- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
gabesz1114 #133 üzenetére
passz, de nálunk 11-es wifi csatornán sugárzott a router (közvetlen a gép mellől), és nem zavarta... az egér meg a bill +1 méterre volt...
-
Korcsii
őstag
válasz
sestertius #128 üzenetére
egyszerre csak az egyik fut?
nekem is alapból kiírja mindkettőnél...
-
Korcsii
őstag
válasz
sestertius #122 üzenetére
nálam töltésnél mindig off... de ez főként azért van, mert éjjel lefekszek, felrakom a töltőre, de áramtalanítom az egész (jó nagy) hosszabbítót... reggel felkelek, benyomom a hosszabbítót, hogy legyen zene (rádió 5.1-en)... amíg elkészülök, addig tölt, aztán megint áramtalanítom, és amikor hazaérek megint végig az egérpadon van lefekvésig... így hülyeség lenne nem kikapcsolni...
a dokkoló viszont akkor is áram alatt van, ha épp használom az egeret... nm tudom, hogy mennyit fogyaszthat... szerintem nem sokat, de ha valakinek akad fogyasztásmérő a közelében... nekem kifejezetten nagyon nincs kéznél...
-
Korcsii
őstag
maga a billentyű lenyomása nem hangos, de azért én tudok vele zajt kelteni (talán az a része hangos, amikor hozzáérek a billentyűhöz)... igaz az enyémben már van több mint 3 milla leütés... de szerintem új korában se volt sokkal halkabb... billentyűzet hangja van, na... esetleg valami multi-nál érdemes kipróbálni, kb egy éve láttam kirakva, biztos most is van...
-
Korcsii
őstag
igen tudom, hogy van amelyik egyedi, ezért is inkább az összehasonlításra fókuszáltam, hogy mit honnan lehet még megtudni...
asztalra ütögetés volt - de nem merem túl erősen
kösz a válaszokat amúgy
szerk: kicsit megint megütögettem, most jónak tűnik, de majd holnap kiderül, hogy csak átmeneti-e, ahogy délután is volt... (az egér topikjába írtam akkor)
-
Korcsii
őstag
kellene egy kis help...
az egerem nem akar rendesen tölteni (elkezdi, majd egy idő után átvált pirosra, villan kettőt, kis szünet, majd megint villog, és így tovább), úgyhogy lehet gar lesz belőle (vagy esetleg találkozott már ezzel valaki - esetleg megoldást is tud rá?)... viszont az egerem hasán a címke már elég rendesen elkopott (későn eszméltem, és már nem nagyon volt mit megóvni - azért néhány szám még látszik rajta)...
az lenne a kérdésem, hogy milyen számok vannak rajta (mi a nevük, esetleg példával - akár priviben is), és hogy azok közül mi az, ami megtalálható a vevőn és/vagy a billen is (vagy akár a dobozon)...
előre is kösz a válaszokat
-
Korcsii
őstag
válasz
mindfreak #45 üzenetére
én azt vetem észre, hogy bár 99,99%, hogy az egér súlya a csúszkák állítgatásával nem változik, mégis könnyebbnek tűnik, ha érzékenyebbre van állítva (a képernyőn megtett távolsághoz viszonyítva kevesebb erőt kell kifejtenem)... persze, sniperrel én is szenvedek néha, hogy pont az a 1-2 képpont kéne, de szerencsére keveset használom (bár már csak abból hiányzik az arany, az is már csak 99 fejes távolságban van)... pakolgatni meg pakolgatom, már megszoktam az előző (vezetékes, led-es) egeremnél... de persze mindenki azt használja, ami van neki, és bevált, nekem perpill ez a legjobb egerem erre a célra....
Balázs33: passz, szerintem a program lehet elvinné, de a win betöltése előtt nem hiszem, mert ott párosítani kell, és így nincs mit megnyomni a gépen...
-
Korcsii
őstag
válasz
mindfreak #41 üzenetére
nem vagyok egy vérprofi, de szeretek az első helyen végezni cod4-ben
nem mondom, hogy erre tervezték, mert nem, de az érzékenységet picit feljebb véve nem rossz... ami még jó benne, hogy kb az egér összes gombját beprogramoztam valamire, így egyszerűbb játszani (gyakorlatilag csak wasdc, szóköz, shift, és a tab az, amit a billen használok, a többi max bind)....
-
Korcsii
őstag
nah a gyárilag adott duracell elemek kb eddig bírták (már napok óta írja, hogy cseréljem ki, de még nem hagyott ki betűket, bár most épp nem írja ki a játszott szám címét)... úgyhogy a 180 nap az valóban kb 180 nap (2.407.000 karakter, napi átlag 8 óra)....
-
Korcsii
őstag
válasz
LordDarkness #32 üzenetére
nemtudom melyik a béna kiosztású...
én 3 félét ismerek:
- őűúüó összecseréltet (angol kinézet, csak ékezetes betűkkel)
- átlagos
- nagy delete gombos
nah ezek közül az utolsó...az egér meg kb annyira hangos, mint az eddigi összes egerem - nem néma, meg van az a jellegzetes klikkelő hangja...
-
Korcsii
őstag
-
Korcsii
őstag
válasz
Bulletproof #27 üzenetére
én is így voltam vele, amikor ez első"nagy Delete gombos" billentyűzetet használatba vettem, de kb két nap alatt megszoktam (sőt fura volt utána a suliban a régit használni), de szerintem logikusabb az elrendezése...
játékok alatt (gta sa, cod2) én nem vettem észre a lassúságát, igaz a "wasd" gombokkal játszottam mind a két játékban, nem pedig a nyilakkal... de persze vadi új gépen (amin még nem is használtam vezetékes billentyűzetet és egeret)...
az órát még nekem sem sikerült átállítanom, ezt lehet hogy csak valami firmware frissítés szerűséggel lehetne megtenni... talán egyszer kijön rá egy újabb setpoint, ami ezt is tartalmazza... (gyerünk a logitech oldalára, és küldjünk egy request-et, hátha)...
-
Korcsii
őstag
válasz
#72042496 #25 üzenetére
aham... hát más bluetooth-os eszközöm sajna nincs, max apámnál bent a munkahelyén van egy Logitech Cordless Internet Handset, de hogy azt hogyan lehetne hazajuttatni, hogy mindenkinek jó legyen, és mindenki ráérjen... szóval nem nagyon valószínű, hogy még ebben hónapban ki lehetne próbálni...
hát íííííííííííííííííííííííííííííígy nem ragad be a billentyűzetem
azt hittem, hogy arra a windowsos nyavalyára gondoltál, amely oly sok bosszúságot okozott régebben játékok közben....hát rábeszélni nem akarlak, mivel ha mégis problémád lenne vele...
lehet hogy én is csak egy "tünetmentes" példányt fogtam ki... -
Korcsii
őstag
válasz
#72042496 #23 üzenetére
Windows Vista Ultimate 64 bit - ahogy az adatlapomon is szerepel...
most sajna nem vagyok otthon, úgyhogy nem tudom kipróbálni, de egyébként hogy gondoltad? hogy logitech eszközöket párosítani (saját csatlakozókkal), vagypedig ennek a bluetooth-ján keresztül kapcsolódni a telefonra?hát a beragadó billentyűk... az jó kérdés... még nem találkoztam vele, de az az igazság, hogy már elég régóta... lehet beleépült a billentyűzethasználati kultúrámba hogy ezt mellőzzem
de otthon majd kipróbálom mi szól ha "véletlen" rákönyökölök valamelyik "cicás" billentyűre...
(egyébként a különleges billentyűkről, és a csipogásról jut eszembe, hogy a capslock-ot be lehet álltani, hogy lenyomáskor pittyenjen egyet, így azokat se éri meglepetés, akik egy hosszú üzenet megírás közben csak a billentyűzetre néznek... ez a programban kapcsolható ki-be)eddig még nem volt olyan, hogy nem működött volna az egér vagy a billentyűzet, pedig a vevő egysége kicsit le van árnyékolva (közvetlenül egyik sem lát rá anélkül, hogy az asztallapon, és valamilyen fémtárgyon - videólejátszó/gépház - át ne küzdje magát)...
ha sokáig nem használom az egeret, akkor kell egy fél másodperc, még kapcsol az egér/progi, hogy mozogni kéne... ugyan ez van bootoláskor is, de simán be tudok vele lépni a biosba (expressgate grafikus felületén keresztül, amire csak pár másodperc van)... illetve még amikor egy pillanatra nagyon le van terhelve a gép (pl több progit indítok el egyszerre, miközben már jópár fut a háttérben), akkor elakadhat pár pillanatra az egér...a szoftwer szerint a billentyűzet a 4 - gyárilag mellékelt duracell - ceruzaelemmel 180 napig húzza, bár miután újratelepítem a szoftvert, ez mindig újra indul 180-ról, de lehet csak azért, mert szerintem nem 180 egységben kommunikálja ezeket az adatokat a bill (ha egyáltalán küld ilyen adatokat - bár biztos, mert különben honnan tudná a szoftver, hogy mikor raktak bele új elemeket), hanem mondjuk 10%-okban (az egérhez hasonlóan), és a közte lévő 18 nap alatt meg csak becsüli... nemtudom...
az egér 70%-osan volt feltöltve gyárilag, a program szerint 15 napot bír, ha teljesen fel van töltve, de ezt a 100%-ot stabilan tartotta, még úgy is, hogy szinte csak kaja, fürdés, stb közben töltöttem (különben ha nincs bekapcsova a gép, áramtalanítva van az elosztó, meg a szünetmntes), mindezt teljesen vegyes használat mellett (netezés, kis webprogramozás, sok játék :[B][/B])... szóval ha felállsz a gép mellöl, akkor töltőre el, és ennyi...
az egeret ki lehet kapcsolni (bár mintha magától készenléti állapotba menne bekapcsolva is), a billentyűzetet nem...ui: a "hülyeazértnmvagyokban" tegnap Budaőrsön majdnem kétszeres áron láttam (mint amennyiért Baján a kedvenc helyi számtechboltomban kedvezményes áron kaptam), úgyhogy érdemes körülnézni...
ui: húdehosszúlett
-
Korcsii
őstag
logout cikk legkorábban szeptemberben.. addig sajna nem érek rá - iskolás létemre
-
Korcsii
őstag
első játékos élmények:
GTA SA:
nem vettem észre különbséget (azaz mégis: három billentyűs is simán lehet egyszerre használni)COD2:
talán egy picit nehezedik a helyzet, de a headshot-ok mentek....(közben a képernyő felbontása, és az fps is kétszeresére nőtt, így persze kicsit nehezebb eldönteni, mi is a valódi helyzet)
nyugisabb játékokra tehát teljesen mind1, ahol minden ezredmásodperc számít, ott viszont van egy kis hátránya....
-
Korcsii
őstag
megvan, szerintem iszonyat jó
Vista 64bit alatt szó nélkül felment a CD-ről...
még tesztelgetem, aztán kb egy hét múlva lehet hogy logout cikk is lesz belőle, de még nem biztos... majd meglátom mennyire lesz kedvem/időm rá....
-
Korcsii
őstag
közeledik a nagy nap
valami ötlet, hogy a vezetékes/vezeték nélküli sebességkülönbséget hogyan lehetne számszerűsíteni, azaz valahogy megmérni? -
Korcsii
őstag
ha valami lövöldözős multiplayert játszol, ahol minden egyes ezredmásodperc számít (pl kis ping emelkedés, és máris fele annyi esélyed van), akkor biztos van egy kis hátránya, de még nem volt vezetéknélküli billentyűzetem meg egerem, úgyhogy sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom/szeretném...
elvileg egy hét múlva lesz teljes gépcsere itt, úgyhogy akkor majd azthiszem megejtem első logout írásomat
-
Korcsii
őstag
én is egy ilyennel szemezek... jó lenne valami véleményt látni már róla...
meg lenne pár kérdésem is: pl sötétben a kijelző valóban így látható, mint a logitech csill-vill oldalán, vagy csak egy egyszerűbb kijelző?
sajna még a google sem talál rendesen fotózott képeket a valódi billről... de még rendes tesztet se... PH-s teszt nem várható?
ImI87: egyébként annyival biztosan jobb, hogy nem kell külön bluetooth adóvevőt venni a mobilhoz, ha véletlen szükség lenne rá
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest