Hirdetés

Aktív témák

• [HUN]Newman

csendes tag

Van egy ilyenem eladó. Logitech MX 1000 Laser.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jellemzők:
    • PC
    • Vezeték nélküli
    • USB
    • PS/2
    • Programváltó-gomb
    • Internet-lapozógombok
    • Cruise Control™ gombok
    • Billenthető kerék nagyítással
    • Jobb kezes, kényelmes fogás
    • Feltölthetõ egér
    • Lézertechnológia

Egy kis marketing: :DD
    Minden bizonnyal nagy elorelépés volt annak idején, hogy a golyós egerek helyett megjelentek a pontosabb mozgáskövetést biztosító optikai érzékelos egerek — most azonban megismerkedhet azzal az egérrel, amely az érzékelési pontosságot és teljesítményt egészen új szintre emeli: a vezeték nélküli Logitech® MX™1000 lézeres egér a világ elso lézerrel muködo egere.

Az optikai egerek kora lejárt, és a számítógép-használat sem lesz ugyanolyan már.

A Logitech MX™ lézeres egysége (MX1000) olyan bámulatos teljesítményre képes, amelynek nyomába egyetlen optikai érzékelos egér sem érhet. Az optikai eljárás felületérzékenységénél húszszor nagyobb érzékenységu lézeres rendszer a legsimább csiszolt vagy fafelületeken is megbízható pontosságot nyújt. Az MX1000 ezenkívül további speciális szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetoen hatékonyabb és kényelmesebb lesz a munkavégzés.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[kép]
    Újratöltheto
    A gyorstölto egység gondoskodik arról, hogy az egér mindig használható legyen, a lítiumionos akkumulátort pedig soha nem kell cserélni

[kép]
    Gyors, rádiófrekvenciás, vezeték nélküli technológia
    A vezetékes, USB típusú kapcsolat sebességével egyenértéku vezeték nélküli kapcsolat

[kép]
    Egyedülálló kialakítás
    Páratlan kényelmu ujjtámasz a hüvelykujjnak, biztos fogást és irányítást eredményezo mélyedések a többi ujjnak

[kép]
    Négyfokozatú megvilágított töltöttségjelzo
    Az akkumulátor töltöttsége pontosan figyelemmel kísérheto

[kép]
    Hatékony görgetorendszer
    Oldalirányú görgetésre is használható billentheto kerék, Cruise Control™ billenokapcsoló a felfelé és lefelé történo gyors görgetéshez, nagyítás egyetlen kerékkattintással

[kép]
    Új, hüvelykgombbal elérheto vezérlok
    Univerzális lapozási lehetoség elore és hátra, valamint a megnyitott ablakok közötti gyors váltást lehetové tévo alkalmazásváltó gomb

Helye: Tatabánya
    Ára: 8,5eFt (sajnos nem lehet alkudni a postát így is állom :( )
    Depo legolcsóbb helyen 13eFt, de ebbe se menjünk bele, ez van eladó és kész :)

Kép:
    [kép]

Az én véleményem róla: nagyon pontos, baromi kényelmes, marha jól néz ki, ennyiért pedig... :B
    De, h meg is indokoljam eladási szándékomat: természetesen márkahű maradok, csak éppen a nagy Logitech G7-re upgradelek. ;]

Szerk.:
    Garancia van rá bőven (2005.08.18. vásárolt), bár Tatabányán is vettem, a PC bolt 24 hónap garanciát vállalt rá (nem tudom máshol is ígyvan..?!) Gari tart: 2007.08.18.-ig.
    Dobozában! Eredeti tartozékaival! Én még 16.500,- Ft-ért vásároltam. :Y (ami szintén rajta áll)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák