- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
Aktív témák
-
redstar
csendes tag
Hogy melyik csomagba mi kerül azt nem tudom, de azt is el tudom képzelni, hogy a gyártósorról legördülő tökéletes darabok mennek a nyugati piacra a pedig még épp jók mehetnek keletre. (Nem ez lenne az első eset.) Azért legközelebb ha Bécsben járok akkor megnézem hogy ott is hasonló gondok vannak-e.
Persze lehet, hogy tényleg csak valami hibás szériáról van szó. Csak kíváncsiságból, még pár helyen biztos kipróbálom.
Amúgy még mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem próbáltam ki előtte, annak elmondom, hogy ezt megtettem. A gond csak az hogy mint általában mindenki állva és kb a következő szöveget begépelve ''jhsa duiahe uewazh ruihawoxhfiuaw hxalx hfajzsp''. Ez alapján elég jónak tűnt. Csak hát más az amikor dokumentációt kell írni, vagy épp programozni.
És hogy miért nem hallani rosszat a boltokban? Talán azért mert végül én sem vittem vissza. Miért? Mert az asszonynak nagyon megtetszett a Tesco gazdaságos billentyűzet után. Mint a narkó, gyors függést képes kialakítani
Ő nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet 
Most használok tovább egy 3 éves 1500Ft-os Chicony billentyűzetet egy alap MS optikai egérrel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ő nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet