Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Skylake-

addikt

válasz xzeebyt #83440 üzenetére

abbol, hogy az emberek inkabb kajata koltik a penzt. most mindenkinek szar/szar lesz, az utolso amibe menekulni fognak a crypto, teljesen jol megmutatta mar a vilag az elmult 2 evben is, hogy a btc abszolut nem a "menekulo szent gral", addig megy bele a penz ameddig lehet kockaztatni. most nem lehet, be is hullottak a coinok egy ev alatt a semmibe. ntf (bar az nem btc) is leszallt a
    hype vonatrol, miutan pont az tortent mint minden massal, akik zero day kezdtek jol meggazdagotak a semmibol, akik meg akkor mikor ezt mar lehetett latni azok meg buktak a storyt, mert akkorra kiderult hogy faszsag. nincs baj a cryptoval, csak igazabol nem jo semmire. akarmelyik felhasznalast nezed, lesz jobb alternativa, az egyetlen amiben kirivoan jol teljesit az az, hogy semmi letezo eszkoz nincs ami olyan volatilis mint ez. ez meg nem igazan erdem szerintem.
    semmi komoly nem tortenik, arazza a piac a helyere pont ugy mint a vga-kat, elult a hype, nincs penz "lottozni", nagyjabol a szentlelek tartja a helyen. HODL
    .
    Nekem az ETH story SOKKAL jobban tetszik, evekig mondogattam az osszes raerosnek, hogy NEM (ismetlem, NEM) a cryptoban hisznek, hanem az ingyen penzben hisznek. Meg is jott a merge, ETH sem sokkal van lejebb mint fel 1 eve, maximum csak szaros 70%-al. Itt a nagy "enacryptobanhiszeknemabanyashatban" lol.

Új hozzászólás Aktív témák