- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
proof88 #85032 üzenetére
Az azért elég túlzást , ha ez így lenne akkor naponta ugrana ennyit az árfolyam. Ettől nagyobb ugrás volt a multkor hogy 30-40 ről 70 re mentünk majdnem....
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
mepet
addikt
válasz
proof88 #84661 üzenetére
En sok eve nem banyaszom, de erre a kerdesre pont emlekszem mi a helyes valasz.
A jol bevalt megoldas: 3 reszre osztod.
1. resz: meghagyod a banyaszott coinban
2. resz: bitcoinba valtod
3. resz: kiszeded kp-raA 3 resz aranya a kockazatvallalasodtol fugg. Pl: 33-33-33%
Ez a megoldas a tortenelemben eddig mindig nyert.
Sajnos en nem igy csinaltam, ezert adtam el aprankent sokszaz ETH-et ~13 euroert. Biztos voltam benne, hogy egy ilyen shitcoin, mint az ETH sosem fog tobbet erni ennel. Ha nem igy teszek, es megfogadtam volna ezt a tanacsot a nalam mezei ETH banyasznal sokkal-sokkal tapasztaltabb LTC banyasz veteranoktol, akkor mar kriptomilliardos lennek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest