- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
llacee #85290 üzenetére
Igen, SMR-t csak akkor szabad venni bárkinek, ha nincs pénze
Nekem van SMR, elég szépen akasztja a rendszert ha sok torrent letöltés fut párhuzamosan. Írás közben lehet a teljesítmény para. Olyan mint amikor az SSD meghajtónak ki kell olvasnia egy nagyobb területet csak azért hogy egy kis módosítással együtt az egészet visszaírja a flash-be. Mikor még a hőskorban nem volt triviális a TRIM működése bizonyos rendszerekkel, meg SSD-kkel.
-
proof88
addikt
-
proof88
addikt
A legjobb ha a pénzetek 10 különböző helyen van, főleg, ha némelyhez már ti sem fértek hozzá.
-
proof88
addikt
BTC-be váltjátok most ezeket? Nekem is van most pár coin ami +50%-ban van, én max BTC-re vagy ETH-ra váltanám de ki még nem vennék semmit valódi pénzbe.
Sőt arra is gondoltam, hogy ha bizonyos coinok már hetek óta +-ban vannak, akkor azok lesznek még máskor is még nagyobb pluszban még akkor isha megint beesnek, akkor inkább nem kéne nyúlni semmihez -
proof88
addikt
válasz
gipszklipsz #82218 üzenetére
Kedvenc sorozatom volt, mikor gyerek voltam.
Voltak ilyen VHS automaták a városban, általában aluljárókban, ott vettük asszem. -
proof88
addikt
válasz
trek81 #82052 üzenetére
Nem olyan sok, 1865 RVN-em van, januárban vettem, harmadát kb 26 ft/db áron, 2/3-át 19 ft/db áron, tehát kb 40 ezer forintért összesen, most kb 21 ezerbe kerül.
De nem azért 21 ezerbe, mert csak a felére csökkent az ára, valójában dollárban nézve kb 133 dollárról esett kb 52 dollár környékére az értéke, csak közben a dollár harmadával erősödött a forinthoz képest január óta.
Lényeg a lényeg, nem azért vettem, hogy bukóval eladjam, illetve vállalom hogy lemondok a most kivehető 21 ezer forintomról is, és lehet hogy teljesen odaveszik, annak érdekében, hogy hátha mégsem veszik oda, hanem egyszer csak kilő -
proof88
addikt
válasz
bobalazs #82044 üzenetére
igen én holdolok, meg még nagyon sok mindent, de év elején vettem őket többnyire, szóval biztos nem fogom eladni veszteséggel, akkor inkább ott rohad meg a pénzem ahol van, de örökké ott tartom akkor, veszteséggel nem veszem ki
Szóval inkább hiszek benne hogy valaha még ki fog lőni az is
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest