Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ff-thomas
aktív tag
-
janos666
nagyúr
válasz tetris #19474 üzenetére
Nálam nem működik a WattMan minden funkciója. A memória frekvenciát normálisan lehet vele állítani minden RX 480 VGA-n, de a GPU feszültséget és órajelet nem engedi piszkálni. Először azon az egy kártyán látszólag engedte állítgatni a GPU értékeket, amire a kamu monitor van kötve, a többin viszont ki van szürkítve még a GPU tuning szekció ki/be kapcsoló gombja is, aztán mióta egyszer kikapcsoltam a 0. VGA-n, azóta bár vissza tudom kapcsolni, de nem tudom használni, a freki és fesz rublikák/csúszkák továbbra is tiltottak.
Most 16.8.1 van fent, de hasonlóan fura volt 16.7.2-vel is.
Az ASUS GPU Tweak pedig igazából semmit nem tud csinálni, csak monitorozni jó (vagyis annyira nem, de funkcionalitási szempontból).
És nem igazán értem miért, de egy idő után visszaesik ~27-ről ~24 Mh/s-re (amit alap memória frekivel megy), pedig a GPU-Z szerint nem változik semmi frekvencia (megmarad a GPU tuning is és nem vág vissza a GPU-n sem).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest