- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #24 üzenetére
Teljesen korreck a progi amit adnak hozzá.
-
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #17 üzenetére
hát nem tom nekem ez egyáltalánnem jön be.
Bővebben: link
2 évig volt PS-em szal nekem ez a logi... jobban bejön.
a genius is márkás szal márcsak rajtad /illetve az ízléseden múlik/ melyiket veszed meg. -
detroitrw
addikt
válasz
somodisoma #13 üzenetére
Én nyitottam ezt a topicok.
egy kis gondba voltam magam is hogy melyiket is vegyem /bár nálam nem volt kérdés a Logitech/.
Már lassan egy hete szorongatok a játékok közbe egy Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad -ot.
Bár nem az olcsó kategóriába tartozik /Mc-on 7500 Ft./ de nagyon megéri.
Nagyon precíz meg egy csomó pozitív dolog.
Szerintem ha veszel akkor Logitech legyen /2 év gari van rá/. A kérdés csak hogy mennyi pénz-t szánsz rá.
az ilyen analóg ''gombás'' gamepad-nál a legfőbb szempont hogy az analóg ''gombák'' jól meglegyenek csinálva /értem ez alatt hogy ne legyen egy idő után olyan hogy már alap állapotba nem a 0 , 0 koordinátára áll vissza/.
a gombok száma már nem igazán számít mert szinte mindegyik ugyan annyi gombbal van felruházva.
És a logitech-nek nagyon jó a szoftverje, azt állítasz benne amit csak akarsz.
Arra vigyázz hogyha nagyon ''gagyit'' veszel előfordulhat hogy bizonyos játékok nem fogják felismerni /egyik haverom is beszopta azzal hogy egy kicsit zsidó/. -
detroitrw
addikt
Persze én is Rumblepad 2-t akarok venni /régebben volt PS-öm és nagyon a szívemhez nőt ez a játék konzol/.
De ezt a kifejezést jobban ismerik: Logitech dual action gamepad
/sokaknak beugrik mi is ez/
Azt hiszem a közeljövőbe meg is veszem.
Csak elöbb szétnézek hol a legolcsóbb. /miskolcon ez nem könnyű, eléggé nagy a szórás/. -
detroitrw
addikt
Köszönöm a tippeket!
leginkább autós-hoz és jégkorong-hoz kellene a game pad
Szerintem fps hez is jól lehetne használni mert csak egyszer kell beállítani a fejmagasságot és utána már csak lőni
Nameg nem mellékesen egy pár játéknál ha más ellen akarok közdeni nem árt egy másik irányítóka /a billi-n kívül/.
Csak azért nyitottam amúgy ezt a topicot mert hallottam hogy az ilyen game pad-oknál előszokott fordulni hogy bizonyos játékok nem ismerik fel, vagy nem lehet őket irányítani velük.
Az esetleges véleményeket, tippeket, hozzászólásokat még mindig várom. -
detroitrw
addikt
UP!
-
detroitrw
addikt
Hy!
az lenne a kérdésem hogy akinek vanilyenje az léciírjon róla véleményeket.
Melyik játékhoz jó és melyikhez nem.
Pls HELP! mert ilyet akarok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- BestBuy topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest