Hirdetés
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Áremelésről ír a Micron ügyfeleknek küldött levele
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tilos az Á
junior tag
Milyen feje van...
Asszem nekem is ilyen fejem lenne, amikor ép félmilliárd dollárt buktam.
-
Tilos az Á
junior tag
válasz
Dr. Romano #37629 üzenetére
Dupla vagy semmi? Ad el a kártyádat s vegyél belőle bitcoint. Február végén ad el 100 000 dolláros árfolyamon s akkor vehetsz egy normális új kártyát. Vagy ha nem jön be akkor veszel egy tetrist.
-
Tilos az Á
junior tag
válasz
Plasticbomb #37627 üzenetére
Azért valami élvezet nekem is kell.
-
Tilos az Á
junior tag
Örökre. Most már elszabadult s földi halandó többé már nem lesz képes bekapcsolódni. Ez volt az utolsó olyan korrekció amikor még be lehetett szállni. Majd jönnek az ufók s hoznak sok tonna aranyat, akkor azért talán kapnak egy kevéske bitcoint.
Nekem most olyan világ kezdete hangulatom van.
-
Tilos az Á
junior tag
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, ha igen nézzétek el nekem, de most, hogy így bezuhantak a kriptovaluták, csökken a bányászati tevékenység, és így csökken a bányászati nehézség, és ugyanannyi idő alatt több kriptovaluta bányászható?
Mert ha igen akkor az plusz pénz lesz ha utána visszamegy az árfolyam. -
Tilos az Á
junior tag
válasz
LógaGéza #34950 üzenetére
Ezzel mit lehet bányászni?
https://www.banggood.com/Onda-B250-D8P-D3-8-PCI-E-Slots-Mining-Motherboard-For-Intel-LGA1151-Platform-p-1249172.html?currency=USD&utm_source=facebook&utm_medium=cpc_elc&utm_content=shirley&utm_campaign=com-dpt-spent-nr25-mpa&cur_warehouse=CN
Vagy van jobb ár/nyereség aránybanM? -
Tilos az Á
junior tag
Nem vagyok otthon ezekben az ügyekben.
Coinbase-n beregisztráltam, s beállítottam, hogy belépéskor smsben is küldjön egy kódot.
De mi van, ha megszünik a SIM kártya szerződése?
Nem arról szól a kérdésem, hogy feltörhetik e, ezzel a résszel tisztában vagyok, hanem arra, hogy tudok ezek után bejutni a fiókomba?
Banknál már történt olyan hogy nem elveszett a SIM kártya hanem a telenor felbontotta a szerződésemet. (Lejárt a 90 nap s nem töltöttem rá), s nem volt mód újraaktiválni.
De akkor csak bementem a bankba s átírták a számot.
Itt is lehet ilyen vagy itt különösen kell vigyázni a mobilra, mert egyenértékű a pivate key-el amit ha elvesztek akkor viszlát pénz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hobby elektronika
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Eredeti játékok OFF topik
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor 90 Lite 256/8GB Fekete / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest