- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Tirithon
csendes tag
Hát én most kaptam egy ilyen egeret karácsonyra a páromtól, és szinte csak negatívumot tudok róla mondani. Pedig szeretem a Logitech-et, a laptopmohoz is Logitech egeret vettem és annyira megtetszett, hogy kellet egy az asztali gépemhez is - amiben jó nagyot csalódtam. Az extra gombok és a 4 irányú scroll nagyon jó persze, nem is ezzel van a gond.
A probléma egyszerűen az, hogy az én kezemhez nagy az egér. Lehet, hogy kicsi kezem van, de azért nem annyira, márpedig egyszerűen kényelmetlen fognom az egeret, úgy, ahogy a többi egeret is szoktam. Lehet, hogy ez ergonomikus, de én meg nem úgy fogom az egereket, ahogy ők azt kitalálták, úgyhogy hiába az ergonómia, nekem nagyon kényelmetlen. Nem ér végig rajta az ujjam, ha kényelmesen fogom, ahogy szoktam, emiatt rossz szögből nyomom meg a gombokat, amik így nehezen nyomódnak le. A középső gomb a görgő alatt szintén nehezen nyomódik meg, ráadásul akkor sem ad kattanó hangot, ami már önmagában is probléma lenne - így viszont megnyomni sem tudom rendesen és visszajelzést sem kapok, hogy sikerült-e megnyomni és "katt".
Még a héten megyek a boltba és megpróbálom visszacserélni, levásárolni az árát, mert ez nekem szörnyű. És a legrosszabb, hogy már egy éve vártam erre az egérre, erre ekkorát csalódom...A lézeres technológiához hozzászolva, wikipedia erről azt írta, hogy régen infra lézert használtak, tehát valószínű, hogy ez ma is így van, azaz tényleg nem látható tartományban dolgozik. Persze kérdés, hogy akkor mi az a piros pötty.
Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Steam Deck
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest