Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
én szétszedtem és jó is lett
Ki volt akadva az egyik kis tartó,de igy nem látszott,csak ha teljesen szétszedtem csináltam képeket ha esetleg érdekelnek majd elküldöm.Egyébként csak akkor szedd szét ha már nem garis mert nem birtam ugy szétszedni hogy,megmaradjon a gar,szal ugrott az enyémről is
Na meg kell hozzá ideg mert vagy 2 óráig tartott mire szétszedtem,meg összeraktam
Aktív témák
Aktív témák
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android felhasználók OFF topikja
- E-roller topik
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
Üzleti előfizetők hirdetései
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ki volt akadva az egyik kis tartó,de igy nem látszott,csak ha teljesen szétszedtem csináltam képeket ha esetleg érdekelnek majd elküldöm.Egyébként csak akkor szedd szét ha már nem garis mert nem birtam ugy szétszedni hogy,megmaradjon a gar,szal ugrott az enyémről is
Na meg kell hozzá ideg mert vagy 2 óráig tartott mire szétszedtem,meg összeraktam