- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- ASUS blog: limitált kiadású ROG eszközök Kojima dizájnnal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Tirithon
csendes tag
Hát én most kaptam egy ilyen egeret karácsonyra a páromtól, és szinte csak negatívumot tudok róla mondani. Pedig szeretem a Logitech-et, a laptopmohoz is Logitech egeret vettem és annyira megtetszett, hogy kellet egy az asztali gépemhez is - amiben jó nagyot csalódtam. Az extra gombok és a 4 irányú scroll nagyon jó persze, nem is ezzel van a gond.
A probléma egyszerűen az, hogy az én kezemhez nagy az egér. Lehet, hogy kicsi kezem van, de azért nem annyira, márpedig egyszerűen kényelmetlen fognom az egeret, úgy, ahogy a többi egeret is szoktam. Lehet, hogy ez ergonomikus, de én meg nem úgy fogom az egereket, ahogy ők azt kitalálták, úgyhogy hiába az ergonómia, nekem nagyon kényelmetlen. Nem ér végig rajta az ujjam, ha kényelmesen fogom, ahogy szoktam, emiatt rossz szögből nyomom meg a gombokat, amik így nehezen nyomódnak le. A középső gomb a görgő alatt szintén nehezen nyomódik meg, ráadásul akkor sem ad kattanó hangot, ami már önmagában is probléma lenne - így viszont megnyomni sem tudom rendesen és visszajelzést sem kapok, hogy sikerült-e megnyomni és "katt".
Még a héten megyek a boltba és megpróbálom visszacserélni, levásárolni az árát, mert ez nekem szörnyű. És a legrosszabb, hogy már egy éve vártam erre az egérre, erre ekkorát csalódom...A lézeres technológiához hozzászolva, wikipedia erről azt írta, hogy régen infra lézert használtak, tehát valószínű, hogy ez ma is így van, azaz tényleg nem látható tartományban dolgozik. Persze kérdés, hogy akkor mi az a piros pötty.
Aktív témák
- Gamer PC eladó jó áron! RTX 2070/16 GB RAM/500 GB SSD/vízhűtés
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest