- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
sziasztok!!
Nekem is ilyen egerem van, és kb 2 hete vettem észre rajta hogy rápakolom a töltőre, elkezdi tölteni, és mikor a 2. kis ledről ugrik a 3.ra ezt megcsinálja vagy 4x 5x, aztán visszaugrik a piros ledre...
Mondjuk ezt sem minidg csinálja... Most úgy próbálkoztam h kikapcsoltam és úgy töltöm de akkor is ugyanezt csinálja... és a legfurább az egészben, hogy nem is tölti fel teljesen eddig 60%ot tudtam belőle kihozni, ha ráteszem a töltőre csinál egy ilyen piros ledes játékot akkor leugrik 25%-ra... Szerintetek? -
oliba
őstag
Akkor ide a válasz, nem PM-be

Úgy kapcsolódik az akksi a helyéhez, mint a Nokia 3310-esbe. Szinte ugyanakkora akksija is van, ha nem csalnak az emlékeim
Kiszedtem, megpucoltam a csatlakozóit, mert szép fekete színű volt, visszaraktam és voálá 
Schanyee: ha garanciális, akkor hozzá ne nyúlj. Ha meg mégis akarsz valamit, akkor az egér allján az érintkezőket pucold meg. Enyémek is tök redvásak voltak, de mondjuk az nem használt neki. Nagy talp alatt van két csavar és az alsó két pici talp alatt is két csavar van. Innentől kezdve simán leemelhető a teteje az egérnek! Onnan már látni fogsz mindent

-
nyunyu
félisten
válasz
Schanyee
üzenetére
Garanciaban a komplett egeret cserelik.
Hivatalosan nem szervizelheto otthon az eger, ugrik a garija, ha megprobalod.
Egyebkent 2008. szept 1 ota csak cserelheto akkus keszuleket lehet piacra dobni az EU-ban, megelozendo a hasonlo szopasokat, mint amit a hibas Sony akkuk produkaltak az iPodokban. (Ott ugye komplett iPod ment a kukaba...)
-
oliba
őstag
Szétszedtem az egeret, az akksit megpucoltam, és egyenlőre lehet tölteni

-
oliba
őstag
Hogy én is lehúzzam, mivel párszor már megtettem, most meg az aksija szar. Felteszem töltőre, leveszem piros...Akkor mondom jólvan, feltettem egész éjszakára, most reggel ránézek, villog a piros a töltőn
Leveszem, hát persze, hogy piros az aksi szintje -
Keksz
senior tag
Meghulyult a kozepso gorgom.
Lefele tekerem es atvalt a kattanassal a gyors modba es igy eleg durvan szar vele scrollozni egy kis oldalon, plusz ugye ha nem tekerek rajta akkor egy nagyot akkor visszaall, majd bekapcsol es ezt igy folymatosan.szerk: latom nem csak nekem van ilyen bajom ;)
bongeszobe csinalja, kb mas programot nem is hasznalok ahol kelleneszerk: setpoint/wheel settingsben atallitottam free spinre, majd vissza click-to-click -re es azota jo
-
Csabee.
nagyúr
a teszt eredménye az hogy amióta figyelem, azóta normálisan működik, a word-be excelbe office alkalmazásokba racsnizik! Igazából ott teljesen jó is az nekem, mert nincs szükségem arra hogy végig pörögjön a 10.. vagy akárr több 100 oldalon
csak szép lassan görgetem
Úgyhogy tökéletesen működik csak én voltam a tudatlan
-
Csabee.
nagyúr
hülye vagyok, most tünt fel hogy csak bizonyos programoknál racsnizik
azt hiszem.. de még tesztelgetem 
-
Driverben rendben van minden? Minden programhoz külön be lehet állítani, hogy free spin vagy click-to-click legyen. Amikor néha racsnizik néha ne, akkor ezt ugyanabban a programban produkálja? Ha igen, és hol előjön a hiba, hol nem, akkor mindenképpen élj a jótállás adta lehetőségekkel!
-
Csabee.
nagyúr
hali, ha nekem a görgő már csak "racsnis"an megy, akkor garanciába kicserélik? nem tudom mi lelte ezt...
-
david11
csendes tag
Így van, teljesen ugyan ez történt velem is.
Az a gáz, hogy most kaptam meg a logitól gariban, most rá 2 napra megint írjak, hogy bocs, de kérek egy harmadikat?
Free-spinben használom most, a kattintásra beállítottam egy gombot.Megpróbálom megszokni ezt ha már ezt történt, de én a másikat módot(click-to-click-et) jobban szerettem.
Azért lehet írok nekik, hogy most meg ez történt.
De ez az egér kész rémálom komolyan... -
Nyugdíjas
nagyúr
Én is jó régen irtam már ide, de asszem nekem már lassan egy éve megvan. Annyira szeretem, hogy soha, semmilyen más rágcsálóra. A gombjaira annyira jól be tudtam programozgatni az OSx ficsőrjeit (spaces, ablakok szétdobása, goto desktop, stb...), hogy olyan gyorsan tudom kezelni az oprendszert vele, hogy leirhatatlan

Nah, ömlengtem egy picit én is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
david11
csendes tag
Végre megjött az egér(teljesen új), erre kb fél óra használat után most a click-to-click ment szét a görgőben. Akár erre van állítva, akár a free spinre, mindkét állapotban szinte ugyanolyan símán pörgethető.Nem akadnak meg a fogak, ha a click-to-clikckre van rakva, csak olyan kicsi mértékben, mint ha free spinben lenne.
Lehet váltogatni is a kettő mód között lenyomással, de szinte semmi különbség nincsen, egyszer csak egy görgetés után lett sokkal lazább.
Van viszonyítási alapom, itt van a másik mellettem de annál normálisan működik.
Az előző egérnek ezzel nem volt baja 2év után se, annak a kattintója ment tökre, de ebből most már tényleg elegem van amit ez az egér csinál.
Nem hiszem, hogy szoftveres a hiba, mert ezt, hogy ha click-to-click módban van a görgő mennyire akadjanak be a fogak nem lehet tudomásom szerint sehol sem beállítani, legalábbis én több mint 2év után nem találtam még ilyet.
Ha mégis valaki tud valami ilyenről pls írja le. -
Elég sok negatív visszajelzés van a topicban, így növelném az elégedett felhasználók postjainak sorát. Örömködés indul.

Érdekes, sosem gondoltam volna, hogy szükségem lenne a SmartShift-re. Amikor olvastam a teszteket, furcsálltam is a dolgot, hogy meglendíti az ember, az meg ott szabadon forog, hát mire jó az? Aztán 3 perc alatt oan természetes lett a dolog, hogy most azt nem értem, hogy élhettem eddig SmartShift nélkül.

Játékok alatt is nagyon jól teljesít ez egérke, akadozás, jelvesztés nincs. UberOptions-szal az oldalsó görgőt is 3 gombnak veszi, bár a játékok közül ezt csak kevés komálja. Ugyanakkor simán megoldható a dolog, ha a játékban betűkre konfigolod az adott funkciót, majd a SetPoint-ban készítesz profilt az adott játékhoz, és ott az egérgombokhoz az adott billentyű-leütést társítod.
Eddig egyszer töltöttem fel, 5 napja megy. A driver 10 napot ír még, a kijelző szerint félig van az akksi.
Örömködés vége.

-
A bal görgő a hangerő.A search gomb az asztal-t jeleníti meg.A középső meg aközépső gomb.
A görgő meg szabadon futó módban van végig
-
Csabee.
nagyúr
igen nagyon tetszik az egér!
tegnap eléképesztő 13.000ért jutottam hozzá
de még 1 nagy "gondom" lenne.Eddig megszoktam hogy firefoxban ha böngészek, akkor a görgőt lenyomva egy lapnál,linknél akkor új lapfülön megnyílik az adott oldal!
Esetleg hoy lehetne beprogramozni ezt? pl az is jó lenne nekem ha a görgőt jobbra nyomom és úgy megnyílik az oldal új lapfülön!Valakinek megoldás erre?
-
Csabee.
nagyúr
közben megtaláltam hogy szoftver leszabályoztam click to click miatt kattogott a görgő, de kivettem és msot halk!
amugy nagyon klassz az egér 
-
Csabee.
nagyúr
Hello ma lettem gazdája egy ilyen egérnek
nagyon bejön! a görgővel viszont még nemvagyok tiztába.. úgy elmékszem hogy mikor simán görgettem akkor nemvolt hangja és forgott 1000el.. viszont mikor lenyomtam akkor utána mint a régi sima görgők "kerreg" és ugye lassabban pörgött, de msot akár hogy nyomgatom, azt csinálja hogy eleén "kerreg" utána meg pörög ezerrel.. közbe feltettem az egér driverét! szerintetek ezt számítotvalamit? vagy mindenkinél ilyen? -
-
david11
csendes tag
Nagyon megköszönném, ha meg tudnád kérdezni, hogy mivel hozták ki(minél elöbb)
Ha esetleg futár, gondolom valamelyik magyar, pl GLS?
Illetve ugye nem a logitech hívott föl?(2számot is meg kellett adni még ott)
Szerk.:Még nem küldtél vissza semmit, de már megkaptad az egeret ugye? -
31-én kaptam meg a választ.Gondolom jan 5-én adták fel.3 nap.
Posta vagy futárszolgálat,nem én vettem át.Nagy doboz,szerintem futár.Meg telefonon is hívtak,hogy megjött csak nem tudtam felvenni.
Véleményem róla
előny:
könnyű
görgő az szuper
6m-re is működik
nagyobb talpak
jól bírja az akksi
tök jól be lehet programozni a gombokathátrány:
nem annyira kényelmes mint az 1000-es
piciAz egér csak ergonómiában rosszabb,minden másban jobb

-
david11
csendes tag
-
Asszem beleszerettem picit ebbe a rágcsálóba, pedig nagyon hezitáltam, ahogy átfutottam a topicot. Az megnyugtatott, hogy nyunyu nem vágta ki az ablakon.
Mivel kb. 50-50%-ban játszom, és használok egyéb alkalmazásokat, így erősen gondolkodtam egy G9-esen is, de dolgoztam vele egy napot, és letettem róla, valahogy nagyon nem állt kézre. Ugyanakkor sokan lehúzták a Revolution-t játékokban, ezért voltam bizonytalan. Nos, pontatlanságot eddig nem tapasztaltam (D3, FO3,Obli, CS:S, HL2, stb.), bár én durván minimális érzékenységen tolom a játékokat. Az külön öröm, hogy mondjuk Fallout3-ban az iránygombok és az ugrás kivételével minden mást fel tudtam programozni az egérkére.
-
Hello.Ma kaptam meg az egeret.Most éppen töltőn van.De nem tartom annyira kényelmesnek mint az 1000-set.
Írtak valamit e-mail-ben nekem is,hogy vissza kell küldenem valamit.Mindent vagy csak a reciverét?Vagy ha tudsz angolul,lefordítanád pontosan(szerintem ua a szöveget kaptuk) -
Ez az UberOptions nagyon tetszik, az meg különösen, hogy a 4.7-es Setpoint-tal is kompatibilis, illetve, hogy ez utóbbi nagyon szépen kezeli az MX510-esemet, amit játékra tartok.
Egyelőre tetszik az egerentyű, tényleg nagyon kényelmes. -
david11
csendes tag
Sikerült elintéznem az egeret, azt mondták, hogy ki fogják nekem szállítani az új egeret , és mikor megjött küldjem vissza a mostanim receiverét.
Mondjuk ezt kicsit furcsállom, hogy nem csak akkor küldenek újat, mikor megkapták az usb-t, pedig jól értelmeztem a levelet.
Mindenesetre örülök, nagyon segítőkészek voltak, és pár órán belül válaszoltak a kérdésekre/levelekre.(most már csak várakozni kell, hogy megkapjam a mailt, hogy elküldték) -
nyunyu
félisten
Egy eve nyuzom a Revot atlag napi 12 orat...
MX700-am optikaja 2 eves korara hulyult meg teljesen, MX1000-nek meg a mikorkapcsoloja ment szet 2 ev alatt.
De most elore gondolkodva felirtam az eger adatait, aztan ha doglik, akkor nem allok neki itthon szervizelni, mint az MX1000-et, hanem a Logitech support fejehez vagom.
Faxom fog nekik megint 15k-t csengetni iden karacsonykor, hogy legyen egerem.
-
david11
csendes tag
-
xgyuri
csendes tag
Akkor csak nekem van szerencsém ?? mint fentebb írtam, az én Revomnak az ég világon semmi baja, semmi bug, csak a remek élmény!
-
nyunyu
félisten
Eger azonositoi:
M/N: M-RBQ124 (vevoe C-UX34)
P/N: egyedi, nem ugyanaz, mint a vevoe
PID: ugyanaz, mint a vevo PID-je.Egyebkent mar az MX700 alja is olyan volt, mint a kaparos sorsjegy fedoretege.
Plusz a tappancsok vastagsagan is sporolnak.Szerintem direkt csinaljak, hogy ne tudd ervenyesiteni a gyari garit...
(Nalam csak azert ep az 1 eves Revo alja, mert amikor megvettem, atraktam ra az MX1000-rol megmaradt HyperGlide tappancsokat. Az 2mm vastag teflon...)
-
david11
csendes tag
-
Nem fűzök hozzá sok reményt
Azt mondják,hogy ha láttad a kopást,miért nem írtad le külön a sorozatszámot.Különben úgy sem vesznek át semmit.
Nincs rajta a számlán semmi sorozatszám,dobozon sincs.Bizonyítsd be,hogy ezt az egeret vetted és nem cserélted el valakinek az egerével.Amit így nehéz. -
-
david11
csendes tag
Ezt nem annyira értem grabber.
Le kellett volna ragasztanom cellux-szal az egerem alját? Mivel amin ez rajta van az egér alján szinte egy síkban van az egér talpaival, így egy ilyen ragasztás esetén az egér közepén vastagabb lenne a borítás mint a szélein a talpakkal.De most komolyan, nehogy már erre kelljen gondolnia az embernek, hogy az egér alját védje meg a kopástól, ami a garanciához nélkülözhetetlen.Ráadásul úgy van ráírva, hogy kaparni sem kell, úgy válik le róla...(megnéztem, megvan az összes papír a dobozban amit adtak hozzá, de ezek a számok sehol nincsenek papírra írva). -
Működik,kattog is.Én nem panaszkodom rá,bár kíváncsi lennék milyen lenne,ha halkabb.Nincsen vele bajom.
Viszont a görgő kapcsoló hihetetlenül sz@r.Erősen kell lefelé nyomni és akkorát kattan,hogy ébreszteni lehetne vele.
A generic button meg lötyög.A Revo-nak elég ronda téglalap töltője van.A mostani sokkal szebb szép gömbölyded formák

david11: Már lekopott az enyémről minden.Celluxot meg nem rakok rá,mert nem kényelmes annyira.
-
nyunyu
félisten
Bal gomb...
Ocska kinai D2FC-F kapcsolo van benne, mig 10 eve a MouseMan+-ba meg japan D2F-F-et tettek.
Ennek darabja ~250Ft az elektronikai szakuzletekben kiskeraron, szoval Logitech azon az 5 kinai kapcsolon sporol kb. 500Ft-t egerenkent, vagy meg annyit sem
(Ehhe, 1000db-os tetelnel mar alig 0.6-0.7 USD a D2F-F darabja.)
-
nyunyu
félisten
Nem tudom kinek volt mx1000-se,de nekem sose bírta tovább 2 napnál.
Nekem uj koraban siman elment 10 napig egy toltessel, pedig nem kimeltem. (napi atlag 12 ora)
2 ev utan meg mindig 4-5 napot birt, csak hat szetment a kinai mikorkapcsolo, en hulye meg nekialltam barkacsolni, ahelyett, hogy Logitechel csereltettem volna a komplett egeret.MX Revoban viszont feleakkora kapacitasu akku van, mint az MX1000-ben, na ez tenyleg nem birja 3 napnal tovabb.
-
david11
csendes tag
A bolti gari/számla ahol vettem az egeret már nincsen meg.Egyébként doboztól kezdve minden megvan.
Így is lehet kezdeni vele valamit?
Illetve amit te említettél, ha elviszem egy szervizbe, meg tudják szerelni? Nem szeretném ezt a 20+ ezer forintos egeret kidobni, inkább fizetnék valamennyit a szervizért. -
Nem tudom kinek volt mx1000-se,de nekem sose bírta tovább 2 napnál.Viszont Szenteste írtam a Logitechnek,hogy az egeremnek lassan lejár a garanciája és már csak fél napot bírja az akksija.Hajnali 4-kor Karácsonykor visszaírtak ,hogy ha minden rendben a garival akkor küldenek egy revot.
Már csak a postát várom
-
nyunyu
félisten
Egyebkent amig japan Omron mikrokapcsolot hasznalt a Logitech, akkor meg boven 4-5 ev volt az elettartamuk, de 6-7 eve attertek az olcsobb kinaira, ami tenyleg tonkremegy 2 ev alatt

-
nyunyu
félisten
Hazilag mikrokapcsolo csere eleg eselytelen, sikerult elqrnom a felig meg mukodo MX1000-et, mert tulmelegitettem pakaval az elektronikat.
Elobbi linkre irj te is, hogy elromlott a mikrokapcsoloja, adjanak ujat.
Mivel meg nincs 3 eve, hogy gyartjak az MX Revot, sorozatszam alapjan siman jar a gari...
-
david11
csendes tag
Több mint két éve van ilyen egerem, és mostanra teljesen használhatatlanná vált.
Már a kezdetek óta van baj azzal, hogy néha belassul, akadozik ha a gép hátuljába van dugva az usb, ezért előre kellett kivezetni(takarás miatt), de nem is ez a legnagyobb gond.
Pár hónapja vettem észre a jobb klikken, hogy nem nagyon akar működni.Benyomom normálisan(kattan is), de semmi nem történik.Mostanra a helyzet olyanná vált, hogy jóformán erőből támaszkodni kell az egérre, hogy érzékelje a kattintást.
Emellett a bal gombja is már gyakran duplát kattint(jobb is), kijelölni vele szöveget szinte lehetetlen.
Legnagyobb baj, hogy a garit/számlát elvesztettem és nem tudom, hogy meg e lehetne ezt logiteches garival oldani valahogy(ha jól tudom minden termékre 3év gari van).
Esetleg nem garanciálisan ha elviszem egy szervizbe, lehet ezt a kattintást valahogy orvosolni? Esetleg megpróbáljam szétszedni itthon, de megyek ezzel valamire?
Ha tud valaki pls segítsen, mit tudnék tenni.
Végezetül, ha valaki tervez egy ilyen egeret venni és jót akar magának, akkor NE tegye! Kinézetre meg minden másra (főleg a magas árra..) úgy tűnik, hogy nincsen ennél jobb egér, de valójában borzalom az egész. -
törölt tag
Üdv!
Sikeresen eltörtem a revo-m stick-jét.
Nem tudja valaki a magyar logitech e-mail címét?
Megpróbálkoznék velük... -
Zelmor_
csendes tag
Helloka, van egy vadi uj Mx Revom elado. a Hirdetes itt talalhato: [link]
-
levad
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy ilyen egeret, és rájöttem, hogy kell valamilyen egérpadot vennem hozzá. Pontosabban nem szeretném elkoptatni az asztalon
Nem fps játékos vagyok, úgyhogy nem kell a legkomolyabb, de gagyit se szeretnék venni. Tudtok valamit ajánlani hozzá?
Egyébként még csak 2 órája van a kezem között az egér, és máris beleszerettem
-
nyunyu
félisten
ha pl. elveszítenéd az MX Revo vevőjét
Akkor szol a Logitech supportnak, aztan adnak ujat.
De ahogy elnezem, a CDW-ben is hasonlo vevo van, nem lennek meglepve, ha parositas utan menne az MX Revoval, es akkor nem kene 2 vevot dugni a gepbe.Parosito progi meg kint van a Logitech weblapjan, de amugy a SetPoint is felrakja.
Paroztatas:
-elinditod a progit
-lenyomod az egeren a bal gombot es nem engeded fel
-eger aljan power off, majd on
-bal gomb meg mindig le van nyomva, 5x jobb gomb
-bal gomb elenged -
xgyuri
csendes tag
Úgy gondolom, hogy nyugodtan vehetsz, ugyanis ha pl. elveszítenéd az MX Revo vevőjét akkor búcsút inthetsz az egerednek, mert nincs másik amivel fogná a jelet... pl. ha van egy lan partyn 10 MX Revo akkor nem ütköznek ;)
Ebből gondolom, hogy a billzet sem ütközne
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy ilyen egeret... Tehát ezzel nincs is semmiféle kérdésem, olvasgattam a fórumot...
Szóval a kérdés amivel hozzátok fordulok, mivel szettet szerettem volna venni, de ez az egér csak a mx5500al van egyben, annak az ára meg mondjuk azt eléggé húzós... így annak a vásárlását kihagyom, ha megveszem a revolutiont, akkor utána mondjuk vehetek hozzá valamilyen vezeték nélküli billt? (logi wave-re gondoltam) Értem úgy, nem fognak kavarodni a jelek vagy ilyesmi? Most lehet hülyének néztek, de nagyon nem vagyok képbe ezekkel a cuccokkal

Köszönöm

Üdv: Máté
-
defiant9
tag
+1 szavazat a "ne vegyél ilyet" -re MX és VX revo egerek 3 különböző konfigban ugyanazt az akadozást produkálták ami az usb vevő ki-be tétele után ideiglenesen megszűnt. A hiba független a vevő távolságától, nem is az árnyékolás okozza(visszadugás után is ugyanúgy le lenne árnyékolva), driver sem számit(setpoint vs. alap egér meghajtó), szvsz. hardverileg bugos.
-
xgyuri
csendes tag
Hát olvasgatom ezt a forumot, de nekem eddig semmi.
Elején engem is kicsit elriasztott ez a "FPS-re szar", meg a rengeteg hiba, de belevágtam.
Én nem bántam meg, így 3,5 hónap után semmi extrát nem produkál.Igaz a gép mindig frissítve van (mindenféle updater aktiválva), de Vistát használok, meg G15 billzetet, meg SetPoint 4.60.122, meg nVidia kártyát, meg mit tudom én mit írjak le, hogy minél pontosabb leírást adjak, de eddig se dupla klikk, de lassulás, se bug, csak a tökéletes kielégítése a gazdinak
(jó ez egy kicsit kemény volt)Remekül kihasználom a Search gombot, az előre hátra gombot, a görgetést is megszoktam, sőt jobban szeretem a gyors görgöt, mint a kattogós részét.
kb, 1,5 - 3 hetet bír ki egy töltéssel, attól függ mennyit nyúzom.A vevő és egér közt lévő távolság kb. 60-80 cm (G15 billzet baloldali USB-n lóg a vevő)
Sok játék alatt teljesített már (Dead Space, FEAR, Red Alert 3, Tomb Raider, Unreal Tournament, Left 4 Dead, Half-Life 2, Warcraft, StarCraft, Diablo 2, Crysis, FarCry, és sorolhatnám még 1 ideig, és szó szerint semmi baj, simán játszom velük.
Igaz nem vagyok egy Hardcore gamer, de nem is egy N00b, és én mondom, az embereknek inkább az a baja, hogy nehéz, jobban szeretik a könnyű egeret, a vevője pontos, és nem lassú...Azért hogy mondjak valami problémát is. pl. a fegyver zoomolást mindig a görgő lenyomására helyeztem, nem mindig működik (10-ből 2szer) és változik a görgő is ugye, azaz gyors vagy kattogó, ezért átzoktam egy másik billentyűre.
Én egy Microsoft Laser Mouse 6000-et használtam, csak már koros volt szegény és lecseréltem... hát nem bántam meg, pontosabb, gyorsabb, szebb, okosabb.
Sokakkal ellentétben én igenis csak ajánlani tudom ezt az egeret. Egy G15-tel igazán remek páros számomra ;)
-
nyunyu
félisten
Gep hatulja helyett az elejebe dugd a vevot, hatha a gep fem haza arnyekol tulzottan.
Alatet? Nalam semmi baja sem volt a barna laminalt asztallal, a talpainak gyors kopasan kivul, most egy muanyag bevonatos szivacs alateten kergetem, ezen legalabb nem nyikorog a HyperGlide, meg jobban csuuuuuuuuszik.

-
Keksz
senior tag
Mondjatok már nekem vmi jó egérpadot hozzá.
A g7 -hez volt egy Qck steel padom, pixel.hu -tól, de vhogy azt nem szereti, plusz a fekete asztallapot sem amit alternatíva ként fel tudok neki ajánlani.Így húzom az egeret a kép bal oldaláról a jobbra, vagy le, és így megáll. Durván! Idegesítő.
Olyan mintha így töltene a gép, és az egér megáll.Vagy ez vmi más hiba?
Setpoint: 4.60.122
-
Krisssz
csendes tag
Hali Most vettem egy ilyen egeret és rögtön egy olyan problémám lenne, hogy az egér tetején lévő görgő miért nem görgeti a lapokat pl, firefoxban, vagy windowsban is az ablakokban, vagy bárhol. Nem csinál semmit. Az biztos, hogy jó, mert rádugtam egy másik gépre és ott egyből jó volt. Szerintem valami az én gépembe van, csak fogalmam sincs mi okozhatja ezt, miközben a többi gombja normálisan működik. 4.60-as setpoint van a gépemen. Akinek lenne vmi ötlete azt megköszönném!
-
nyunyu
félisten
Egy ideig jó volt, és most 2 hónapja néha előfordult, hogy duplán klikkelt egy klikk helyett. Először nem tudtam mi történik annyira ritka volt. Mostmár minden 7-8. klikkelésnél duplán érzékel. Hajkitépős.
Már nagyon várom, hogy ez a rontás is elmúljon róla, hogy egy újabb, még innovatívabb hiba jelentkezhessen. (pl random görgőforgás vicces lenne, vagy cincoghatna is akár)Nem fog elmulni, mivel a kinai mikorkapcsolo a veget jarja

Gariztasd le, amig lehet.
-
laforge
csendes tag
Én logitech párti voltam mindig. Most egy éve használom a Revo egeret, és hát appám...
Ennyi bugot, hibát, bajt még semmilyen hardver nem produkált. Kezdte a lassúsággal. Az tartott egy hónapig, utána meg-meg akadt néha. Aztán gyors lett, de néha hatalmasat laggolt.
Aztán az is elmúlt és utána tönkrement a töltő egység. Volt, hogy nem töltött hanem még jobban lemerült a dokkon. Állandóan vörösen villogott.
Aztán nem tudom miért, de az is elmúlt magától! (tudom most noobnak, tűnök, de értek annyira a hardverhez, hogy ne írjak ilyet ok nélkül)Egy ideig jó volt, és most 2 hónapja néha előfordult, hogy duplán klikkelt egy klikk helyett. Először nem tudtam mi történik annyira ritka volt. Mostmár minden 7-8. klikkelésnél duplán érzékel. Hajkitépős.
Már nagyon várom, hogy ez a rontás is elmúljon róla, hogy egy újabb, még innovatívabb hiba jelentkezhessen. (pl random görgőforgás vicces lenne, vagy cincoghatna is akár)
Havonta egyszer teljesen leáll, ilyenkor ki-be kell kapcsolni, és a recievert újra bedugni usb-be.
NE VEGYETEK ILYET! Aki megveszi, magára vessen. És mielőtt pechesnek tituláltok, nézzetel körül a Logitech tech forumán (anyázás és sírás minden oldalon a Revo miatt. Minden felsorolt hibámmal találkozhatsz)
Az "FPS-re nem jó" az marhaság. Bárkit fejbeküldök bármilyen online multizásban vele, parasztvakítás a sok játékos egér, nem múlik azon semmi. Kellően gyors ez is, ha te is az vagy. Ha meg valaki béna hozzá, azon nem segít egy Razer egér sem.
Ami miatt nem tudok megvállni tőle az a design és a kényelem. De a dupla-klikk miatt kénytelen leszek cserélni.
Ha hardverileg stimmelne, ez lehetne a világ legjobb egere, de így csak egy roncs. Akinek meg rendesen megy az imádkozzon minden este, hogy úgy is maradjon.
-
Keksz
senior tag
Nekem vista alatt néha olyan mintha nem menne az egér, pl ha balról jobbra végighúzom akkor néha így megáll.
XP alatt ha jól emlékszem nem volt ilyen gondom.
Plusz sokszor van h egyáltalán NEM mozog.Ötlet?
-
bufurc
tag
up
-
killer2
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Igen, igazad van, ezt nekem kell eldöntenem. Én is valami olyan helyet keresek most, ahol ki tudom próbálni. Köszi a válaszokat.
-
Beowulf_78
addikt
Ki kell próbálni mind a kettőt. Pixel KFT-nél ki lehet próbálni nagyon sok egeret, különböző egérpadokkal. Menj el, és nézd meg, próbálgasd ki őket. Nem nekem veszed, hanem magadnak, szóval tök mindegy hogy én mit mondok.Az egérvásárlás abszolút szubjektív választáson múlik. Valakinek ez valakinek az.
-
killer2
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Valami érv van, vagy csak úgy. De tényleg, miért ajánlod jobban a Razert?
-
killer2
tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Jó ok, akkor ez sajna felejtős. Pedig nagyon jól néz ki, de eddig mindenhol azt olvastam, hogy alkalmatlan FPSekre. Akkor G5? Vagy talán inkább valamilyen Razer? Abból a Copperhead-et néztem, csak a G5 jobban bejött kialakításra. Meg G15 billentyűzetem van és akkor már legyen min2 Logitech, csak mert olyan szépek együtt

Te milyen egeret ajánlasz játékra? -
Beowulf_78
addikt
Felejtsd el a vezeték nélküli egereket ha játszol. Nekem G7 volt, és bár nagyon jó egér, játékra alkalmatlan. Ez a véleményem. Nagyon jó a vezeték nélküli, de ahol a pontoság, és gyorsaság számít oda mindenképpen vezetékes kell. G7 után jött a mostani Razer Copperhead zsinóros, és annyira más játszani vele, ég és föld. Az biztos hogy egerek tekintetében maradni fogok a zsinóros Razer-nél, szvsz. jobbak a Logitech megoldásainál...
kb. 2 éve nyúzom, és tökéletesen müxik. Ettől a Logi még jó, több Logi termékem is van (adatlap), de ha valami jobb, ott nincs mit tenni. 
-
killer2
tag
válasz
di-courage
üzenetére
Sziasztok!
Jó ideje nézegetem már ezt az egeret és nagyon tetszik, de így ahogy olvasgatom a fórumot, igencsak elbizonytalanodtam. Nem vagyok profi gamer, de sok FPSt játészok és néhányat azért komolyabban is. Megfelel egy MX Revolution mint komolyabb FPS egér? USB hosszabbˇítóval 10-20 cm-re lenne az egér a vevőtől, így milyen lenne? Vagy felejtős és vegyek inkább G5öt? Az a másik egér, amit nézegetek, csak hát az MX Revo nagyon megtetszett és ránézésre sokkal kényelmesebb is.
Szerintetek használható ez komolyabb FPS játékokra? Nem vagyok nagy FPS kocka, hogy 640x480ba minimumon tolom, hogy meglegyen a négyezer FPS, de azért nem árt, ha jól lehet vele játszani.
Szóval, mit mondtok? Ha főként játékra kell, akkor mindenképp G5 vagy az MX Revolution is van olyan jó? -
di-courage
csendes tag
Jó estét mindenkinek!
Augusztus közepén vettem meg ezt a csoda egeret. Nagyon pofás, szeretem, hasznos az alkalmazás váltó görgője, 1szóval, tökéletes egér számomra.
De mivel az xp-m haldoklott, így kénytelen voltam újra tenni. Utána természetesen felraktam a setpoint-t, és abban a pillanatban, amikor kiírta a setpoint,hogy végzett a telepítéssel, az egerem is, valamint a billentyűzetem is felmondta a szolgálatot, egyszerűen semmire sem reagáltak (a bill.:logitech s510 media). Ezért le kellett hoznom a padlásról a vezetékes billentyűmet, és letöröltem vele a setpointot. Újra indítottam, és már jó is volt... furcsa dolgok...
Vki tud vmi megoldást javasolni? Mert azt már letudtam magamban, hogy 1szerre nemtudom az egeret és a billentyűt konfigurálni,mert nem ismerik fel egymást a setpointok,de inkább akkor az egeret választanám elsődlegesnek. Ez is egy érdekes dolog a logitech-től...
Válaszokat várom, s előre is köszönöm azokat!
-
oliba
őstag
Nem tudtam szétszedni, pedig kiszedtem az összes csavart. Nem tudtam szétpattintani. Mondjuk most, hogy nincs benne a csavar, megjavult
Visszaraktam rossz lett. Msot nincs benne, szétesni nem akar. Ha megint rossz lesz a gombja, akkor szétfeszítem egy picit és műküdik megint. 15ezres egérnél ez elég gáz...AXisBOLD: ez az egér már csak a tűzben fogja magát jól érezni.
-
Én is pályázok egy ilyen egérre, de én ebay-en keresztül venném. Így megkapom 11-ért szállítással. Olvasgattam a topikot, de ahogy látom, 1-2 embernek meggyűlt vele a baja. Logitech-re nem jellemző a sok hiba, remélem, ennél a szériánál se, ha már ennyibe kerül.
Ha valakinek van tapasztalata, leírhatná, hogy egy MS Wireless Laser Mouse 6000-hez képest milyen ez az egér, mert azt cserélném le. Kicsit már "odavan" szegény.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Büszke apukák és anyukák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kiszedtem, megpucoltam a csatlakozóit, mert szép fekete színű volt, visszaraktam és voálá

Leveszem, hát persze, hogy piros az aksi szintje

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kit érdekel alul a száma,az a logi baja,nekem meg az,hogy jól nézzen ki és ne egy ütőt-kopott egérnek hasson.