, más boltok meg 2 évet, de úgy gondoltam, hogy tartós darab ez, szóval emiatt nem aggódtam. Akkor még nem is ismertem a Logitech hozzáállását a garanciához. Kb. 1 hónapja a 2,5 éves egerem elkezdte a "szokásos" MX Revolution hibát, mégpedig, hogy a bal egérgomb egy kattintást kettőnek vesz. Mivel ez egyre gyakoribbá vált, így itt a fórumon utánanéztem mit lehetne tenni. Ekkor olvastam róla, hogy a Logitech 3 év gyártói garanciát vállal, és csak fel kell őket hívni, bediktálni az egér és jómagam adatait, és a Logitech küld egy vadiúj egeret. Épp most hívtam őket, zökkenőmentesen ment a dolog, az ügyintéző hölgy elmondása alapján 7-10 napon belül futár hozza az új egeret. Le a kalappal, maximálisan tiszteletre méltó a cég hozzáállása!
Viszont nem tudom mit lehetne csinálni a régi egérrel, mert a bal egérgombon kívül mindene tökéletesen működik. Jó a vevő, jó a töltő, jó az aksi, a többi gomb is jó, szóval meg kéne javíttatni, nem akarom veszni hagyni. Ötlet? -
nyunyu
félisten
válasz
Hardtech #521 üzenetére
Juhe, ezek szerint nem 2, hanem 3 egymassal nem kompatibilis MX Revo szeria van.
(BT-s tesojukat most nem szamoltam, az csak CDMX5500R-kent kaphato, kulon nem.)Kozben osszelegoztam 2 rossz MX Revobol egy mukodot, plusz kapott rendes japan mikrokapcsolokat a gyarilag belerakott kinai helyett, viszont furcsan tolt.
Also 2 zold - also 3 zold - toksotet - felso zold - piros- also 2 zold...Grr, pedig a jo elektronikat raktam bele, masik egyaltalan nem tolt
-
Hardtech
aktív tag
ja kikapcsoltam bekapcsoltam megcsinaltam a lenyomva tartom a balt es 5x kattingatok a jobbal stb dolgokat de semmi
M/N: C-UBF34
P/N: 810-000826ezvan a vevön amit kuldtek.
M/N: M-RBQ124
P/N: 810-000422ez van az egéren
M/N: C-UBC34
P/N: 810-000412ez van a régi vevőn
színre ugyan az a régi meg az új vevő is nemértem felba.....
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Mx Revolution egerem már vagy 3 éves a multheten szétment az usb vevöje, felhivtam a logitechet kuldtek egy ujat most jött meg de nem igazan találja meg egymast az egér meg az uj vevö valmi ötlet hogy mi lehet a baj ki be dugdosom ezt a sz....rt meg kapcsolgatom ki be az egeret de semmi nem találják meg egymast vmi ötlet?
-
Titan22
csendes tag
válasz
gabesz1114 #516 üzenetére
Érdekes egy probléma lehet váltogatni hogy meik csatornát használja a router 1-11ig(2.412GHz-2.462GHzig)mindezta basic wireless settings menüpontban, ezeket probálgasd végig lehet pont eltaláltad az egér frekijét ha pedig ez nem megy gondolom azért vettél ien wifi kártyát mert a routered is tudja az 5Ghz-es működést ecerüen csak rakd át 5Gigásra, ez utóbbi szinte biztos orvosolja a problémádat.
Üdv Titan -
gabesz1114
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni. A következő lenne a problémám:
van egy MX Revolution egerem ami eddig tökéletesen működött. Beszereltem a gépbe egy Linksys WMP600N wi-fi-s kártyát és azóta az egér akadozik szaggat, ha letiltom a wi-fi kártyát akkor megint tökéletesen működik. Már újra lett telepítve minden, ja WIN7 van a gépen. -
bigapu
tag
milyen hiányzó kábel??
-
sti10p
senior tag
válasz
Zsiráfnyál #513 üzenetére
Mivel a megjelenésekor a Revo.-t kivonták a forgalomból, csak arra tudok gondolni, hogy annak a javított változata, mert azért a Revo.-val voltak kissebb gondok. Az enyémnek pl. akad a jelátvitele, csak akkor működik rendesen ha az előlapi USB portba van dugva, lehet ez a Performance-nál már ki van küszöbölve, de így ránézésre nem sok a külömbség, mondjuk karcsúbb egy picit meg ilyenek.
A Revo.-is nagyon jó egér lenne ha nem lenne kula a recierver-je, főleg ennyi pénzért, ha tehetném becserélném egy Preformance-ra, de hát ez van...
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Mi a véleményetek az MX Performance-ról ?
[link]Tegnap reggel vettem át, eddig nem találtam benne hibát.
Állati kényelmes egy egér, a hiányzó kábeltől és oldalsó görgőtől eltekintve eléggé hasonlít is a Revolution-re.
-
haspokk
tag
Arra figyeljetek, hogy a csere egerre annyi garit adnak, amennyi egesz ev az eredeti eger garijabol hatravan.
Vagyis ha egy 2.5 eves Revot cserelnek, akkor az uj Perf MX-re nulla gyari gari van, megy ameddig megy, azt mar nem fogjak cserelni.
Kiegészítenélek: Ez nem évre megy, hanem hónap-napra.
Tehát a számla napja+3 év a gari.Tehát a 2,5 éves revo cseréje után még fél év van az új cseredarabra is.
-
haspokk
tag
Igen, megjött a kérdőív közben nekem is.
Nagyon megdicsértem őket, hiszen talán életemben először estem hasra az ügyintézés sebességétől és a vásárlót megtisztelő pozitív hozzáállástól.
-
bigapu
tag
megjött a G9X
-
bigapu
tag
hj én is ma szept 20.-án telefonáltam a Logitech-nek, MX-et már nem tudnak adni,még a héten küldenek helyette egy G9X-et.parádés ügyintézés volt, szinte én éreztem kellemetlenül magam, annyira kedvesek voltak,és közölték,hogy bármi problémám van nyugodtan forduljak hozzájuk bizalommal.elképesztő. ezután csak Logitech-et veszek
-
NONPLUSULTRA
tag
Nos tényleg, szinte hihetetlen: Hétfőn telefonáltam a Logitechnek, elmondtam mi baja az egeremnek és hogy minden tippet és trükköt kipróbáltam már amit a honlapjukon ehhez a típushoz írtak, mert végig akarták csinálni még egyszer live telefonban.
Csütörtökön meg is érkezett az új egér, sajna nem kaphattam már MX Revot helyette felajánlottak egy Performance MX-et vagy olcsóbbat. Nagyon gördülékenyen ment.
Hiányzik a Revo-m, de elég könnyű átszokni a Performance MXre. Ez utóbbi igen ergonómikusra sikerült, nagyon jól kézre áll, csak valóban a zoom gomb hihetetlenül zavaró helyen van, az előre/hátra gombok helyett mindig ezt sikerül benyomni. Ami pozitívum a Revohoz képet, hogy madzaggal is megy, adtak egy USBkábelt hozzá, amit az egér orrába lehet dugni, és ami még pozitív, hogy használat közben is lehet tölteni a cserélhető (!) aksiját.
Elég szépen siklik, a szuperlézer darkfield technológiát nemigen veszem észre mennyivel lehet jobb a Revohoz képest, Razer Exactmaton használom.Az ügyintéző felhívta a figyelmem, hogy kapni fogok egy kérdőívet nemsokára amit legyek szíves kitölteni, különös tekintettel a jelen ügyintézést véleményezzem, azt hiszem emiatt ment ilyen könnyen mert ezt most vezetik be most van először Magyarországon gondolom imponálni akarnak az anyacégnek, hogy itthon milyen faszán működik minden (bárcsak az ASUS Hungáriánál is ilyen készségesek lennének)...
-
NONPLUSULTRA
tag
Köszi, nem állt szándékomban végteleníten.
Kissé elkeserítő, hogy most 5-6000 ft-al többe kerül, mint 2,5 éve ezért inkább garanciás megoldást választom. Jó ez az egér szívemhez nőtt, sajnálom, hogy nem kaphatok ugyanilyet (már ha egyáltalán küldenek cseredarabot), holnap hívom őket. -
nyunyu
félisten
A kapcsolót közben tv műszerésszel kicseréltettem
Lehet tudni, milyen mikrokapcsolot tett bele?
Mar joideje kergetem a puha Omron kapcsolokat, de sehol sem lehet kapni a D2F-F szeriat, csak a ketszer akkora erovel nyomando sima D2F alverzioit sikerult talalni
(Mondjuk a mostani Explorer egeremben meg kemenyebb kapcsolo van, de ezt meg T5-os csavarral raktak ossze, nem a szokasos PH0 fejuvel
)
-
nyunyu
félisten
válasz
NONPLUSULTRA #503 üzenetére
+36 1 777-4853
Arra figyeljetek, hogy a csere egerre annyi garit adnak, amennyi egesz ev az eredeti eger garijabol hatravan.
Vagyis ha egy 2.5 eves Revot cserelnek, akkor az uj Perf MX-re nulla gyari gari van, megy ameddig megy, azt mar nem fogjak cserelni.
-
NONPLUSULTRA
tag
Hali.
Érdekelne, hogy milyen úton kommunikáltál a supporttal, telefonon, vagy neten?
Ha telefonon, melyik számon?Az én MX-em már nagyon haldoklik, gyakran elveszti a kapcsolatot. Benyomom a VX revot, egy kis időre, majd az MX-et visszadugva egy darabig működik, majd megint meghal, ugyanazzal a töltéssel, szóval nem hiszem, hogy aksi problémája lenne.
-
haspokk
tag
Röviden a lényeg.
-3 éve van meg az mx revo.
-1 év után akksi-töltési problémával bejelentettem a magyar supportnak-kicserélték.-A cseredarab 2 éve megy hibátlanul, mostanra kilágyult a bal gomb alatti mikrokapcsolóban levő lemezke, így duplán kattint. Jelentettem a supportnak, küldtek új mx performance-modellt.
Hihetetlenül dicséretes hozzáállás.
A kapcsolót közben tv műszerésszel kicseréltettem, fizettem 1000-Ft-ot érte és most van 2 hibátlan mx-em.
Csak a logitech-a többi mese.
-
NONPLUSULTRA
tag
válasz
worxland #500 üzenetére
Koszi a tippet, azert nem reagaltam, mert teszteltem az egeret, eloszoris felrakta ma Setpoint 4.0-at, mert azzal tuti rendesen mukodott, az ujabbakkal voltak kisebb bugok.
Sajna ujra elojott a gond, egyszeruen megall a kurzor menet kozben mintha lemerult volna, bar meg van benne nemi toltottseg ilyenkor egyeb otlet hijan felrakom toltore ezutan megint jol muxik. Lehet az aksi szaraxik. (lehet venni kulon?)Sajna amiota gyengelkedik az eger azota mar szetszedtem, semmi erdemlegeset nem talaltam benne ami hibara utalna az aksit megigazitottam benne, persze nem segitett, csak ugrott a garanciam is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest