Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
cOxeR #224788 üzenetére
Kutya legyek ha értem a felhasználás módját-mikéntjét a FakeTaxi-n kívül
De ha fix telepítés, -és feltételezem nem a "szép" kisbuszt akarod fotózni- akkor szerintem pont tök mindegy hogy néz ki, amíg viszonylag egyben van a gép.
Én csak azt tudom, hogy amikor nekiálltam az acélfelniket csiszolni és festeni nagyon hamar elment tőle a kedvem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest