Aktív témák
-
redstar
csendes tag
Hogy melyik csomagba mi kerül azt nem tudom, de azt is el tudom képzelni, hogy a gyártósorról legördülő tökéletes darabok mennek a nyugati piacra a pedig még épp jók mehetnek keletre. (Nem ez lenne az első eset.) Azért legközelebb ha Bécsben járok akkor megnézem hogy ott is hasonló gondok vannak-e.
Persze lehet, hogy tényleg csak valami hibás szériáról van szó. Csak kíváncsiságból, még pár helyen biztos kipróbálom.
Amúgy még mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért nem próbáltam ki előtte, annak elmondom, hogy ezt megtettem. A gond csak az hogy mint általában mindenki állva és kb a következő szöveget begépelve ''jhsa duiahe uewazh ruihawoxhfiuaw hxalx hfajzsp''. Ez alapján elég jónak tűnt. Csak hát más az amikor dokumentációt kell írni, vagy épp programozni.
És hogy miért nem hallani rosszat a boltokban? Talán azért mert végül én sem vittem vissza. Miért? Mert az asszonynak nagyon megtetszett a Tesco gazdaságos billentyűzet után. Mint a narkó, gyors függést képes kialakítani
Ő nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet 
Most használok tovább egy 3 éves 1500Ft-os Chicony billentyűzetet egy alap MS optikai egérrel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ő nem gépel annyit, és a külső sokkal fontosabb tényező. Az más kérdés, hogy nekem mennyire volt jó üzlet