- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
Veterán Hotlap és Fun verseny Spa-ban
A 60'-es évek szörnyeivel rendezünk egy nyílt Hotlap és Fun versenyt a régi verdák kedvelőinek, melyben a következő gépek lesznek a partnereink: Shelby Daytona Coupe ("Cobra kupé"), Lotus Elan 26R, és a TVR Griffith 400. A pálya a szintén kalsszikusnka számító Spa-Francorchamps lesz, melyen a mai napig a valóságban is versenyeznek ezekkel az autókkal a FIA Historic sorozatban.
A Holtap Bajnokság Decemeber 27.-én indul és Január 4.-éig tart este 8 óráig, utána pedig az este folyamán alaposan meghajtjuk a dögöket a FunRace keretében!
Részletek itt: [link]
Minden érdeklődőt szeretttel várunk és kellemes ünnepeket kívánunk!
-
fdfrs
csendes tag
G25, és igen, a jobb oldalán jobban ráz vagy hogy írjam... jobban kattog, rezeg, csattog, vibrál, stb.
Tuti nem játékprogram-hiba (play station detto), tuti nem oprendszer - többel is megnéztem, tuti nem én érzem félre - most megkértem másokat is, üljenek oda... vélemény ugyan az - a kormány erősebben csatol vissza a jobb oldali motorral...
Ha már egyszer észrevetted, onnantól nagyon zavaró!
De majd talál megoldást a logitech - ebben biztos vagyok...
Szerk.: nem is inkább a visszarántásokat, kormányelcsavarást, inkább a rezegtetést teszi ki a jobb oldali motorra - de azt nagyon félreérezni...
-
Wanted
csendes tag
Hi!
Milyen beállításokkal használjátok a g25-öt?
(64 bites Win7 oprendszert használok.)
Tudnátok linkelni pár screenshotot az optimális beállításokról? -
kowako
csendes tag
Eladó újszerű állapotú Logitech G25 kormány+pedál+váltószett
Ár: 30 000Ft
Kifogástalan állapotú, hibátlanul működik. Viszont alig használom és
gondoltam meghirdetem eladásra, bár néha elő-előveszem online
autósjátékokra. Nagyon nagy élmény ezzel vezetni, de ritkán van rá lehetőségem,
az utóbbi évben ha 4-szer, akkor sokat mondtam...Akit érdekelne, írjon emailt mielőbb (két helyen is meghirdettem és ezért az árért tudom, hogy ajándék) kowako_kukac_t-online.hu
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
kowako -
fdfrs
csendes tag
Pc-nél is!!!
Szétszedtem, átdugogattam a két motor kábeleit - úgy ugyan ez a jelenség - tehát nem az egyik motor gyengébb... ez bizony szériahiba lehet, mert megjött a másik kormány és az ugyan ezt produkálja - a panellal lesz a bibi: vezérlés jobb oldalra jobban csatol vissza, mint a balról érkező hatásoknál!
Úgyhogy megy reklamációra a dolog a logitech-hez asszem! -
jilian
addikt
OK!
Már futok is venni egy PS3-at!
Vagy inkább nem küldöd át postán a tiedét? Csak kipróbálom!...a kormányodat nem kell ne félj...
Amig megjön addig tolom a DIRT 2-vel...Hmmm...probáld meg feltolni max-ra az értékeket,és tolj kö keményen rázóköveken, oda -vissza a pályán ugyanolyan sebességgel.
Akkor érzed-e.... -
fdfrs
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem bátran próbáljátok ki ezt a kormányt inkább ps2 - gran turismo 4 -el vagy ps3 GT5-el... asszem utána nem akartok majd vele pc-n játszani!!!!!
(Egyébként tapasztalt rajtam kívül valaki olyat, hogy az egyik motor (nálam a bal) gyengébb visszacsatolási effekteket produkál, mint a másik???)
Üdv!
-
walkben
csendes tag
-
walkben
csendes tag
Kiderült a "hiba" oka, a GOLF R32-be pillangó váltó van.
így a kormányon is szekvenciális módban üzemel csak a váltó. Kivan ez találvaSikerült az Eurotruckba is beállítani, kár hogy nincs kuplung.
Rfactorral nagyon király
Most még a Shiftet és a Race On-t akarom kipróbálni vele. Jah és az LFS-t.
Más jó játékot tud vki mondani?
-
walkben
csendes tag
Sziasztok! Végre valahára énis egy G25 boldog tulajdonosa lehetek
Most a beállításokkal szöszmötölök kicsit, és a felfogatáson még finomítani kell.
Egy problémám lenne, a váltónál nem tudok szekvenciális módba váltani, mert mikor már majdnem eltekertem az átállító gombot, a váltó lefele mozog, és nem akarom nagyon bele erőltetni. Tehát nem tudom teljesen elfordítani azt az átállító gombot.
-
jilian
addikt
verry verry nájsz!!
Hát igen.
Akinek van helye, az tud adni a "kényelemnek".
Nagyon faja, még gurulókat is tettél rá...jeni
Sajna ez az állvány a porsche kormányhoz van igazából. A G25-höz meg épp passzol 2 azaz kettö darab csavar fogja..meg persze a saját rögzítöje. (még szerencse)
Az a fa csak ideiglenessen monyiztam hozzá amig meg nem jön (sajna dec. vége) a gyári tartó a váltóhoz!
Itt egy kis videó, h értsd miröl ecetera...Hát a posta...
A munkatársamnak a tesója kinnt él ausztriában, és oda lett megrendelve.
Csak az a paypal v mi a szösz meg átutalás /elöre/ a téma, ha megkapják a cash-t akkor küldik futárral. -
walkben
csendes tag
Hihetetlen... Valamelyik nap megláttam a kormányt 40000-ért, és felmondtam az addigi megrendelésem. Este jött a 40 ezrestől az üzenet, hogy a megrendelést megkapták, de a termék kifutott. Mentem vissza a másikhoz, hogy mégis kell a csomag, de ma írják hogy már eladták.
Valaki mondja már meg hogy miért megy fel az ára?? Egy elektromos kütyünek nem folyamatosan olcsóbbnak kéne lennie (lásd mobilok, monitorok, stb..) ???
-
jilian
addikt
Már rég van 5.08 -as driver Win7 x64 alá...
Nekem tökéletesen müxik...most probálgattam épp..hát ha tényleg nincs jól beállítva....TÉNYLEG lehet vele küzdeni, rohadjak meg de egy "topa" nöt beültetnék a G25 mögé 'vad beállítások mellé, hát szerintem kirakná a székböl az tuti....Apropó megjött az állvány..képeket tolok majd fel...
..de sajna a váltóhoz tartozó tartó konzol csak dec. végén jön...
-
AMD_ok
őstag
sajnos nem jártam sikerrel, nem engedi az 5.04-est feltenni
. alaplap vacak,csere lesz
-
walkben
csendes tag
A pixmania is befejezte a vesztegetést, 39ről 57re emelte az árát. 42 alatt már nem kapni.
argep.hu azt írja hogy itt 42.500-ért lehet kapni, de én nem látom sehol. - http://qwerty.hu - Én vagyok a vak?
-
walkben
csendes tag
Hi! Hű akkor elég gyorsan repül az idő
Ahhoz képest hogy már közel 1 éve kint van, annyira még nem terjedt el. Pedig szerintem sikeres lett...Nekem Win7, 64bit-es van, van hozzá driver a CD-n is? Vagy majd a Logitech oldalárol kell leszedni?
-
AMD_ok
őstag
64 biteset raktam fel, csináltam már ugy is, hogy be volt dugva a kormány telepítés alatt, volt ugy is, hogy nem volt bedugva a kormány. Indításkor körbeforog, azzal nincs gond. A legérdekesebb, hogy win7 RC alatt működött
, végleges win alatt nem megy. valami szoftver gond van,az biztos, de nem tudom mi lehet. Ötlet?
-
AMD_ok
őstag
hali
valakinek volt már problémája win7-tel + ezzel a kormánnyal? Egyszerűen a telpitő nem találja meg a kormányt, végigfut, de nincs kormány. Valaki tudna segíteni? lgs5.08-as szoftver, 64 bites win7 alatt -
walkben
csendes tag
42700 + 2500-ért rendeltem meg, de nagyon remélem hogy nem fogják közbe megemelni az árát.
(Multkor kérdeztem hogy befér-e 10 kiló alá... Megtudtam hogy 6.9kg a csomag súlya.)
Argep.hu-n meg illene frissíteni az árakat, mert 39 alatt már nem kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest