Új hozzászólás Aktív témák
-
aesir
veterán
3 éve szimulátorozok, az első egy Trust volt... 5x cseréltem egy év alatt, mert hol leégett hol meg elfogyott az erő az egyik oldalról. Aztán MOMO, semmi gond nem volt -a szokásos pedálgondok sem, driverfrissítés után- de elég langyi volt a force, ezért a nagyívű kanyarokban nem volt (nekem) elég pontos.
Most G25Na ezt lehet kormánynak nevezni
Ha pillangóval használom és a kuplungpedálra teszem a féket, akkor azonnal gyorsabb vagyok mint MOMO-val (azzal sem voltam éppenséggel lassú)..., szekvenciálisan vagy H-váltóval kuplungolva pedig közel olyan gyors. Ami hallatlan furcsa, hogy lendületes pályákon, amelyeken nincs durva visszafordító mint pl Nordschleife, a manuális váltásból és a Clutch-help kikapcsolásából fakadóan jobb a motorfék-hatás, így jobb köridőt tudtam elérni mint kétpedálos-pillangóváltós módon 7.11.xxx vs. 7.05.xxx (BMWGTR/GTR2).
Az élvezet pedig most már valódi élvezet
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged