- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.andras
csendes tag
Mióta megjelent az egér gyakorlatilag az elsők közt lehettem akik használják ezt a szériát. Eddig nem volt gond vele, ám a következő probléma jelent meg rajta:
1 kattintásra dupla kattintást csinál vagy ha lenyomva tartom az egér gombot akkor akár többnek is érzékeli.
Mikrokapcsoló para ? Avagy valami vezérlés ? Javítható-e a probléma ?
Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ? -
totga@
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen, igencsak koros, de kedvenc egerem. Megvettem hozzá már a mikrokapcsolót, mert a bal gomb elkezdett akadozni, viszont nem annyira vagyok szakember, aki ezt ki is tudná cserélni. Nincs valakinek ötlete, javaslata,h kihez lehetne fordulni aki némi pénzmag ellenében orvosolja a problémámat?

Köszi előre is!

Üdv Nektek!

-
Üdv!
Az MX 1000-es dokkolójával lehet tölteni az MX Revolutiont?
Sajnos a dokkolóm vezetéke meg lehet törve valahol nemsokkal a csatlakozó után, és nagyon sokat kell tekergetnem a vezetéket, h érintkezzen, így meg nem nagyon tudom használni.

-
desigo
senior tag
Az egér felső részét és az alsó részét összekötő szalagkábelt vajon be lehet szerezni valahonnan?
Esetleg nincs valakinek halott egere amiből ez menthető? -
nyunyu
félisten
Regebbi SetPointokat itt talalod.
Setpoint480.exe vagy setpoint480_x64.exe kell neked, attol fuggoen, hogy 32 vagy 64 bites a windowsod.Abban nem vagyok biztos, hogy W8-ra felmennek-e, 8.1-re biztosan nem.
-
nyunyu
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mondjuk en a regi SetPoint 4.80-at hasznalom.
Mar nem emlekszem, hogy az alap 4.80-ban volt-e middle button opcio a kereso gombon, vagy az UberOptions csinalja, de en ugy hasznalom.
Metrositott 6.xx szeriabol a fele opcio kimaradt.
Most már csak azt kérdezem, h a lendkerék funkció az ennél az egérnél nem megy? Arra az effektre gondolok, amikor görgetésnél tovább görög az oldal, nem csak 3 oldalt pörget le/fel.
Azt hiszem használtam már olyan egeret, annak mintha a görgője is lazán görgött volna, de ennek nem olyan, ez csak sima görgő, amennyit forgatom, annyit forog csak, nem görög tovább.Elvileg a gorgo gombjanak lenyomasaval tudsz valtani a racsnis es a lendkerekes mod kozott, ha nincs felteve a SetPoint.
Ha fel van teve, akkor a SetPoint vezerli: alapertelmezes szerint pl. kikapcsolja a racsnit, ha inditasz egy bongeszot, de Excelben meg visszakapcsolja.Sebessegfuggoen kikapcsolhato beallitast amugy csak az MX Revo tudja, illetve elvileg a VX Nanot lehet meg szoftveresen okositani erre a trukkre, mivel abban is villanymotor mozgatja a racsnit.
Tobbi lendkerekes L egerben mechanikus a racsni ki/bekapcsolas. -
Na, köszi, megtaláltam a megfelelő beállítási módot.

Amit te javasoltál, az sajnos nem működik, mert a legördülő listából nem lehet kiválasztani a "middle button" funkciót annál 4. gombnál.
Viszont végigpróbálgattam a görgő 3 féle scroll funkcióját, és amire eddig állítottam, annál nem ment a lenyomott egérgörgő, vagyis annál nem csinált semmit, ezért nem működött nekem.
De most átállítottam másik scroll funkcióra, ezzel már működik az egérgörgő lenyomása is.
Érdekes, mintha már próbálgattam volna ezeket, de nem akart akkor még menni, most mindenesetre okés lett.Egyénként megoldottam a dolgot úgy is, h a 4. gombra rátettem egy billentyűzet kombinációt, ami elvileg az új lap megnyitása a háttérben (ctrl + altgr+ enter) volt, de sajnos ez nem mindegyik weboldalnál működött.
Most már csak azt kérdezem, h a lendkerék funkció az ennél az egérnél nem megy? Arra az effektre gondolok, amikor görgetésnél tovább görög az oldal, nem csak 3 oldalt pörget le/fel.
Vagy az másik Logitech MX egerek tulajdonsága?
Azt hiszem használtam már olyan egeret, annak mintha a görgője is lazán görgött volna, de ennek nem olyan, ez csak sima görgő, amennyit forgatom, annyit forog csak, nem görög tovább.És köszi, h benéztél a topicba, láttam, h te válaszolgatsz itt, már épp meg akartam kérdezni priviben, h hátha tudnál segíteni.

-
nyunyu
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Kereso gombra rabindeled a middle button funkciot.
Mivel mostanaban videken vagyok, nem tudok screenshotot tolni a pontos beallitasrol.
-
Üdv!
Vettem egy ilyen egeret.
Megszoktam, h ha az egereimen az egérgörgőt lenyomom egy link, hivatkozás fölött, akkor a következő fülön nyitja meg a böngészőben az adott oldalt.
Szinte mindent így nyitok meg.De nem tudom, ezzel a csoda egérrel ezt hogy tudom megvalósítani?
Letöltöttem a hozzá való setpoint (6.65-ös verzió) szoftvert, de a beállításokban nem találok lehetőséget rá. Vagyis a legördülő menüből melyiket kell kiválasztani, h akár a görgő fölötti kis gomb, vagy a görgő egyik-másik döntése ezt a funkciót működtetné?Ugye angolul van, azt hiszem már végigpróbáltam az összes olyan nevet a legördülő lehetőségek közül, amit nem ismertem, szóval most vagy kimaradt, vagy tényleg nem lehet ezt beállítani?

-
jeni
félisten
Üdv
Nálam is van egy ilyen dobozos rágcsálom. Anno használtan jutottam hozzá.
Az a gondom vele,hogy nem minden esetben működök az akadozós racsnis dolog a görgő kerék több esetben simán akadás mentesen pörög,hiába kapcsolom be a görgő alatti kapcsolót ehhez.
Mi a teendő? Hardveres hiba ez? Javítható? Mivel nincs gari rá(papír sem) nem hinném,hogy a Logitech kicserélné vagy megjavítaná?Még annyit,hogy valaki cserélt rajta már TEFLON-t? Az enyémen picit már hullámos(a ragasztás kiengedett?)
-
Dead_slow
tag
Sziasztok!O
Régi vágyam egy ilyen egér, amióta egyszer kipróbáltam szerelmes vagyok a formába

Ezt a hirdetést most rakták fel, valaki vetne rá egy pillantást és elmondaná, hogy ő beruházna-e rá vagy nem éri meg, az akksit kérdeztem, de nincs róla infója az eladónak
http://hardverapro.hu/apro/logitech_performance_mx_7/hsz_1-50.html
Van kép az egér aljáról is.Köszi

-
Hardtech
aktív tag
Nincs valakinek fölösleges aksija az enyém mar nagyon a végét járja állandóan szét kell szedni mert pirosan villog, vagy az egérnek lenne baja már vagy 6-7 éves az egér szóval nem lepődnek meg ha az aksi szarakodna.
Azért mikor feltöltöm még igy is jó pár napig bírja az egész napos használatot csak a feltöltés kicsit macerás. Valami tipp h mi lehet a gond miért villog pirosan töltésnél? -
WolfLenny
senior tag
Nincs véletlen valakinek felesleges vevője?
Valahogy eltűnt a lakásban.Nem tudom pontosan, hogy BT vagy wifi-s volt. Azt honnan tudom meg? BT gomb nincs az egeren.
-
törölt tag
Köszi!
Sajnos tegnap áttértem win8-ra az új gépem végett, ezért már csak 6-os verziójú setpointot lehet felrakni.
Akit esetleg érdekel: A legújabbal hibásan, de a 6.32-vel normálisan működik, csak ugye itt vagy autamatikusan vagy manuálisan vált a free és a click to click spin között. Tehát ha automatára van állítva, akkor nem aktív a manuális kapcsoló...
-
törölt tag
Üdv!
Szerintetek melyik az utolsó még normálisan használható verziószámú setpoint mx revohoz?
Az újakkal nekem sosem működik a görgő úgy ahogy kéne...
Azt hiszem a 4,7-set használtam idáig, de azzal meg felhasználóváltáskor akadnak gondok. -
nyunyu
félisten
Eger topik FAQjaban irt tappancsgyartok kozul egyedul a SlickSurfnek van MX Revora szabott tappancsa.
Ez persze nem jelenti azt, hogy csak ez az egy opcio letezik, barmilyen tappancs raragaszthato, max hulyen nez ki, ha hatara forditod az egeret.
Pl. egyik egeremen HyperGlide MS-1 van (2 az elso tappancsra, masik ketto a ket hatsora ragasztva), masikon meg HG G5.
MS-1-et meg az MX1000-hez vettem 6-7 eve, masik csomagot Perf MX-hez szantam, aztan a melos egeremen kotott ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest