Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
berzebub
üzenetére
Nem tudom kaptál e emailt vagy nem , ha olvastad volna akkor nem mondanál ekkora hülyeséget.
[kép] Beszurtam ide hogy látható legyen miről van szó már ha valaki nem nézet utána.
Első körben több mint 6 hónap inaktiv fiokra érvényes másrészben btc ben van megszabva az ára. Lehet havi 2500ft perpill nem számoltam utána ,de azért egy év két év alatt szépen össze fog belöle jönni 70-170 euro... (Nem sok ,de ha felszorozuk a felhasználok számával akkor elég tetemes összeg jöhet ki ugye itt 2 éves viszonylatban kb 1000 felhasználoval ez már 70-170 ezer euro ami nem kevés szerintem tuti nem csak 1000 inaktív fiokjuk van mivel nagyon sokan nem bányásznak már."Teljesen hihető,hogy egy külföldi cég lenyomoztat ip alapján egy eu állampolgárt ,,
Nekik nagyon semmit nem kell csinálni bőven elég a logból az adatokat átadni egy behajtó cégnek az majd ráteszi még a saját munkabérüket és mennek majd megkeresnek.Akik azt hiszik,hogy a vpn szent és sérthetetlen és nem lehet megtalálni ugyse fogják behajtani az mesébe illő nem ilyen világban élünk.Másrészről pedig tuti ,hogy nem minden ember használ vpn-t sem. Szóval inkább ez ilyen szörszálhasogatás és okoskodás inkább.Még ide annyit nyilván nem az első hónap után fognak menni kopogtatni ,hogy hé kellene az a minimális pénz ,de aki nem foglalkozik vele pár év múlva érheti elég kényelmetlen meglepetés. (Kimaradt ,hogy sokan tuti még az indenty részt is megcsinálták és akkor ott már nem csak az ip van.....)
-
EQMontoya
veterán
válasz
berzebub
üzenetére
Megy, igen.
Xmrig által használt szálak számát tudod limitálni, akkor marad kraft.Agyrák666: az a proci sose fog 8800-at tudni, max szénné tuningolva, 150w fogyasztas mellett.
Ramra valóban érzékeny, szoval jó, ha minimum 3200-as, de inkább 3600-as van mellette, és két modul.
Viszont az 5950x tud nálam 15.500-at, a 3600 reálisan ennek a felét se hozhatja. Jó az a 6600-as érték. -
xzeebyt
tag
válasz
berzebub
üzenetére
Az altok nem igazán mozdultak meg. Talán a CRO, bár azt sem értem miért, mondjuk mostanában ritkábban is olvasok a dolgok után. Illetve a KASPA ami még feltűnt.
Reggie0: Az hogy ki lett tolva miért befolyásolná az árfolyamot ? Akkor mozgatná meg, ha megtörtént volna most a kifizetés, de így eltolva, én nem gondolnám. Viszont érdekelne a véleményed erről!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Hardcore café
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest