Hirdetés

Aktív témák

• redstar

csendes tag

válasz Kka #45 üzenetére

Hogy melyik csomagba mi kerül azt nem tudom, de azt is el tudom képzelni, hogy a gyártósorról legördülő tökéletes darabok mennek a nyugati piacra a pedig még épp jók mehetnek keletre. (Nem ez lenne az első eset.) Azért legközelebb ha Bécsben járok akkor megnézem hogy ott is hasonló gondok vannak-e.

Persze lehet, hogy tényleg csak valami hibás szériáról van szó. Csak kíváncsiságból, még pár helyen biztos kipróbálom.

Amúgy még mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem próbáltam ki előtte, annak elmondom, hogy ezt megtettem. A gond csak az hogy mint általában mindenki állva és kb a következő szöveget begépelve ''jhsa duiahe uewazh ruihawoxhfiuaw hxalx hfajzsp''. Ez alapján elég jónak tűnt. Csak hát más az amikor dokumentációt kell írni, vagy épp programozni.

És hogy miért nem hallani rosszat a boltokban? Talán azért mert végül én sem vittem vissza. Miért? Mert az asszonynak nagyon megtetszett a Tesco gazdaságos billentyűzet után. Mint a narkó, gyors függést képes kialakítani :) Ő nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet :F

Most használok tovább egy 3 éves 1500Ft-os Chicony billentyűzetet egy alap MS optikai egérrel.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák