Aktív témák
-
headhunter
addikt
Használt, de szinte új.
Újabb fejlemény:
Távoli asztal elérésnél minden ok, totalcommanderben dupla kattintásra belép a könyvtárba, saját gépen nem csinál semmit.
Középső gombot (görgőt) szeretném firefoxban "új lap megnyitása háttérben" funkcióra belőni, mire kell ilyenkor definiálni?
-
funkorama
csendes tag
Itt az irodában a legújabbal próbáltam ki direkt, de otthon 4. valahányasom van.
Az elemcsere lesz a következő, bár nem látok benne rációt, mert ugyanolyan mint a gyárilag mellékelt. Meg abba sem sokat, h a gépem házában "árnyékolva" lenne, de azt is azért megnézem egy usb-s hosszabbítóval. -
funkorama
csendes tag
Kicsit láma vagyok
bt hub egyenlő bluetooth hub-al?
Az elemek ugyanolyanok mint a gyáriak. Az első garnitúránál még sosem volt ez a probléma.
Ma megpróbálom másik elemmel is, de más bluetooth eszközt nem használok.
Amúgy kipróbáltam idebent az irodában is és a jelenség itt is tapasztalható. -
sestertius
őstag
Majdnem teljes siker...
Felment rendesen a set point, látja, amit kell.. A smart key alkalmazások is rendben vannak... az óra átállítása egyelőre, ami még mindig nem jött össze, de lehet, így is marad.
Egy kérdés:
Írja a használati, hogy az "inbox" alatt kiírja az olvasatlan levelek számát... Ezt hogyan kell beállítani?Köszönet!
-
sestertius
őstag
A lapozgatásnál megtaláltam, mely dolgok vannak elmentve jelenleg a billentyűzetekhez, csak azt nem tudtam, hogyan tudok ezen változtatni. A set point-ban próbáltam, eredménytelenül...
Estére otthon leszek, gyorsan kipróbálom, össze jön-e így... de biztosan ez lesz a helyes megoldás, hiszen itt senki sem panaszkodik erre a szerszámra, akkor gondolom nálam is be fog válni!
A 6.15-ös van fent, remélem megtalálom, amit kell...
Köszönet!
Szia!
-
sestertius
őstag
Tisztelet!
Az írásod volt az első, amit átolvastam - a google biztosan előnyben részesíti!
Ennek ellenére nem boldogultam.. neki esek újra, aztán hátha. A lényeg, hogy egyáltalán nem találtam azt a fájlt, amit írtál...tehát már az elején megfőtt a történet...
A használatit elolvasva szintén nem jutok előrébb a beállításokkal, mert az alapvető probléma, hogy a set point nem dobja fel azokat a lehetőségeket...
Akkor ennek is neki esek ismét, hátha... ha nem megy, újra jövök.. ez van!
Azért köszönet a gyors válaszért!
Szia!
-
biggamer
veterán
" rtfm " ez káromkodás ???
Köszi a gyors választ.
Hááát mit mondjak, visszatettem a " régit ".
Na, mondom gyorsan kipróbálom a BF 2142-vel, hááát így hírtelen nem egy életbiztosítás.
Annyira +szoktam a másikat, hogy sokkal nehezebb ezzel.Ezen van egy nagyobb csuklótámasz, ha arra teszem a kezemet nem ott vannak a gombok ahol +szoktam őket.
Meg az egér is szokatlan mégSzokni kell, csak nem éles helyzetben.
-
Berguson
tag
Nekem viszonylag pontos adatokat ír ki,mivel az asztalon van egy digitális hőmérőm,azon 23,7 fokot mutat,a billentyűzet meg 24 et.
Egy olyan kérdésem lenne még,hogy te milyen időközönként szoktad feltenni töltőre az egeredet? Mert nekem 14napot mutat,igaz ma reggel vettem le az első töltéséről...
Gondolom,ezt a 14 napot kibírja,ugyanúgy mint a bill. a 180napot...? bocs,már csak 179et...A másik kérdésemre nincs ötleted? (egy gombos keresés -- magyar nyelvű google...)
-
Berguson
tag
Szia!
Köszi a gyors választ! Érdekes,mert nekem meg jól jönne,ha hirtelen egy új oldalon szeretnék keresni pl a google.ba.
Kár hogy nem lehet ott más nyelvet választani a kereséshez. Pedig szerintem tuti hogy ezt valahogy át lehet állítani... Már csak azért is,mert most jelenleg a régebbi driver van fennt,azaz a 4.24 és 4.83 driver. Először is az új 6.00 driverrel kezdtem,azon már ott volt az új bing kereső is,majd utána visszatérve a 4.24-re már nem volt benne a bing.
Amúgy az új 6.00 driver az újraindítás után,elkezdett keresni az elején egy BT firmware.t,pontosabban szerette volna frissíteni,de valahogy nem akart neki sikerülni. Ezért is tettem fel utána a 4.24-et.
Érdekes,de lehet hogy csak nekem,de mintha valahogy a 4.24-el kicsit több beállítást lehetne eszközölni a szetthez,mint az új 6.00-val...?!Jah még annyit,hogy köszi az írásodat,sikerült nekem is 24órásra állítani az órát.
Még egy kérdés: A hőmérő rész honnan veheti az adatokat,illetve mennyire lehet ez pontos?
-
Korcsii
őstag
igen tudom, hogy van amelyik egyedi, ezért is inkább az összehasonlításra fókuszáltam, hogy mit honnan lehet még megtudni...
asztalra ütögetés volt - de nem merem túl erősen
kösz a válaszokat amúgy
szerk: kicsit megint megütögettem, most jónak tűnik, de majd holnap kiderül, hogy csak átmeneti-e, ahogy délután is volt... (az egér topikjába írtam akkor)
-
nyunyu
félisten
m/n az eszkoz tipusat jeloli (vevonek, billnek, egernek mas es mas a kodja!)
p/n meg azt, hogy azon belul melyik szeria.Egyedul a pid egyedi, az a sorozatszam.
De a standalone MX Revokon a vevo es az eger pid-je megegyezik.
valószínűleg valamilyen korrózió van ilyenkor a pólusokon és ilyenkor a talán az odaérő anyagok lekaparnak egy kicsit róla (de amúgy passz)
Eleg szar az MX Revo belso konstrukcioja, van egy muanyag keret az akkunak, amibe be van pattintva, ezen van 3 rugos erintkezo, az nyomodik neki az akkunak, de maga az akku nincs fixen rogzitve, picit lotyoghet.
Ha fejjel lefele asztalhoz csapod, akkor jo esellyel helyere razodik az akku.MX1000-en legalabb kozvetlenul az akkura volt forrasztva a 3 eres drot, nem a keretre, igy hiaba mozgott az akku, akkor is meg volt a megfelelo kontaktus.
-
Kleroo
veterán
Nagyon szép írás.
Egyre jobban belebolondulok a szettbe, Szeretem az mx3200am,de az egere csapnivaló
Érdekes hogy ilyen dolgok nincsenek benne gyárilag hogyha egyszer képes lenne rá.
A Bluetooth vevője alkalmas pl telóhoz is?
Valaki tudja miért jobb a Bluetooth a rádifrekinél?(mx 3200am 3méter távolságnál,pár akadályozó objektummal,már használhatatlan)
Aktív témák
Hirdetés
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest